Дочекалися: знімальний майданчик «Дому-2» піде під знесення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Власника вже попередили про вилучення землі в законному порядку

Московські власті планують знести знімальний майданчик реаліті-шоу «Дом-2» заради будівництва автомобільної магістралі. Поки невідомо, чи закриють через це саму програму, яка йде на російському телебаченні ось уже 14 років.

Поки невідомо, чи закриють через це саму програму, яка йде на російському телебаченні ось уже 14 років

Ділянка площею 2,9 гектара знаходиться на території Нової Москви, недалеко від котеджного селища «Лєтова гай». Саме там останні роки розташовувалася основна знімальний майданчик шоу «Дом-2» - «Поляна».

Тепер через цю територію пройде автомобільна дорога з Саларьево в село Мар'їно. Там, де зараз розташовується «лобне місце», планується облаштувати зупинку «Антонівка».

У прес-службі департаменту розвитку нових територій Москви РІА Новини підтвердили, що власник ділянки (фірма «ЄТК-Інвест») вже отримав повідомлення про вилучення землі «для держпотреб в установленому законом порядку».

Співрозмовник «Медузи» в мерії Москви пояснив, що проект дороги робився в обхід приватної забудови, коли ніяких будівель на цій ділянці ще не було. Про те, що там знімається «Дом-2», чиновники не знали. Джерело видання в компанії, що виробляє шоу, сказав, що на майданчику вже чутно, як неподалік рубають ліс.

Користувачі Мережі бурхливо відреагували на новину про знесення «Поляни»: «Ураааа !!!! Дочекалися! »,« Нарешті-то закриють ДУРДОМ-2 !!! »,« Невже ??? Чекати всього лише довелося 14 років ». Втім, швидше за все зйомки перенесуть в інше місце.

Реаліті-шоу «Дом-2» виходить на каналі ТНТ з 2004 року. У різний час ведучими програми були Дмитро Нагієв, Ксенія Собчак, Ксенія Бородіна, Ольга Бузова.

»,« Невже ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online