Котеджне містечко "Брістоль"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


Котеджне містечко "Брістоль" знаходиться в 7 км від МКАД по Київському шосе, з одного боку він оточений Ульяновским лісопарком (частина таунхаусів вибудувана серед мальовничих берізок), з іншого межує з селом Лапшінка. У парі кілометрів від селища знаходиться аеропорт "Внуково", шум його діяльності турбує жителів селища не більш, ніж їх сусідів в районах Ново-Передєлкіно або Солнцево-парк.

В'їхати в селище однаково зручно можна з трьох сторін: з Київського шосе, проїжджаючи недавно відкритий Vnukovo Outlet Village, з боку села Рассказовка через лісопарк або з боку Внуково. Виїхати з селища в годину пік однаково проблематично з будь-якого боку, тому що кожен з перелічених варіантів призводить в щільні пробки. Проте за даним напрямком це найближча до Москви організований селище, і хотілося б розповісти про його позитивні сторони.

По-перше транспортна ситуація трохи покращиться вже в наступному році, зовсім поруч відкриваються дві станції метро - "Румянцево" і "Саларьево" з перехоплює паркуванням. По-друге будівельні роботи всередині селища так само вже будуть завершені.

Селище загальною площею 44 гектари складається з п'яти районів (черг будівництва): Джонна Леннона, Вільяма Шекспіра, Вінстона Черчілля, Чарльза Дарвіна і Єлизавети II. Повністю заселені 1-3 черги, четверта отримує ключі, п'ята в розпалі будівельних робіт. У селищі все перейнято англійськими традиціями, починаючи від архітектури і декору будівель і закінчуючи плануванням простору і ландшафтним дизайном.

В "Брістолі" пропонуються чотири різновиди нерухомості в різних метражах і планувальних рішеннях. В даний час з 1100 пропозицій на первинному ринку навряд чи набереться зо два десятки, на вторинному ринку так само можна знайти лічені пропозиції.

Перш за все таунхауси - вони є у всіх районах, крім Черчілля. Оригінальний англійський розмір 87 кв. м можна придбати за 9 млн. 200 тис. руб. - це дуже скромні 2 поверху вільного планування і невелика по висоті мансарда, яка не входить в загальний метраж.

- це дуже скромні 2 поверху вільного планування і невелика по висоті мансарда, яка не входить в загальний метраж

До речі, будівництво селища почалося в 2011 р, стартові ціни тоді становили всього 3,5 млн. Руб. Найбільша площа 140 кв. м (плюс мансарда) у класичного таунхауса, він відрізняється від звичайного тим, що у нього є вихід на задній двір. Така покупка сьогодні обійдеться в 12,5 млн. Руб. При 100% оплаті можлива знижка 5%.

Ноу-хау девелопера - це квадрохауси, будинок, що складається з 4 секцій по 160 кв. м, у кожної є своя веранда. У продажу квадрохауси не залишилося.

Загальна особливість всіх видів нерухомості в "Брістолі" така, що при купівлі та експлуатації ви платите тільки за метраж 1 і 2 поверхів, а мансарда додається бонусом. А відмінна риса - право на землю: в прайс-листах до таунхаусів покладаються ділянки від 1 до 4 соток, треба розуміти, що розмір вказано з урахуванням плями забудови, і земля дається тільки в користування. У котеджів і дуплексів (вони будуються тільки в п'ятій черзі, і про них ми поговоримо нижче) земля купується у власність, і від розміру ділянки (від 4,7 до 16 соток) різниться вартість на одні і ті ж проекти.

Ділянки біля таунхаусів обслуговує керуюча компанія, за ділянки у власності відповідає власник, він може висадити там все, що завгодно, договором з керуючою допускається навіть зведення невеликої будівлі. Будь-яка ж ландшафтна активність біля таунхауса обов'язково узгоджується з керуючою.

Будь-яка ж ландшафтна активність біля таунхауса обов'язково узгоджується з керуючою

До слова, і вартість комунального обслуговування у таунхауса становить 50 руб за метр, а у дуплексів і котеджів тільки 30. Вода і електрика оплачуються додатково за лічильниками по загальноміським таріфвам.

Дуплекс - будинок на 2 сім'ї, представлений в селищі трьома проектами по 150, 170 і 205 кв. м, у продажу є 1-2 пропозиції по кожному варіанту, ціна питання від 14,9 до 25,8 млн. руб. за секцію. Є думка, що зміст дуплексу обходиться на 40% дешевше, ніж котеджу. Так само покупка дуплексу підходить для тих, хто хотів би жити разом, але при цьому дотримуватися нейтралітету.

