У Нью-Йорку побудують будинок з "мікроквартирами"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

27 лютого 2015 року, 4:08 Переглядів: 27 лютого 2015 року, 4:08 Переглядів:   Фото: & nbsp; My Micro NY & nbsp ;

Фото: & nbsp; My Micro NY & nbsp ;.

У Нью-Йорку на території колишніх військово-морських доків завершується будівництво першого житлового комплексу, який стане прототипом серії будинків My Micro NY ( "Мій мікро-Нью-Йорк"). Закінчення будівництва заплановане на весну, а здача в експлуатацію - на літо 2015 року. Проект був розроблений в компанії nArchitects, яка виграла архітектурний конкурс, організований мерією Нью-Йорка в 2013 році.

Проект був розроблений в компанії nArchitects, яка виграла архітектурний конкурс, організований мерією Нью-Йорка в 2013 році

У будинку My Micro NY будується 55 квартир площею від 23 до 34 кв. м (для порівняння: площа однокімнатних квартир з окремою кухнею в радянських хрущовках становить 28-32 кв. м в залежності від проекту). Однокімнатні квартири є студії з панорамними вікнами, стелями в 3 м, вбудованими шафами, полицями та антресолями для зберігання речей. Квартири будуть пропонуватися в оренду з обробкою, але без меблів.

Квартири будуть пропонуватися в оренду з обробкою, але без меблів

Для зниження собівартості будівництва архітектори nArchitects спроектували будинок панельно-блокових - що складається з однокімнатних квартир-блоків, які збираються на заводі залізобетонних виробів. Близько 20% будинку передбачено під громадські приміщення - передбачається, що мешканці будуть приймати гостей в спеціальних гостьових ігрових кімнатах, доступ до яких забезпечується за попередньою заявкою.

Близько 20% будинку передбачено під громадські приміщення - передбачається, що мешканці будуть приймати гостей в спеціальних гостьових ігрових кімнатах, доступ до яких забезпечується за попередньою заявкою

My Micro NY - це орендне житло, де вартість проживання складе в середньому близько $ 2 тис. На місяць. Однак близько 40% квартир в цих будинках передбачено під соціальну оренду, яка має на увазі плату в $ 940-1800 на місяць.

джерело: Onliner.by , realty.rbc.ru

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Нью-Йорку побудують будинок з" мікроквартирами "". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online