Котеджне селище «Сосновий бір» (Ніколіна Гора)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продавець: Продавець:   агентство Tweed   +7 (495) 212-05-06   При дзвінку прохання повідомити, що інформація взята з нашого сайту «Novaya-Riga

агентство Tweed

+7 (495) 212-05-06

При дзвінку прохання повідомити, що інформація взята з нашого сайту «Novaya-Riga.ru»

опис

Котеджне селище «Сосновий бір» (Ніколіна гора) розташувався в одному з найбільш вдалих місць на знаменитій Рубльовці, в віковому хвойному лісі неподалік від берега Москви-ріки. Від столиці його відокремлюють 23 кілометри, причому проїзд однаково зручний як по Рубльово-Успенському, так і по Іллінському шосе.

Елітне селище можна назвати комплексом сучасних садиб: на величезній - в 120 гектар території, розташувалися 192 домоволодіння. Ділянки просторі - від 11,8 соток до 3 гектар.

Котеджі «Сосновий бір» збудовані за індивідуальними проектами в класичному стилі і площа їх становить від 175 до 2450 кв. метрів. Звичайно ж, до будинків підведені всі центральні комунікації, швидкісний інтернет і встановлені телефони з московськими номерами.

Жителям селища доступна інфраструктура пансіонату «Сосни» і оздоровчого комплексу Управління справами Президента РФ. Крім того, поблизу розташовано все, чим так славиться Рублівка - торгові центри, спортивні центри, ресторани, тенісні корти.

Котеджні селища поруч

Котеджі збудовані за індивідуальний проектам, площа їх становить від 500 дот 800 кв. метрів. Хоча єдиного архітектурного стилю в котеджному селищі «Коттон Вей» немає, він виглядає сучасно і дуже затишно.

Селище розташоване на 21-му кілометрі від МКАД по Рубльова-Успенському шосе. Всі необхідні комунікації.

Селище РАНІС завжди славиться особливою атмосферою, тут кипіла багатюща інтелектуальна, художня і літературне життя.

Котеджне селище розташоване в 45 км від МКАД по Пятніцкому шосе, недалеко від живописного містечка під назвою «Лісове Озеро».

Ідеальне місце на Рубльовці для проживання і проведення свого дозвілля - живіть в Європі, не виїжджаючи за межі Підмосков'я.

Багатофункціональний комплекс займає територію в 450 гектарів, на якій розташовано 60 сблокіровнних котеджів, більше двохсот резиденцій і численні об'єкти інфраструктури.

Прекрасне місце для життя і відпочинку, розташований в мальовничому куточку Підмосков'я на Рубльово-Успенському шосе

Площа селища становить 58 Га (180 дільниць) .Участкі мають хороші видові характеристики, периметр котеджного селища облямовують сосновий бір і дубовий гай.

З невеликого узвишшя, на якому розташоване селище, відкривається прекрасний вид на навколишній лісовий масив. Котеджі виконані з урахуванням вимогливих вимог до заміського житла.

Елітне селище, розташований на Ніколіна горі, в одному з найбільш екологічно чистих районів Підмосков'я.

Житловий селище на Ніколіна горі. Для жителів доступна вся інфраструктура пансіонату "Сосни".

Сьогодні в Молоденово можна вибрати один з п'ятдесяти комфортних котеджів

Котеджне селище «Нікологорская дачі» розташовується в оточенні легендарних лісів Ніколіна Гори. Територія селища 7.1 га розділена на 28 земельних ділянок від 14 до 23 соток і 15 зблокованих будинків з власними ділянками від 4 до 7 соток.

Селище знаходиться недалеко від 2-го Успенського шосе в 24 кілометрах від кордонів Москви. Доїхати до нього можна по Рубльово-Успенському або ж по Можайському шосе.

Будучи повністю відокремленим і відчуженим від зовнішнього світу, селище разом з тим дає Вам унікальну можливість користуватися всією інфраструктурою пансіонату УД Президента РФ.

"Успенські Дачі-1" безпосередньо прилягають до "Успенським дачах-2", але їх розділяє мальовниче озеро з човновою станцією.

Ділянки розташовані з двох сторін кільцевої вулиці, одна з яких прилягає до лісової зони. Будинки можуть бути розташовані в потрібному по ландшафту місці на ділянці. Поділ землеволодінь передбачено витонченими огорожами, виконаними в єдиному архітектурному стилі.

Камерний, затишне селище «Пірамідово» розташувався на екологічно-чистої території північного заходу Підмосков'я.

Нове селище можна сміливо назвати комплексом садиб - розміри землеволодінь досягають трьох гектар, а загальна площа складає 130 гектар.

На 50 Га лісової території розташовано 107 домоволодінь.

Архітектори зберегли первозданну красу березового лісу, вдало вписали котеджі в природний ландшафт.

На місці Гор-10 колись розташовувалося село Нове Городище, в якій в кінці 80-х р.р. 19 століття був організований кінний завод.

Свою назву ця невелике село отримала на прізвище звенигородських дітей боярських Маслових, що згадуються в одному з актів першої половини XVI ст.

Доля села Папушево тісно переплетена з долею Успенського. У них були одні й ті ж власники і, судячи з документу 1697 р село Папишева належала окольничему Петру Матвійовичу Апраксину.

Успенське - старовинне підмосковне село, з кінця століття - вотчина Апраксин.

Існує 9 різних типів будинків, які відрізняються один від одного по метражу, при цьому весь селище об'єднаний єдиним архітектурним стилем.

Загальна площа комплексу складає близько 1100 гектар, на яких розташуються вілли, малоповерхові будинки і велика інфраструктура.

У клубному, всього на 11 домоволодінь, селищі, пропонуються ділянки без обов'язкового підряду з правом оренди прилеглої частини лісу.

Селище розташувався на 25 кілометрі Рубльово-Успенського шосе на закритій території, що охороняється.

На сонячної мальовничій галявині розташувалося всього 20 будинків. Стиль, що нагадує про класичному європейському передмісті, матеріал будівництва - добротний бельгійський цегла і велика кількість зелені на території підкреслюють клубність і респектабельність і в той же час, створюють враження затишку.

66 домоволодінь витримані в стилі «шале». Спеціально для нового селища розроблені три проекти будинків, площа яких становить 150, 170 і 235 кв. метрів.

На Ніколіна Горі в сосновому бору на ділянці в 1,37 га розташувався затишний котеджне селище корпоративного типу.

Концепція нового селища розроблена англійським архітектурним бюро і передбачає не тільки максимальний комфорт, але і екологічність, як в проектах будинків, так і на самій території.

Зведене восьмиповерховий будинок злилося воєдино з унікальним ландшафтом, що включає в себе сосновий бір, зелені луки і пагорби.

У камерному закритому селищі всього 12 будинків, збудованих в єдиному стилі.

Завдяки продуманій концепції і вдалому її втілення, селище ідеально вписався в навколишню природу - унікальні авторські котеджі виконані за фінською технологією з клеєного бруса. Витримані вони в сучасному європейському стилі - величезні вікна, просторі тераси, оброблений натуральним каменем цоколь.

Будинки на території, що охороняється. Проведено ландшафтні роботи, освітлення. Всі центральні комунікації.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online