Купити квитки Благовєщенськ - Москва для пенсіонерів, вартість квитків на літак

  1. Вартість квитка на літак до російської столиці
  2. На яких умовах здійснюється програма

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Невелике місто Благовєщенськ, що розташувався в точці з'єднання величного Амура з його найбільшим припливом - судноплавною рікою Зеей. Завдяки вдалому місцю розташування, населений пункт можна назвати центром всієї Амурської області і одним з найважливіших міст далекосхідного регіону. Це крайня точка, яка відокремлює Російську Федерацію від Китаю - місто Хейхе знаходиться буквально в двох кроках - досить тільки перетнути Амур.

Уздовж річки тягнеться набережна, з якої відкриваються мальовничі краєвиди, а в самому Благовєщенську багато зелених насаджень, є парки і фонтани, театри, музеї, кінотеатри, університети, а також різні архітектурні пам'ятники. Великий інтерес у туристів викликає музей палеонтології, що знаходиться під кураторством інституту, що займається дослідженнями реліктових тварин планети. На південно-східній околиці бажаючі можуть подивитися на унікальний могильник, сформований з останків динозаврів. Розмір кладовища становить майже 10 квадратних кілометрів, йдучи більш, ніж на 2 метри в землю.

У Благовєщенську проживають люди, які сповідують різні релігії, від православних, до мусульман, що не заважає їм мирно взаємодіяти один з одним. Жителі представлені більше громадянами середнього та похилого віку, ніж молоддю. Вони працюють на різних підприємствах і часто відправляються у відрядження і відпустки, в тому числі, в європейську частину країни, тому для них завжди важливо знати, скільки коштують квитки Благовєщенськ - Москва для пенсіонерів.

Вартість квитка на літак до російської столиці

Столицю Росії і великий порт Далекого Сходу розділяє величезна відстань, рівну майже 8 тисячам кілометрів, так що поїздка, наприклад, по залізниці займе до тижня шляху. Дешевше і набагато комфортніше вийде долетіти на авіалайнері. Час польоту до Москви складе приблизно 8,5 годин, іноді трохи менше або більше. Точно дізнатися розклад можна на сайті авіакомпанії, що виконує конкретний рейс, адже тривалість перельоту залежить не тільки від моделі літака, а й від погодних умов. Авіаквиток в столицю в цілому досить дорогий, приблизний порядок цін виглядає таким чином:

  • від 12,5 тисяч рублів на кінець літа;
  • 13-16 тисяч рублів на початку і середині річного сезон, оскільки цей період традиційно стає «високим» туристичним сезоном;
  • 11-12 тисяч рублів потрібно буде заплатити за переліт, починаючи з першого осіннього місяця;
  • в міжсезоння ціни падають незначно, залишаючись приблизно на тому ж рівні, проте, великий шанс знайти більш дешеві перельоти по акціях, що проводяться авіаперевізниками.

Проте, дозволити собі подібні витрати можуть далеко не всі жителі міста, особливо, громадяни, що не мають власних доходів і проживають на державну допомогу - особи, які перебувають на пенсії, мають інвалідність, молоді люди, є студентами і школярами. Адже крім квитка на літак в одну сторону, потрібен буде ще й зворотний, а це вже обійдеться в суму, що перевищує 20 тисяч рублів.

Спеціально для даних верств населення урядом був прийнятий проект, покликаний зробити повітряні подорожі більш доступними - програму субсидованих перельотів, згідно з якою, зазначені особи одержують право на знижку в розмірі приблизно половини вартості авіаквитка, а частина, що залишилася компенсується авіаперевізникам з фонду субсидій, виділеного з держбюджету. Пільга діє для багатьох міст Росії, але тільки протягом певного періоду.

Спочатку планувалося здешевити авіаперевезення тільки для території Далекого Сходу і Крайньої Півночі, проте, зараз пільговими напрямками є набагато більше областей країни, розташованих на значній віддалі від столиці і південних курортів. На даний момент, тільки до Кримського півострова можна долетіти за пільговою ціною з 61 населеного пункту. Перелік субсидованих міст періодично переглядається і поповнюється.

В основному, знижені ціни на польоти до Москви, Санкт-Петербурга і всередині регіонів. На жаль, на всіх бажаючих пільгових перельотів поки не вистачає, хоча суми, що виділяються на субсидії, щорічно зростають, тому пільгові авіаквитки Благовєщенськ - Москва слід купувати відразу після відкриття продажів авіалініями. При цьому потрібно уточнювати, скільки коштують перельоти для пенсіонерів та інших пільговиків. Практично всі тарифи встановлені на певному рівні цін. Авіаперевізники можуть за власною ініціативою продавати їх дешевше, наприклад, знижуючи розмір зборів, але не дорожче максимальної ціни. З Благовещенська долетіти до Москви можна за 6 тисяч 400 рублів, таку ж вартість має і зворотний переліт.

Деякі авіалінії пропонують також додаткові знижки пенсіонерам і учасникам бойових дій, в основному, це найбільш відомі повітряні перевізники:

  • «Аерофлот»;
  • S7 Airlines;
  • «Уральські авіалінії»;
  • UTair;
  • «Оренбурзькі авіалінії».

Дізнатися детальну інформацію жителі пенсійного віку можуть за контактними номерами телефонів або безпосередньо в офісах авіакомпаній.

На яких умовах здійснюється програма

Перш за все, росіяни, охочі придбати пільгові квитки Благовєщенськ - Москва, повинні потрапляти в певну соціальну групу. Жінкам і чоловікам необхідно перетнути поріг пенсійного віку, що становить, відповідно, 55 і 60 років. Студенти отримують пільгу тільки до досягнення 22 років включно, при цьому необхідно підтвердити факт навчання студентським квитком. Школярі до 12 років літають зі знижкою 25%, а після 12 потрапляють в пільгову категорію субсидованих польотів.

Інваліди всіх груп і вікових груп також можуть розраховувати на компенсацію половини ціни квитка на літак з боку держави. Додатково, інваліди 1 групи один раз на рік можуть літати безкоштовно в санаторії, розташовані на території Російської Федерації, за умови направлення лікаря та оплаченої путівки на лікування. Правда, авіаквитки буде потрібно спочатку купить за свої гроші, тому потрібно заздалегідь дізнатися, скільки вони коштують. Після повернення сума повертається через соцзахист за місцем проживання. Для цього будуть потрібні підтверджують факт лікування документи, самі квитки на переліт, посвідчення пенсіонера, довідка про інвалідність.

Що стосується обслуговування і сервісу під час перельоту, то пільговики отримають стандартні послуги, належні пасажирам, що летять економ-класом. Харчування зазвичай надається, а ось багажу з собою можна взяти обмежена кількість, іноді дозволено провозити лише ручну поклажу. Повернути або обміняти авіаквиток буде проблематично, оскільки в процесі бере участь і авіакомпанія, і держструктури.

Навіть якщо вдасться повернути невелику частину грошей, чекати повернення доведеться досить довго. Однозначно не можна змінити пункти вильоту та прибуття, так як субсидовані маршрути обмежуються певними містами.

Купити авіаквиток Благовєщенськ Москва

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online