Платну парковку біля онкоцентру ім. Блохіна визнали незаконною

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Прокуратура дійшла такого висновку після перевірки за скаргою одного з лікарів

Платна парковка на території Російського онкологічного центру імені М. М. Блохіна для співробітників медустанови незаконна. Таке рішення винесли недавно прокурорські працівники.

Таке рішення винесли недавно прокурорські працівники

фото: Геннадій Черкасов

Як уже повідомляв «МК», рішення керівництва одного з провідних в країні медустанов по боротьбі з раком зробити на території платну парковку викликало хвилю невдоволення серед лікарів. Нові правила вступили в силу з 1 травня. Кожному медпрацівникові, бажаючому щомісяця паркувати «залізного коня» на території онкоцентру на Каширському шосе, пропонувалося розщедритися на 4 тисячі рублів. Саме стільки коштувала паркувальна карта, яку продавали працівникам медзакладу.

Багато співробітників були вкрай обурені ситуацією. Один з них - лікар-хіміотерапевт Вадим Гутник, за власною ініціативою звернувся із заявою в Нагатінський міжрайонну прокуратуру. Він попросив перевірити законність організації платного паркування на території державної установи. І ось днями прокурори винесли вердикт - парковка за гроші незаконна.

- Тепер до 8 вересня платна парковка повинна бути ліквідована, - пояснив Гутник, якому днями надійшла відповідь з прокуратури. - Але я думаю, юристи онкоцентру прийматимуть контрзаходи - оскаржити це рішення.

До речі, через всю цю ситуацію Гутник був змушений звільнитися за власним бажанням. За словами лікаря, після того, як він звернувся в прокуратуру, на нього стали чинити психологічний тиск - запропонували перейти на роботу до приймального покою, що для лікаря з багаторічним стажем роботи в хіміотерапії було неприйнятно.

Катерина Свєшнікова

Тема в газеті: Лікарям онкоцентру більше не доведеться платити за службову парковку
Опублікований в газеті "Московський комсомолець" №26616 від 5 вересня 2014

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online