«Дом-2» зносять

  1. Департамент розвитку нових територій столиці повідомив власника ділянки в Новій Москві, на якому проходять...

Департамент розвитку нових територій столиці повідомив власника ділянки в Новій Москві, на якому проходять зйомки популярного реаліті-шоу «Дом-2», про вилучення землі для будівництва дороги з Саларьево в Мар'їно. Дана ділянка згідно із законом є непридатним для проживання.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дорогу спочатку проектували так, щоб «залишити поза увагою жодного житлового об'єкта».

«Єдина майданчик, через яку проходить траса, - це землі та нежитлові будівлі компанії" ЄТК-Інвест ". Її власник був повідомлений про необхідність вилучення землі для держпотреб в установленому законом порядку », - підкреслило близьке до будівництва особа.

Фото: dom2.tw

Раніше в четвер 26 липня 2018 року низка ЗМІ повідомила про те, що влада Москви збираються знести знімальний майданчик «Дому-2», яку також називають «Поляною», для будівництва дороги, повідомляє РІА Новини .

Російське реаліті-шоу «Дом-2» виходить на телеканалі ТНТ з 2004 року. Спочатку концепція передбачала будівництво будинку паралельно зі створенням пар учасниками і учасницями. До 2012 року ведучою шоу була Ксенія Собчак, в числі відомих провідних також Ксенія Бородіна, Ольга Бузова і Ольга Орлова.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online