Перше кохання вбила в Сергія Безрукова віру в жінок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 3 листопада, «Татар-інформ»). Актор Сергій Безруков ріс в інтелігентній московській родині. Його юність проходила за підручниками, він рідко гуляв з (Казань, 3 листопада, «Татар-інформ») хлопчаками у дворі. Батьки були суворі, тому майбутня зірка кіно завжди чекав літа, щоб скоріше відправитися до бабусі в Лисково Новгородської області. Там його завжди чекала подруга з раннього дитинства Катя Чехлова. Разом з іншими хлопцями і дівчатами він грали в театр, ставили вистави для сусідів.

Безруков вперше поцілувався в 12 років зі своєю подругою за задумом їх вистави, потім був боязкий поцілунок, коли він проводжав її додому. І їхні стосунки понеслися. Дитяча любов швидко переросла в юнацьку. Навіть коли Сергій Безруков вступив у Школу-студію МХАТ, він весь час думав про Катю, відкладав стипендію, щоб зробити подарунок своїй коханій або зовсім привозив гроші для коханої. Але одного разу йому повідомили, що його перша любов вийшла заміж. Дівчина не спромоглася повідомити про це своєму другові, який любив її, пише "Ліга Новини".

Сергій Безруков після цього довго не міг прийти в себе, а щоб позбутися від болісних думок занурився в роботу, поки він не зустрів Ірину Ліванову , Яка заради його залишила талановитого Ігоря Ліванова.

Він довгий час жив у цивільному шлюбі зі своєю дружиною Іриною, не роблячи дівчині пропозицію руки і серця. «Зізнаюся, я хотів перевірити почуття, перш ніж пропонувати руку і серце. Сім'я-одноденка мене не цікавила. Тоді багато Ірі нашіптували: «Так це зоряний хлопчик, він на тебе ніколи не одружиться». Але вона все одно жила зі мною і любила мене, чи не капала на мізки, що не наполягала, щоб наші відносини були узаконені. Це не могло не Він довгий час жив у цивільному шлюбі зі своєю дружиною Іриною, не роблячи дівчині пропозицію руки і серця підкупити », - зізнавався раніше актор.
далі Сергій озвучив секрети свого міцного шлюбу: «Розумієте, створення сім'ї - це велика робота, взаємні поступки. Потрібно бути дуже уважним: іноді одна маленька помилка знищує все створене роками. Важливо все: не образити, передбачити, розвіяти всі сумніви. Ми з Ірою ідеальна пара, говорите? А я переконаний: ідеальних людей не буває. Ми просто міцна сім'я, яка прагне до досконалості. Жінка - розумна, мудра, що володіє тактом - грає ключову роль в створенні домашнього вогнища. Вона на цьому полі сильніше чоловіки, так як здатна до компромісу, може зрозуміти і пробачити ».
Перше кохання розбила серце Сергія Безрукова (фото)
Микола Басков нарешті зустрів свою долю (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Ми з Ірою ідеальна пара, говорите?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online