Особистий бренд через Facebook: твій фундамент

  1. Найбільша соціальна мережа
  2. платоспроможна аудиторія
  3. довірливість людей
  4. Інструменти розкрутки особистого бренду
  5. Різні види створення контенту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поняття особистого бренду зараз в тренді. Маса курсів, десятки вебінарів і майстер класів. Сотні тем обговорень. Але багато хто забуває згадати, де його розвивати. Майже всі спікери говорять загальними фразами: соц.сети і все тут. Сьогодні ми розберемося, чому варто почати з facebook.

Почнемо з того, що ви знаєте, що таке особистий бренд і уявляєте собі навіщо він вам потрібен. А саме, що це буде сприяти зростанню вашої популярності, і в слідстві підвищення вашого добробуту.

Я як адепт Фейсбук , Звичайно ж, вважаю, дану соціальну мережу найкращим місцем для розвитку особистого бренду. І так чому facebook призначений для розвитку особистого бренду?

І так чому facebook призначений для розвитку особистого бренду

  1. Найбільша соціальна мережа

Звичайно, ви можете почати трансляції в вмираючому Periscope або бути всюди по чуть чуть. Але я вам пропоную сфокусуватися на тій же соціальній мережі, яка точно буде в тренді і через рік, і через десять років. Якщо ви збираєтеся витрачати свій час, створювати контент, налагоджувати нетворкінг, то давайте це робити в стабільній соц.сети.

Безкоштовний майстер-клас Секрети таргетингу в Facebook пройде зовсім скоро! Встигніть зареєструватися по синій кнопці нижче

  1. платоспроможна аудиторія

Напевно, вже кожен бізнес, який давав рекламу в facebook, або просто розкручується в фейсбук, переконався, що середній чек і частота покупок набагато вище, ніж в інших мережах. Аудиторія фб фінансово більш обширна і незалежна. Вам же ваш особистий бренд потрібно для майбутнього заробітку, так тоді слід працювати там, де точно є гроші.

  1. довірливість людей

Фейсбук завдяки своїм алгоритмам робить так, що б йому довіряли. Тобто всі пости, що вам показуються, вся реклама - вони підібрані машинами спеціально для вас. І це чудово позначається на розвитку особистого бренду. Люди, які будуть читати ваші пости і взаємодіяти з вами - знають, що вам можна апріорі довірять, тому що ви будете між постами про їх улюблених темах. Єдина умова, що контент повинен бути якісним.

  1. Інструменти розкрутки особистого бренду

Facebook неначе створений для розкрутки самого себе. У стрічці новин особисті профілі отримують набагато більшу аудиторію, ніж бізнес сторінки з використанням рекламних пости. Тобто ви як людина отримаєте охоплення аудиторії і ваша інформація дійде до більшого кола читачів, ніж якщо ви працюєте як бізнес. З іншого боку, коли ваш бренд стане приносити прибуток і ви будете працювати як бізнес, для цього є весь інструментарій платного просування.

  1. Різні види створення контенту

Думаєте вам фейсбук не підходить, тому що ви любите записувати відео? Так facebook робить зараз для відео більшу кількість показів, ніж для постів. Чи вважаєте, що текст можна друкувати і в блозі, так фейсбук створив інструмент для створення постів як в блозі. Який контент ви не хотіли б створювати, в фб він вже реалізований. Вам не треба на перших порах вести відео канал, текстовий блог і ще що-небудь. Весь функціонал вже реалізований в одній соціально мережі.

Єдиний хто може протистояти фб , так це Instagram . Поки що фейсбук не може дати особистим брендам заточеним на візуальний контент того, що дає Інстаграмм. Для всіх інших це кращий безкоштовний спосіб заявити про себе, створити свою мережу контактів, тим самим підвищивши свою ціну в очах і умах інших.

Так що не варто кидатися по десяткам соц.сетей, а краще почніть розкручувати себе в facebook, а час, що звільнився витратьте на створення по-справжньому вартого контенту, який заявить, що ви це профі своєї справи.

⬅ ⬅ ⬅ ⬅ Ви отримали нову інформацію? Так поділіться її з друзями і спасибі вам за це!

І так чому facebook призначений для розвитку особистого бренду?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online