Напередодні ЧС-2018 близько Казанського Кремля встановили напис з об'ємних літер

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Денис Гордійко

(Місто Казань KZN.RU, 14 червня). У Казані завершується підготовка зовнішнього вигляду міста до зустрічі гостей і уболівальників. Біля стін Казанського Кремля сьогодні вранці з'явилася нова фотозоні - напис «KAZAN», складена з об'ємних літер і прикрашена символікою мундіалю.

Фотозоні біля стін Кремля з видом на мечеть «Кул-Шаріф», на якій визначена спеціальна точка, яка розкриває кращу панораму міста, вже збирає перших бажаючих зробити фото на пам'ять про історично значущому спортивній події, яке вперше проходить в Росії. Так, на тлі напису з прапором сфотографувалися туристи з Колумбії та інших країн.

Схожий об'єкт встановлений також близько надземного пішохідного переходу у танкового кільця - його прикрашає напис «Russia 2018», така ж напис з'явився біля арки по пр.Амірхана.

А на стінах, що обрамляють Булак, майже закінчений паблік-арт із зображенням збірної світу - художники зобразили футболістів з різних країн, об'єднаних в єдину команду. Крім цього, в столиці Татарстану з'являться і інші незвичайні паблік-арти. Наприклад, сьогодні стіну будівлі по ул.Сібгата Хакіма, 58 прикрасить зображення відомого радянського футболіста і хокеїста Ігоря Нетто. А на будівлі по ул.Галіаскара Камала, 2 можна буде побачити незвичайну картину, яка зображує побут жителів Казані - на завершення картини піде ще пара днів.

На тлі напису вже сфотографувалися туристи з Колумбії

Нагадаємо, вже сьогодні в столиці Татарстану пройде урочиста церемонія відкриття Фестивалю уболівальників на території Центру сім'ї «Казан». А ввечері вболівальники зможуть побачити перший матч чемпіонату між збірними Росії і Саудівської Аравії - гра буде транслюватися на двох величезних екранах, встановлених на майданчику фанфеста.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online