Замки на вікна - безпека дітей

  1. Замки на вікна ПВХ
  2. блокіратори відкривання
  3. обмежувач відкривання

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Переваги пластикових вікон незаперечні. Одним з них є простота і зручність провітрювання. На жаль, легке відкриття стулки з переваги може перетворитися на недолік, якщо мова йде про безпеку дитини. Останнім часом почастішали випадки випадання маленьких дітей з відкритих вікон. Особливо навесні і влітку, коли стулки знаходяться на провітрюванні. Захист на вікна від дітей створить необхідні безпечні умови для дитини в вашому домі.

Діти часто грають у вікна, підіймаються на підвіконня. Дитиною рухає цікавість, а найчастіше випадання відбувається випадково і по чистій необережності. У цій статті ми розглянемо механізми, які дозволять захистити стулку від мимовільного або навмисного відкриття, а значить, убезпечать ваших домашніх.

Замки на вікна ПВХ

встановлюються на кожну рухому стулку. Замок являє собою простий механізм, за допомогою якого стулка закривається на ключ. Встановлюється разом з віконною ручкою і дозволяє зафіксувати її як в закритому, так і у відкритому на провітрювання положенні. При цьому розкрити повністю стулку без ключа неможливо. Ручки з замком на пластикові вікна замовляються у віконній компанії разом з фурнітурою. Також їх можна придбати окремо, якщо виникне така необхідність.

блокіратори відкривання

це невеликий металевий елемент, який монтується внизу поворотно-відкидний стулки за допомогою саморізів. У відкидному положенні блокує стулку так, що її неможливо відкрити навстіж. Відмикається за допомогою невеликого ключа, єдиного для всіх стулок. Ручки з замком на пластикові вікна вимагають окремого ключа для кожної стулки. Це не зовсім зручно, та й матеріально більш затратно. Блокіратор же хороший тим, що не вимагає для кожної стулки свого ключа, а значить, його вартість нижча.

обмежувач відкривання

Встановлюється в області кріплення віконної ручки на вертикалі рухомий стулки. Непомітна на вигляд деталь надійно блокує стулку в поворотно-відкидному або поворотному режимі, захищаючи вікно від навмисного або випадкового відкриття. За допомогою обмежувача стулку можна поставити на провітрювання, фіксуючи в різному становищі. Відкрити вікно повністю, якщо на стулці коштує такий «замочок», неможливо.

Якщо в будинку проживають маленькі діти або люди похилого віку, важливо подбати про безпеку, встановивши на вікно або балконні двері один з видів захисту в дитячій і будь-який інший кімнаті, де в цьому є необхідність. Кожен з перерахованих механізмів здатний впоратися з цим, при замовленні вікон важливо врахувати цей пункт і повідомити менеджеру про ваше бажання придбати відповідний для вас засіб безпеки. Крім цього, кожен з механізмів служить додатковим захистом від несанкціонованого проникнення з вулиці, що особливо актуально для приватних будинків і квартир на перших поверхах. Зламати вікно практично неможливо.

Придбати ручку з замком, блокіратор або обмежувач ви зможете у нас, як окремо, так і при замовленні вікон. Телефонуйте і приходьте в наш офіс продажів!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online