Проектів котеджів в селищі всього 6, у продажу залишилися тільки 4, ціни починаються від 23,4 млн. І досягають 37,6 млн. Руб. за 259-метровий котедж "Ноттінгем" - цей проект мені подобається найбільше.

Детальніше з проектами будинків можна ознайомитися на офіційному сайті забудовника p-bristol.ru, там же розміщена проектна декларація, але тільки для 3 і 4 черг строітельтсва.

Всі будинки будуються з добротної цегли, товщина зовнішніх стін майже півметра.

Всі будинки будуються з добротної цегли, товщина зовнішніх стін майже півметра

Під час будівництва можна контролювати весь процес і погоджувати з виконробом додаткові роботи "під себе".

Під час будівництва можна контролювати весь процес і погоджувати з виконробом додаткові роботи під себе

Так, наприклад, ніде не передбачені гаражі, але є можливість їх прилаштувати до котеджу або дуплексу. Якщо не терпиться почати ремонт раніше, це так само можливо, потрібно буде сплатити додатково тільки підключення електрики.

Всі комунікації в селищі центральні - вода, каналізація, електрика, газ. За підключення газу потрібно доплатити 300 тис. Руб., В разі таунхаусів ця сума включає придбання та монтаж обладнання.

Принциповим є той момент, що керуюча компанія дуже стежить за збереженням єдиного стилю фасадів і забороняє зводити самостійні паркани. Перед будь-якими будівельними роботами необхідно узгодити проект з архітектором селища, які не дозволяється вішати кондиціонери і супутникові тарілки на видимі частини будівель. Приватні території розділяє акуратний кований парканчик. При проведенні ремонту обов'язкове страхування нерухомості, щоб не завдати шкоди сусідам.

При проведенні ремонту обов'язкове страхування нерухомості, щоб не завдати шкоди сусідам

Всередині приміщення ніяких обмежень крім вашої власної фантазії немає. Як приклади на сайті селища наведені планувальні рішення для всіх типів нерухомості. На самому об'єкті обладнані кілька шоу-румів.

Придбання нерухомості здійснюється за попереднім договором купівлі-продажу, основний договір укладається протягом 6 місяців з моменту державної реєстрації права власності продавця, витрати по реєстрації переходу права власності за основним договором несе покупець. Дуже важливо запросити свідоцтво на землю, тому що всі ділянки в селищі зареєстровані на двох різних власників, і в одному випадку основний договір можна буде укласти на будь-яку особу, а в іншому тільки на те, що зазначене в попередньому документі.

Одночасно з укладанням попереднього договору, покупець підписує договір з керуючою компанією "Оптіленд Сервіс" про надання експлуатаційних та комунальних послуг, який вступає в силу з дати настання однієї з таких обставин: початок ремонтних робіт, повідомлення покупця про готовність блоку, підписання основного договору або акта приймання-передачі блоку,

Керуюча компанія відповідає за обслуговування інженерних мереж, внутріпоселкових доріг, освітлення територій загального користування та утримання забірного огородження, забезпечує контрольно-пропускний режим на територію селища, вивезення сміття, організацію благоустрою і різних заходів. Так, вже відбулися святкування Дня селища, Нового року і Масниці.

На форумі жителів селища mybristol.ru нарікань на користь керуючої компанії немає, можливо тому що форум адмініструється саме їй. В інтернеті гуляють скан-копії звіту керуючої компанії за 2012 р і петиції мешканців селища до керуючої про непрозорість цифр. У тому ж звіті зазначено, що недобір з жителів оплати за обслуговування селища складає 18% від розрахункової суми. Проте все виглядає дуже акуратним і доглянутим на відміну від багатьох інших селищ.

На території селища є спортивні та дитячі майданчики, працює дитячий садок, обіцяють побудувати магазин і фітнес-клуб.

На території селища є спортивні та дитячі майданчики, працює дитячий садок, обіцяють побудувати магазин і фітнес-клуб

На території сусіднього аутлета працюють кафе, готується до відкриття "Азбука смаку".

На території сусіднього аутлета працюють кафе, готується до відкриття Азбука смаку

І якщо хтось довго думав і запізнився до закінчення продажів в "Брістолі", то може розглянути нові проекти від забудовника ДНП "Сільський куточок" - селище таунхаусів "Марсель" на Калузькому шосе, що включає на 57 гектарах повноцінну інфраструктуру для будь-якого віку, або селище "Кембридж" на Новій Ризі, спланований як англійське містечко з традиціями садово-паркової архітектури та мовною школою на території.

При підготовці матеріалу використані фотографії автора і матеріали з офіційного сайту селища.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online