Як заощадити на покупці техніки?

  1. Де можна непогано заощадити?
  2. Порівняння карт М. Відео-БОНУС
  3. Альтернативи пропозицій від М. Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи плануєте почати економити на великих покупках для дому? Огляд карт з бонусами від мережі магазинів побутової техніки та електроніки М. Відео дозволить взятися за планування свого бюджету. Яка бонусна картка найвигідніша: М. Відео-БОНУС, М. Відео-БОНУС - АльфаБанк або М. Відео-БОНУС - Cetelem? Давайте визначимо параметри використання цих карт, а також порядок отримання бонусів.

Давайте визначимо параметри використання цих карт, а також порядок отримання бонусів

Де можна непогано заощадити?

Великі придбання для будинку можуть виконати значну пролом в бюджеті. Тому пошук способів знизити витрати за такою статтею, як придбання побутової техніки та електроніки для будинку, стане зайвою мірою економії. На товари тривалого користування середня сім'я витрачає близько чверті щомісячного бюджету, часто вдаючись до накопичення або займу необхідної суми.

На товари тривалого користування середня сім'я витрачає близько чверті щомісячного бюджету, часто вдаючись до накопичення або займу необхідної суми

Мал. №1: основні статті сімейного бюджету

Можна вибрати кілька варіантів оновлення домашньої техніки: або шукати в різних магазинах необхідні речі окремо під час розпродажів і сезонних акцій, або купувати потрібне відразу в одному місці і отримувати вигоду за рахунок знижки. Якщо ви розраховуєте здійснювати покупки не в один день, але в одному магазині, слід подбати про підключення до програми лояльності конкретної мережі. Тоді всі попередні покупки не загубляться і можна буде отримати певні преференції в якості постійного клієнта.

У магазинах М. Відео це можливо при оформленні спеціальної бонусної картки, на якій ведеться облік всіх ваших відносин з цією торговою мережею. Правила бонусної програми дозволяють істотно заощадити, якщо ви щомісяця витрачаєте не менше кількох тисяч рублів на техніку, електроніку та інші товари, присутні в асортименті цього магазину.

Сама бонусна програма однакова для будь-якої з цих карт:

Згідно з умовами, бонуси накопичуються на пластиці при покупках, після чого їх можна обміняти за курсом «1 бал = 1 рубль знижки». Вигода може досягати 100% від вартості чергового придбання.

Є кілька обмежень, що не дозволяють розорити магазин:

  • До моменту, коли буде накопичено 500 балів, використовувати знижку можна.
  • Бонуси, оформлені автоматично у вигляді знижки, згоряють через 180 днів після отримання.
  • При відсутності покупок протягом року згоряють всі наявні бали.
  • Застосувати отриману знижку можна тільки цілком, залишок невитрачених бонусів згорає відразу.

Чим же відрізняються картки, випущені магазином самостійно і в партнерстві з банками? Давайте розберемо, яка з них вигідніше для вашого сімейного бюджету.

Порівняння карт М. Відео-БОНУС

Табл. №1: порівняння карт М. Відео-БОНУС М. Відео-БОНУС М. Відео-БОНУС - АльфаБанк М. Відео-БОНУС - Cetelem Кредитний ліміт - 10 800 - 150 000 руб. 15 000 - 150 000 руб. Відсоткова ставка при запозиченні - 18,99 - 31,99% річних 24,9 - 39,96% річних Пільговий період - До 60 днів До 55 днів Річне обслуговування Безкоштовно 350 - 600 руб. для дебетової картки, 1 225 руб. - для кредитки. 450 - 900 руб. в залежності від тарифу. Нарахування бонусних балів: Вітальний бонус - - 667 балів за першу покупку 1 бал за покупки в М. Відео За 15 руб. в день народження і за витрачені 30 руб. в звичайні дні За 10 руб., витрачені в свій день народження, і за 20 руб. в звичайні дні За 20 руб. при розрахунках карткою і за 30 руб., витрачених готівкою при пред'явленні картки 1 бал за придбання в будь-яких торгових точках - 60 витрачених рублів

Найдешевше в використанні карта лояльності М. Відео-БОНУС без додаткових функцій. Це не кредитка і не дебетова картка, а лише пропуск в програму лояльності. Її перевагою є видача на додаток ще трьох брелоків, які можуть пред'являти при покупках друзі і родичі власника основної картки, що дозволяє накопичувати більше бонусів і отримувати солідні знижки.

