Виробники радіаторів опалення: короткий огляд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні на ринку опалювального обладнання представлена ​​величезна різноманітність   радіаторів опалення   , Серед яких пристрої з чавуну, сталі, алюмінію і біметалічні моделі радіаторів

Сьогодні на ринку опалювального обладнання представлена ​​величезна різноманітність радіаторів опалення , Серед яких пристрої з чавуну, сталі, алюмінію і біметалічні моделі радіаторів. В рамках даної статті ми розглянемо основних виробників опалювальних радіаторів, а також розглянемо їх відмінні риси та переваги.

Виробників радіаторів опалення можна класифікувати на 3 основні групи:

  • Вітчизняні виробники радіаторів;
  • Виробники радіаторів опалення в країнах СНД;
  • Зарубіжні виробники, переважно - європейські.

Виробники радіаторів опалення в Росії

Радіатори опалення, виробники яких розташовані на території Росії, відрізняються своєю доступною вартістю і адаптованість до вітчизняних опалювальним магістралях. По дизайну та асортименту дані радіатори поступаються зарубіжним виробникам, проте нічим не гірше за експлуатаційними характеристиками. Серед Російських виробників опалювальних радіаторів можна виділити наступні:

  • Компаня «Rifar» - виготовляє біметалічні і алюмінієві радіатори з 2002 року. Виробничі потужності зосереджені в г.Гай, Оренбурзької області;
  • ВАТ НИТКИ «Прогрес» виготовляє сталеві панельні радіатори опалення під ТМ «Prado» з 2005 року.
  • Компанія «МОНТАЖ-ЗП» виробляє алюмінієві і біметалічні секційні радіатори. Виробничі потужності зосереджені в Московській області.
  • ТОВ «Ankor» виготовляє алюмінієві радіатори опалення з 2007 року. Виробництво розташоване в с.Піонер Пензенської області.

Радіатори опалення виробництва країн СНД

Переважна більшість виробників опалювальних радіаторів на пострадянському просторі зосереджені також в Україні, тому що тут за часів союзу перебували основні виробничі потужності по виробництву опалювального обладнання. Серед них такі компанії:

Завод «Прес» випускає секційні біметаллічекіе і сталеві регісторние радіатори опалення. Виробництво на базі заводу «Більшовик», м.Київ.

ТОВ «АСАЛ-ІНДАСТРІ» виробляє алюмінієві радіатори під ТМ «Asal» на базі колишнього «Донецького заводу алюмінієвих профілів». Зважаючи на останні події доля виробництва невідома.

ТМ «Термія» від ПАТ «Маяк» спеціалізується на виробництві різного опалювального обладнання, серед яких і металеві і мідно-алюмінієві радіатори опалення.

Зарубіжні виробники радіаторів опалення

Серед великої кількості зарубіжних виробників опалювальних радіаторів, найбільш популярними і зайняли лідируючі місця на ринку вважаються такі компанії, як « Royal »,« Kermi »,« Buderus »,« Arbonia »,« OASIS »,« Zehnder »,« Oventrop »,« Purmo »,« Sira Group »,« Elegance »,« RADENA »і багато інших, докладніше про які ми розглянемо в окремих публікаціях нашого блогу.

Інтернет-магазин сантехніки в Москві «СанКомф» пропонує алюмінієві і біметалічні радіатори опалення від італійського виробника «Royal», що випускаються під торговою маркою «Royal Thermo».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online