Окуджава, Булат - Вибачте піхоті :: Акорди та тексти пісень на кульбаби

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

( Булат Окуджава ) Am A7 Вибачте піхоті, що так нерозумна буває вона: Dm E7 Завжди ми йдемо, коли над землею вирує весна, Am G7 C І кроком невірним по драбині хиткою, порятунку немає; Dm Am E7 F Лише білі верби, як білі сестри дивляться тобі вслід. Dm Am E7 Am Лише білі верби, як білі сестри дивляться тобі вслід. Не вірте погоді, коли затяжні дощі вона ллє, не вірте піхоті, коли вона браві пісні співає, Не вірте, не вірте, коли по садам закричать солов'ї: У житті зі смертю ще не закінчені рахунки свої. Нас час вчило: живи по-похідному, двері відчинилися. Товариш чоловік, а все ж приваблива посада твоя: Завжди ти в поході, і тільки одне відриває від сну: Чого ж ми йдемо, коли над землею вирує весна?

1966 р


Список пісень за алфавітом Список пісень за алфавітом

Якщо у вас є підбір, якого немає на сайті, і ви хочете його опублікувати - надсилайте !

Товариш чоловік, а все ж приваблива посада твоя: Завжди ти в поході, і тільки одне відриває від сну: Чого ж ми йдемо, коли над землею вирує весна?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online