Олексій Брянцев з програмою "Щастя безліміт" в Хабаровську в Палац культури профспілок 29 вересня 2018

  1. Умови відвідування події:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Подія додано в обране Подія додано в обране   Додати в обране   Вартість квитків: 1800 - 3000 руб

Додати в обране

Вартість квитків: 1800 - 3000 руб.

Вартість квитків: 1800 - 3000 руб.

29 вересня Олексій Брянцев представить хабаровської публіці свою нову програму «Щастя безліміт».

На концерті глядачі почують популярні пісні, які займають лідируючі позиції в хіт-парадах, а також нові композиції талановитого шансоньє з оксамитовим баритоном. Його тембр неможливо порівняти ні з чиїм. Гарний голос, душевні пісні, чарівність і харизма допомогли Олексію Брянцеву в стрімкому злеті на вершину слави. Мільйони шанувальників називають його не тільки своїм улюбленим співаком, а й відзначають життєвість текстів виконуваних ним пісень.
У концерті бере участь багаторазовий лауреат фестивалю "Шансон року" Олена Касьянова.

Вартість: 1800 - 3000 руб.

Консультації по онлайн-купівлі квитків за тел .: 8 (800) 775-20-10, дзвінок безкоштовний.
Телефон для довідок: +7 (4212) 77-07-47
Місце проведення: Палац культури профспілок, вул. Льва Толстого, 22

Умови відвідування події:

"Шановні покупці! Придбання Вами концертного квитка означає укладення договору на оплатне надання послуг між Концертним агентством і Споживачем. Справжні правила розроблені відповідно до Закону про захист прав споживачів (ст. 32 в ред. Федерального закону від 21.12.2004г.) І ст. 428 ГК РФ. при скасування або перенесення концерту споживачеві повертається повна вартість квитка, при його наявності та збереження. Повернення в разі скасування здійснюється за місцем придбання. при поверненні квитка на захід, який не скасоване, удерж іваются компенсаційні витрати, які не підлягають обгрунтуванню в досудовому порядку. За 25 і більше днів до дати заходу повертається 90% від вартості квитка. При поверненні квитка за 14-24 календарних дні до дати заходу повертається 70% від номінальної вартості. При поверненні за 8- 13 календарних днів до початку заходу повертається 50% номінальної вартості квитків. У термін за 7 днів до початку заходу і менш, квитки поверненню не підлягають. "

наверх Повна версія сайту

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online