Бред Пітт склав заповіт - що дістанеться Анджеліні Джолі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бред Пітт.

Фото: Getty

популярний голлівудський актор Бред Пітт, який недавно потрапив в ДТП , Склав заповіт і в нього не включив Анджеліну Джолі. За інформацією Radar Online, стан голлівудського актора досягає 250 мільйонів доларів.

Зірка Голлівуду вже визначився, кому передасть після смерті таку кругленьку суму. За словами інсайдерів, всі гроші актор вирішив розділити між своїми дітьми (біологічними і усиновленими): Меддоксом, Паксом, Шайло, Захарою, Ноксом і Вів'єн.

Також зазначається, щоб екс-кохана Анджеліна Джолі не отримала ні копійки, Бред Пітт звернувся за допомогою до адвокатів. Вони порадили акторові заснувати трастовий фонд для кожного з нащадків. Тому саме діти будуть власниками засобів голлівудського красеня.

"Бред прагне захистити ті гроші, які у нього залишаться після розлучення. Після того, як він віддасть Анджеліні її частина майна і коштів на дітей, він хоче, щоб всі інші заощадження ніколи не дісталися Джолі", - розповів інсайдер.

За два роки судової тяганини з екс-коханою Бред Пітт побачив, який актриса може бути підступною. Тому він прагне переконатися, що його стан ніколи не потрапить в руки Джолі.

"Під час розлучення Бред побачив, який жорстокою може бути Анджеліна. Це змусило його не довіряти їй, особливо в питаннях, що стосуються грошей. Тому Бред хоче переконатися, що кошти дістануться його дітям, а не їх матері після того, як його не стане" , - додав інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно сталася зустріч тет-а-тет Анджеліни Джолі і Бреда Пітта , На якій вони обговорили питання спільної опіки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online