Схуд і змінився. Як живе Бред Пітт після розлучення (ФОТО)

  1. Життя після Джолі
  2. кинув пити
  3. Знамениті друзі, які рятують Пітта
  4. Джолі тане на очах?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Голлівудський секс-символ Бред Пітт пропустив церемонію вручення премії Золотий глобус 2018 через свою колишньої дружини актриси Анджеліни Джолі, пише Daily Mail . Актриса попросила колишнього чоловіка доглянути за дітьми, повідомили журналістам знайомі зіркової пари.

Одночасно джерела в оточенні Пітта розповіли, як живеться артисту після розставання зі знаменитою дружиною.
Одночасно джерела в оточенні Пітта розповіли, як живеться артисту після розставання зі знаменитою дружиною

Восени 2016 року Пітт і Джолі подали заяву на розлучення. Актори прожили разом 12 років, два з яких в офіційному шлюбі. У зірок Голлівуду шестеро дітей. Троє з них прийомні. Через те, що знаменитості ніяк не можуть визначитися з опікою, їх розлучення досі не оформлений остаточно. Восени 2016 року Пітт і Джолі подали заяву на розлучення

Життя після Джолі

Відсутнього на «Золотому глобусі» актора кілька днів тому помітили на благодійному вечорі Шона Пенна в Каліфорнії. Судячи по знімках, за останні місяці Пітт сильно схуд, і його обличчя виглядає змарнілим і стомленим. Фанати вважають, що їхній кумир скинув вагу через складний шлюборозлучного процесу.

Сам Пітт ніяк не коментує домисли фанатів Сам Пітт ніяк не коментує домисли фанатів. Однак про те, чим живе після розлучення зірка, розповіли інсайдери журналу US Weekly .

За словами знайомих актора, він не хоче афішувати своє особисте життя, і багато часу проводить вдома. Навіть дітей йому привозять няньки і охоронці, незважаючи на те, що він живе на тій же вулиці, що і його екс-дружина.

«Будинок став його святилищем, і тільки там він знаходить спокій. Як тільки Пітт бере на себе турботу про 16-річний Меддокс, 14-річному Паксе, 12-річної Захарі, 11-річної Шайло і 9-річних близнюків Нокс і Вів'єн, він проводить з ними весь час в будинку », - кажуть інсайдери.

Однак Бреду хочеться бачити своїх дітей частіше, ніж кілька разів на тиждень.

кинув пити

Бред Пітт і раніше не п'є і відвідує психотерапевта. «Він щотижня ходить до фахівця і, в основному, зацікавлений в самообучении і поліпшення себе, як людину і батька», - стверджують знайомі. Бред Пітт і раніше не п'є і відвідує психотерапевта

Про те, що актор зміг подолати свою пристрасть до алкоголю він розповідав навесні минулого року в інтерв'ю GQ Style . Тоді ж він зізнався, що його зловживання спиртним стало причиною розриву з Джолі.

«Не пам'ятаю і дня, щоб я не випивав з тих пір, як випустився з коледжу. Я зав'язав з усіма згубними звичками, коли створив сім'ю ... крім однієї. Я пив дуже багато, і це стало проблемою в нашому шлюбі », - відверто розповів багатодітний батько.

Знамениті друзі, які рятують Пітта

За словами інсайдерів, коли Пітт не працює над собою, як батько, актор проводить час зі старими друзями - режисером фільму «Бійцівський клуб» Девідом Фінчером і його давнім візажистом Жаном Блеком. Джерело стверджує, що друзі завжди були вірні акторові і були поруч з ним, коли почався шлюборозлучний процес.

Сам Пітт зізнався, що після того, як Джолі сказала, що подає на розлучення, він деякий час жив у режисера.

«Я не міг повернутися до себе додому, адже мені було так сумно. Тому я вирішив пожити у мого друга Девіда Фінчера в Санта-Моніці. Півтора місяці я спав на підлозі у нього в бунгало », - розповідав Пітт.

Півтора місяці я спав на підлозі у нього в бунгало », - розповідав Пітт

Багато часу зірка приділяє мистецтву і музиці. Актор відвідує галереї і ходить часто на концерти.


Постарів на 10 років

Зовнішнім виглядом і станом актора фоловерів перейнялися після того, як навесні минулого року папараці підловили Бреда Пітта перед входом в студію ток-шоу, на якому він презентував свій новий фільм «Машина війни». Шанувальники відразу відзначили, що актор сильно схуд, змарнів і навіть виглядає на 10 років старше за свій вік, а костюм висить на ньому, як на вішалці. Зовнішнім виглядом і станом актора фоловерів перейнялися після того, як навесні минулого року папараці підловили Бреда Пітта перед входом в студію ток-шоу, на якому він презентував свій новий фільм «Машина війни»

У жовтні папараці вдалося сфотографувати Бреда в процесі створення фільму «До зірок»: актор крокував по знімальному майданчику в скафандрі. Шанувальники помітили, що актор виглядав не так мужньо, як личить астронавта. Костюм на ньому бовтався. Фанати висловили надію на те, що Пітт все-таки візьме себе в руки і перестане худнути.

Фанати висловили надію на те, що Пітт все-таки візьме себе в руки і перестане худнути

Джолі тане на очах?

Однак не тільки Пітт сильно змінився з моменту розлучення. Його екс-дружина Анджеліна Джолі після розставання з чоловіком теж почала стрімко втрачати вагу. За часів «Лари Крофт» зірка важила 65 кілограмів при зрості 170 сантиметрів. Тоді її підкачані форми вражали уяву, а сама актриса була бажаною для всіх чоловіків світу. Однак не тільки Пітт сильно змінився з моменту розлучення

До розлучення актриса теж не була занадто худий. Фанати навіть відзначали, що у голлівудської діви з'явилися апетитні щічки.

Фанати навіть відзначали, що у голлівудської діви з'явилися апетитні щічки

Зараз же її вага коливається на позначці 47 кілограмів, пише Elle . Незважаючи на те, що Джолі намагається приховувати свої реальні обсяги під вільною одягом, її запалі вилиці і худі ноги видають її хворобливу худорлявість.

Незважаючи на те, що Джолі намагається приховувати свої реальні обсяги під вільною одягом, її запалі вилиці і худі ноги видають її хворобливу худорлявість

Джолі тане на очах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online