Чоловік не хоче сексу? Не поспішайте розривати відносини 2018-2019 для схуднення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Всі ми знаємо безліч анекдотів, головна героїня яких - дружина, яка не бажає інтимної близькості з чоловіком, і яка вдається до різних хитрощів, щоб уникнути виконання так званого подружнього обов'язку. І адже насправді вважається, що для жінки цілком нормально з тих чи інших причин періодично відмовлятися від сексу з чоловіком (мова не про критичні дні). Однак що робити тій жінці, яка раптово усвідомила, що поблизу не було ось вже довгий час і що її чоловік не хоче сексу?

Багато представниць прекрасної статі в такій ситуації миттєво піддаються емоціям, втрачають контроль над собою і впадають у крайнощі. Хтось влаштовує скандали і допити, ще більш посилюючи проблему. Хтось, навпаки, грузне в самозвинувачення і самокопання, вважаючи себе виною всьому. Як ви вже здогадалися, обидва варіанти поведінки дуже поширені і, безумовно, жодним чином не можуть допомогти розібратися в ситуації.

Що ж робити?
Якщо ви розумієте, що ваш чоловік не хоче сексу, то перш за все постарайтеся взяти себе в руки і спробувати розібратися в істинних причинах. Найчастіше вони прості до банальності.

1. Не зайвим буде повторити одну прописну істину, яку ми всі знаємо, проте, чомусь знімаємо з рахунків. Причиною того, що чоловік не хоче сексу може бути ... звичайний стрес. Втома на роботі, напружені відносини з колегами, що зірвався контракт або машина, яку вже давно треба відігнати в ремонт, але ніяк не виходить. Так що там, навіть постійний недосип здатний вплинути на лібідо чоловіки. Крім того, потрібно пам'ятати, що сильна половина людства набагато гостріше реагує на будь-які невдачі саме в професійній діяльності. Спробуйте поговорити з чоловіком, однак, не ведіть мова безпосередньо про проблеми в ліжку. Це може ще більше засмутити його. Розпитайте про те, як йдуть справи на роботі, влаштуйте невелику відпустку удвох, поцікавтеся, чи можете ви чимось допомогти.

2. Якщо проблема не в перевтомі, то зниження загальної потенції може бути сигналом про будь-якої хвороби, що починається. Чоловіки дуже часто до останнього намагаються не звертати увагу на погане самопочуття. Ваше завдання як близької людини - з'ясувати, чи не застуджений чи ваш чоловік, чи немає у нього задишки (яка сигналізує про проблеми з серцем). У будь-якому випадку, загальне обстеження у терапевта ніколи не буде зайвим. Однак ні в якому разі не натякайте чоловікові, що причина вашого інтересу до його здоров'ю - відсутність у нього потягу до сексу з вами.

3. Ну і звичайно ж, як це не сумно, причина може бути саме в вас. Якщо ви підозрюєте, що інтерес до інтимної сторони життя у вашого чоловіка нікуди не зникав, і бажання займатися сексом у нього немає тільки з вами, - не панікуйте і не піддавайтеся депресивним думкам. Влаштуйте вихідний і погляньте на себе з боку. Повірте, нова зачіска і наряд, освіжаючі маски і красиву білизну творять чудеса. Цілком можливо, що через сімейних обов'язків ви просто забули про свої обов'язки перед собою. Обов'язково виправте цей недолік.

4. І звичайно, причиною того, що чоловік не хоче сексу може бути роман на стороні. В цьому випадку завжди пам'ятайте, що навіть при такому розкладі життя триває. Однак необхідно, щоб кожен з вас прийняв рішення: продовжувати відносини чи ні. Бо, як показує практика, якщо в парі немає довіри, то такий шлюб все одно дуже скоро розпадеться.

Так чи інакше, але будь-які проблеми швидше і простіше вирішуються у тих подружжя, які близькі один одному і звикли бути відвертими. Постарайтеся створити в родині таку атмосферу, при якій ваш чоловік не буде боятися або соромитися говорити про справжні причини своєї поведінки і ділитися своїми проблемами.

Будьте щасливі!
Будьте щасливі

для чоловіків!

Однак що робити тій жінці, яка раптово усвідомила, що поблизу не було ось вже довгий час і що її чоловік не хоче сексу?
Що ж робити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online