Анджеліна Джолі і Бред Пітт можуть позбутися прийомних дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Анджеліна Джолі і Бред Пітт.

Фото: AFP

Несподіване продовження отримала історія боротьби подружжя Джолі-Пітт за опіку над дітьми. Поки колишнє подружжя намагалися довести суду свою "придатність" на роль одноосібного опікуна, виявилося, що обидва можуть позбутися двох прийомних синів.

Американський таблоїд Radaronline з'ясував, що біологічна мати 13-річного Пакса, усиновленої парою з сирітського притулку у В'єтнамі 10 років тому, скоро звільняється з ув'язнення і бажає возз'єднатися з сином. Батьки 15-річного Меддокса з Камбоджі також можуть з'явитися і вступити в боротьбу за свою дитину. Усиновляючи хлопчика, Джолі була впевнена, що його батьків немає в живих, що може виявитися неправдою. Інсайдери повідомляють, що агент Лайрін Галиндо, який оформляв документи про усиновлення Меддокса, виявився шахраєм, заарештованим за відмивання грошей. Згідно ЗМІ, на його рахунку більше 800 незаконних усиновлень дітей: Галиндо сам виходив на сім'ї, які бажають усиновити дитину, та пропонував їм взяти під опіку сиріт, батьки яких насправді були живі.

Джерела Radaronline повідомляють, що Джолі і Пітт вражені тим, що відбувається: "Бред і Анджеліна в шоці. Найбільший страх для батьків з прийомними дітьми - що біологічні батьки можуть втрутитися в їхню сім'ю".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: elle.ru
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online