Четверта дружина актора Бориса Невзорова мріє народити йому дитину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Борис Невзоров

Фото: & nbsp; epizod.tv

Черговий випуск програми "Сьогодні ввечері" з Андрієм Малаховим був присвячений актору і режисеру Борису Невзорова.

Актор був тричі одружений, а зараз щасливий в четвертому, цивільному, шлюбі з Оленою Хрипунова, яка працює в бухгалтерії театру, де зараз служить Борис Невзоров. Обраниця актора молодша за нього на 25 років, Олені 41 рік, Борису - 66 років.

В інтерв'ю програмі "Сьогодні ввечері" Олена Хрипунова зізналася, що ще не втрачає надії подарувати своєму чоловікові сина чи дочку. "По-моєму, все нормальні жінки хочуть дітей від коханої людини, - сказала Олена. Але поки у нас не виходить. Я намагаюся на цьому не зациклюватися. Знаю, що є штучні шляхи, але я не хочу, і Борис теж це не сприймає ".

Незважаючи на те, що Невзоров за дев'ять років цивільного шлюбу так і не наважився зробити своїй обраниці пропозицію руки і серця, відносини між подружжям дуже зворушливі. Коли Олена Хрипунова з'явилася в студії, актор кинувся до неї зі словами: "Маленька моя Леночка прийшла! Цього я не знав. Сюрприз!". І ніжно поцілував дружину.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Старх
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online