Співак Сюткін виступав на ювілеї у бізнесмена Біктогірова в ресторані «Атлантида»

  1. Заслужений артист РФ Валерій Сюткін 12 квітня прилітав в Читу для виступу на 50-річному ювілеї підприємця...

Заслужений артист РФ Валерій Сюткін 12 квітня прилітав в Читу для виступу на 50-річному ювілеї підприємця Рашида Біктогірова в ресторані «Атлантида», повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 14 квітня один з гостей.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Захід для Рашида Рівкатовіча підготували його друзі. Спеціально на ювілей він прилетів додому, в Читу, з Голландії, де проживає зараз », - повідомив співрозмовник агентства.

Представник ресторану «Атлантида» підтвердив, що Валерій Сюткін виступав у них на ювілеї, відмовившись уточнити ім'я іменинника: «Валерій виступав близько години. Усім присутнім його виступ дуже сподобалося ».

Вдень 12 квітня Валерій Сюткін на своїй сторінці в Facebook виклав фотографії аеропорту Чити і собору біля вокзалу. Відповідаючи на запитання читачів, Валерій повідомив, що прилетів в Читу на один день, щоб побачити місто. Директор співака Євген Яковлєв пізніше повідомляв ІА «Чіта.Ру», що артист прилетів на один день в Читу для виступу на закритому заході в одному з ресторанів Чити .

За інформацією «Вікіпедії» , Валерій Сюткін - російський співак і музикант, автор текстів пісень для рок-н-рол групи «Браво», заслужений артист Росії (2008), художній керівник естрадного відділення Московського державного гуманітарного університету імені Михайла Шолохова. Щорічний лауреат фестивалю «Пісня року» з 1995 по 2004 роки і двічі володар «Золотого грамофона» за пісні «Маршрутка» і «Москва - Нева».

2014-04-14 16:38 14 квітня 2014

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online