Проекти будинків з бруса - замовити замовити проект дерев'яних будинків з клеєного бруса

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пропонуємо вам широкий асортимент проектів будинків, котеджів, ресторанів, альтанок, лазень та інших споруд з клеєного бруса, розробленими провідними архітекторами і конструкторами компанії Сучасні   дерев'яні будинки Пропонуємо вам широкий асортимент проектів будинків, котеджів, ресторанів, альтанок, лазень та інших споруд з клеєного бруса, розробленими провідними архітекторами і конструкторами компанії Сучасні дерев'яні будинки . Вашій увазі ми пропонуємо детальний каталог проектів будинків з клеєного бруса, для зручності ми розділили його на кілька під розділів: в залежності від площі та виду будови. Кожен проект має детальний описом, поверховим планом і доповнений ілюстраціями виконаними за допомогою комп'ютерної графіки.

У своїй роботі ми, завжди, орієнтуємося на індивідуальний підхід до замовника, враховуємо всі його побажання та потреби, при будівництві будинки з клеєного бруса . Компанія "Сучасні дерев'яні будинки", має великий досвід роботи, що дозволяє виготовити, Ваш, індивідуальний замовлення з оптимальним соотношеніем- ціна і якість !!

Основні переваги технології будівництва з клеєного бруса:

  1. Клеєний брус -не змінює своєї форми;
  2. Клеєний брус, в порівнянні зі звичайною деревиною, має велику міцність;
  3. Клеєний брус має низьку теплопровідність і мінімальну усадку (що в 2 або 3 рази менше, ніж напр. У оциліндрованих колод !!;
  1. Клеєний брус -не розтріскується, не пропускає вологу;
  2. Клеєний брус не вимагає додаткової обробки;
  3. Будинки з клеєного бруса строяться круглий рік;

Клеєний брус - надійний, екологічно чистий і міцний матеріал !! Дерево, володіє унікальною способностью- «дихати».

Вдалого Вам вибору !!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online