Через п'ять днів після урагану "Сенді" на Манхеттені відновили електропостачання

  1. П'ять днів по тому після потужного урагану "Сенді", що пронісся над східним узбережжям...

П'ять днів по тому після потужного урагану "Сенді", що пронісся над східним узбережжям США, у всіх районах Манхеттена відновлено електропостачання. Після удару стихії тут не працювали магазини, ресторани, не було світла, опалення та гарячої води.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всі райони Манхеттена зустріли ранок неділі зі світлом: подача електрики була відновлена ​​ще в суботу ввечері. До цього моменту "серце Нью-Йорка" виглядало покинутим його мешканцями. Про це повідомляє телеканал ABC.

П'ять днів після урагану "Сенді" Манхеттен залишався без електрики, опалення та гарячого водопостачання, тут не працювали ресторани, магазини. Транспортне сполучення не відновлена ​​до цих пір, проте, за словами градоначальника Майкла Блумберга, запущено 80% транспортної інфраструктури міста.

Манхеттен запалив свої вогні, проте ще 900 тисяч жителів Нью-Йорка залишаються без світла, зокрема, жителі Брукліна, Квінса і Стетем-Айленда.

У ніч на вівторок ураган "Сенді" залишив позаду країни Карибського басейну і обрушився на східне узбережжя США. Найбільші руйнування - в Нью-Джерсі і Нью-Йорку. Ураган повалив дерева, порвав дроти на лініях електропередачі, 8 млн осіб в країні залишалися без світла.

В суботу мер Нью-Йорка повідомив, що жертвами стихії стали 42 людини. Експерти оцінюють збитки, завдані США ураганом, в $ 30-50 млрд. Керівництво нью-йоркського метро оголосило, що "Сенді" завдав найбільшої шкоди підземці за всі 108 років її існування.

Відео: "Вести"

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online