Борис Моїсеєв так і не зміг відновитися після інсульту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17:52, 25.07.2017

Борис Моїсеєв , Котрий переніс у 2010 році інсульт, так і не зміг поправити здоров'я. Артист мріяв повернутися на естраду і відкрити хореографічну школу, однак стан Моїсеєва погіршився. Борис приїхав на фестиваль «Рандеву» Лайми Вайкуле в супроводі молодого чоловіка, який допомагав йому пересуватися. Журналісти відзначили, що виглядав Моїсеєв погано. Особливо в очі впадало новоутворення на обличчі, яке артист ретельно намагався приховати під шаром тонального крему. Більш того, друзі побоюються, що це може бути раковим захворюванням.

«Я боюся, що у Борі прогресуюча форма меланоми. Справа в тому, що, наскільки я знаю, цей нарив у нього на обличчі не тільки не зникає, але і стрімко стає все більше », - розповів друг Бориса Моїсеєва журналістам. Нагадаємо, що після інсульту у Бориса Моїсеєва відмовила верхня губа і ліва рука. Лікарі заборонили артисту вживати алкоголь і сигарети, проте від куріння Моїсеєв так і не зміг відмовитися, повідомили Дни.ру .

До слова, в травні Альона Апіна опублікувала ретро-знімок з Борисом Мойсеєвим. «Невже весна! От раніше збиралися на Першотравень! І це був День окрошки! »- написала під знімком Альона Апіна. Шанувальники помітили, що Борис Моїсеєв на фото виглядає пониклим, і поцікавилися у співачки, як себе почуває її друг: «Підкажіть, будь ласка, як себе почуває Борис Моїсеєв? Давно про нього нічого не чутно »,« Боря - боєць! Після такої хвороби багато хто не повертаються. Він колишнім вже не стане, але сьогодні кидаються в очі тільки труднощі з вимовою. А так він активний, гастролює »,« Здоров'я Борису Михайловичу !!! Талановита людина, поважаю і люблю його ».

Борис Моїсеєв

Читайте також:

Альона Апіна опублікувала ретро-знімок з Борисом Мойсеєвим
Борис Моїсеєв дізнався таємницю свого народження

Шанувальники помітили, що Борис Моїсеєв на фото виглядає пониклим, і поцікавилися у співачки, як себе почуває її друг: «Підкажіть, будь ласка, як себе почуває Борис Моїсеєв?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online