Скільки можна заробити на блозі з відвідуваністю в 60 чоловік

  1. 2. Викладання
  2. письмові переклади
  3. Навчання китайської мови
  4. Реклама від Гугла

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заробіток в інтернеті Заробіток в інтернеті. Зараз все більше уваги приділяється цій темі. Я вирішив поділитися своїми спостереженнями, досвідом і постаратися відповісти на питання: скільки ж можна заробити з сайту, який відвідують мало користувачів інтернет. Зокрема, наш блог відвідує, якраз невелика кількість користувачів (інформація дана на момент написання статті).

Зміст статті

1. Письмові переклади

2. Викладання

3. Реклама на сайті

Коли я "робив" цей блог, мною рухала мета, що і багатьох людей - заробіток в інтернеті. Чому ми вирішили працювати в онлайн? По-перше, ми з дружиною твердо визначилися, що переїдемо в Китай, хай не на постійне проживання , Але на тривалий час. Відповідно ми потребували якомусь доході, а чим займатимемося в Китаї поки не було ясно. По-друге, хотілося, в якійсь мірі, свободи. Чи не залежати від начальства, від планів продажів, від заробітної плати в фірмі.

Отже, скільки я отримую з цього сайту, з відвідуваністю від 60 до 100 уникав на добу?

Я не буду описувати точних цифр, але в процентному співвідношенні скажу. Звичайно, основний дохід ми маємо з іншого ресурсу, але всі вони синергічно і доповнюють один одного.

письмові переклади

60% доходу. Ми отримуємо від заявок на письмові переклади. Як я говорив раніше, ми не знали чим будемо займатися, тому вирішили спробувати себе в якості перекладачів. Перші три, чотири місяці взагалі не було ніяких замовлень і я був трохи збентежений, але потім пішли перші замовлення на переклад.

Навчання китайської мови

39% доходу. Чесно сказати я і сам спочатку не вірив в те, що по скайпу можна буде знайти людей і викладати китайську мову. Крім того, у нас немає вищої освіти в цій галузі, тому думав, що це буде провальним справою. Як не дивно, клієнти з'являлися. В даний час, моя дружина проводить 10 уроків. Як показала практика на сайті з відвідуваністю 60 - 100 відвідувачів, можна заробляти. За допомогою нашого блогу, знаходяться нові клієнти для навчання китайської мови.

Реклама від Гугла

1% доходу. От саме на рекламі з сайту з відвідуваністю від 60 осіб, заробити не вийде. У кращому випадку цей дохід покриє хостинг і домен. Тому, хто вирішив заробляти на рекламі потрібна велика відвідуваність сайту. А найкраще просувайте свої послуги. З нашими додатковими послугами ви можете ознайомитися в головному меню мого сайту. Наприклад, допоможемо викупити товар на 1688 .

Висновок: Навіть якщо ваш сайт відвідують 10 унікальних користувачів і якщо вони знайдуть на ньому те, що їм треба, заробити на такому сайті теж можливо. Швидше за все, за допомогою блогу ви придбаєте нових клієнтів. Тому, не варто "гальмувати", визначитеся, що ви добре вмієте робити і отримуйте дохід.

Чому ми вирішили працювати в онлайн?
Отже, скільки я отримую з цього сайту, з відвідуваністю від 60 до 100 уникав на добу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online