Одеським нетрями обіцяють нові дороги і дитсадки

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28 листопада 2011, 7:43 Переглядів: 28 листопада 2011, 7:43 Переглядів:   Селище Жеваховський - на околицях міста таких «пейзажів» хоч греблю гати

Селище Жеваховський - на околицях міста таких «пейзажів» хоч греблю гати. Фото: odessarailway.at.ua.

Міська влада розробила програму розвитку міських околиць. Документ буде винесений на розгляд виконкому та депутатів міської ради до кінця року, повідомили "Сегодня" в муніципальному управлінні інформації. При цьому нам дозволили ознайомитися з програмою до її офіційної презентації. Вона розрахована на три роки - до 2015-го, - за які планується витратити тільки з міського бюджету 68 млн грн. відсутні гроші обіцяє виділити держава , Правда, точна сума в тексті програми не фігурує.

КОМУ пощастить. Міська влада хоче привести в божеський вид мікрорайони "Жеваховський" (він же - селище Більшовик), "Курсаков" (біля вулиці Щорса), "Балтський" (у Балтської дороги), "Дзержинський" (район вулиці Самарської), "Ленінський", (він же Ленселище), "Хаджибеївський" (район ХАДЖИБЕЕВСКОГО дороги), "Цукровий" (район вулиць Грушевського і Пестеля), "Шевченко" (район вулиці Луцькій), "Крива балка" (біля Єврейського кладовища і Ленінградського шосе), а також Чорноморку.

Зазначеним околиць обіцяють нові дороги і ремонт існуючих, відновити вуличне освітлення, прокласти каналізацію і ліквідувати несанкціоновані звалища.

Крім того, на Більшовику з'явиться дитячий майданчик, в мікрорайоні Шевченка, на Луцької, - сквер, а селищам Дзержинського, Цукровому, Балтському і "Кривий балці" подарують по дитячому садку. Кожен буде розрахований на 110 місць. Перше дошкільний заклад - на Балтської дорозі - має відкрити свої двері вже в майбутньому році. В Чорноморці до 2014 року відновлять берегозахисні споруди, без яких селище потерпає від зсувів; а в так званому "лиманчик" приведуть в працездатний стан "румунський канал" від Хаджибейського лиману до Локомотивній вулиці.

Урізати В 7 РАЗІВ. Цікаво, що ще недавно на Думській хотіли виділити на розвиток околиць півмільярда гривень - таку цифру озвучив в ході звіту фракції ПР голова комісії міськради з питань ЖКГ Кирило Шаламай. А в перелік територій входив майже весь приватний сектор Одеси: "Там були і Чубаевка, і Ближні Млини, і Бугаївка, і Великий Фонтан, і Золотий Берег, і Дмитрівка, - каже депутат міськради від ПР Олег Звягін. - Але потім з'ясувалося, що з кінцевого варіанту програми значну частину мікрорайонів виключили. А адже проблем, наприклад, на Ближніх Млинах не менш, ніж на тій же Балтської дорозі! з 20 з гаком вулиць тільки одна асфальтована, не скрізь вуличне освітлення є і так далі ".

У мерії пояснюють "всихання" програми нестачею грошей. "Ми проаналізували існуючі проблеми таких мікрорайонів і відібрали самі згубні місця - тільки те, що можемо реально виправити, виходячи з існуючої ресурсної бази", - заявили "Сегодня" в управлінні з питань взаємодії з органами самоорганізації населення.

"Я ПОЧАВ БИ З БУДИНКІВ"

Жителі потрапили в список мікрорайонів планами муніципалітету в цілому задоволені, хоча і вважають їх неповними. "Я почав би з капремонту наших будинків, які останні двадцять років числяться аварійними", - говорить житель сталінки на селищі Більшовик Ігор Наконечний.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Одеським нетрями обіцяють нові дороги і дитсадки". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Константинов Олег

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online