З мінусів цієї картки можна виділити три основні моменти:

  • Використовувати її можна виключно для ідентифікації клієнта, а не для безготівкових розрахунків.
  • Ніде більше її застосовувати не можна.
  • Витратити для отримання кожного бонусу потрібно 30 рублів, а не 10-20, як по іншим картками.

Дебетова або кредитна картка від «Альфа-Банку» дає можливість отримувати додаткові бонуси при розрахунках в будь-яких торговельно-сервісних організаціях. По кредитці доступний і поновлюваний ліміт, що дозволяє витрачати гроші банку на необхідні придбання. Ось тільки за володіння цим пластиком доведеться заплатити. І щорічна плата за обслуговування може стати суттєвою причиною для відмови від оформлення.

І якщо дебетова картка коштує зовсім небагато (не більше 350-600 руб.), То за кредитку доведеться заплатити вже досить солідну суму в 1225 руб., Що зведе нанівець всю економію при не дуже активних безготівкових покупках. Але якщо вас чекають великі витрати в зв'язку з переїздом в нову квартиру, ремонтом або низкою святкових урочистостей, куди без подарунка не-як, то така пропозиція стане зручним способом придбати все і відразу з приємною економією, а при необхідності і в борг.

Пропозиція від банку Cetelem обійдеться вдвічі дешевше. Ще один її плюс - отримання привітального бонусу за перше придбання по карті, якщо воно було скоєно в магазинах мережі М. Відео. До того ж бонусні бали в магазині будуть нараховані, навіть якщо на картці грошей не виявилося і клієнт вирішив розплатитися готівкою. У цьому випадку досить пред'явити пластик, щоб на бонусний рахунок незабаром надійшли належні бонуси.

У цьому випадку досить пред'явити пластик, щоб на бонусний рахунок незабаром надійшли належні бонуси

Мал. №2: нарахування балів на карти М. Відео-БОНУС

В результаті порівняння параметрів таких різних бонусних карток М. Відео можна зробити наступні висновки:

  • Для регулярного використання позикових коштів для розрахунків в будь-яких магазинах підійде пропозиція банку Cetelem.
  • Краще вибрати М. Відео - Бонус для частих покупок в магазинах однойменної мережі побутової техніки та електроніки.
  • Для великих покупок в М. Відео з максимальним бонусом за рахунок власних коштів підійде дебетова карта від «Альфа-Банку».

Якщо вам не потрібні банківський пластик, то краще оформити безкоштовну карту магазину і використовувати її і додаткові брелоки саме для збору бонусів М. Відео, а не для інших цілей, серед яких запозичення і безготівкові платежі.

Альтернативи пропозицій від М. Відео

Не влаштовує асортимент в цій мережі магазинів? Є й інші торгові організації, що пропонують свої програми лояльності для клієнтів. За ним можна накопичувати бонуси, здійснюючи придбання по всьому світу. Чи дозволять економити наступні пропозиції:

Речення «Зв'язкового» дозволяє повертати 1% від покупок в будь-яких магазинах і до 20% від витрат у партнерів у вигляді плюсів. Витратити їх можна на знижку в салонах зв'язку і у партнерів. Знижка розраховується за курсом «1 плюс = 1 рубль». При оплаті преміальними картками економія сягає 3%.

По карті «Кукурудза» можна отримувати в балах 1% від усіх безготівкових розрахунків в будь-яких магазинах, а також до 20% від придбань у партнерів програми. Бонуси витрачати можна не тільки в слонах «Евросети», а й в партнерських організаціях. Котирування цієї бонусної валюти «10 балів = 1 рубль». Витративши 30 000 рублів, ви зможете отримати знижку в розмірі від 300 рублів. При оформленні MasterCard World економія досягає 1,5%.

Таким чином, економити на побутовій техніці та електроніці можна. Необхідно лише вибрати торговельну організацію, в якій ви хочете здійснювати покупки зі значною знижкою.

пропонуємо Вам ознайомитися як економити на купівлі товарів , З якої ви дізнаєтеся про інші способи зменшити свої витрати.

Де можна непогано заощадити?
Відео-БОНУС - Cetelem?
Де можна непогано заощадити?
Чим же відрізняються картки, випущені магазином самостійно і в партнерстві з банками?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online