Фільм Іллінський кордон з Сергієм Безруковим, дата виходу, де знімають

  1. Ідею фільму підказав В'ячеслав Фетисов
  2. актори
  3. зйомки проходили
  4. Справжні танки, справжні снаряди
  5. Безруков: «Війна була прямо тут»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знаменитий актор зіграє головну роль у фільмі «Іллінський кордон», який вийде до 75-річчя Перемоги

Жителів підмосковного Подольська днями здивували з'явилися в місті танки. Так, справжнісінькі танки часів Другої Світової війни! Як з'ясувалося, їх доставили туди прямо з уральського міста Верхня Пишма, з музею військової техніки УГМК. Найближчим часом вони будуть брати участь в зйомках нового художнього фільму «Іллінський кордон» з Сергієм Безруковим і Євгеном Дятловим в головних ролях.

Ігор Угольников, який продюсував вийшов на екрани в 2010 році фільм «Брестська фортеця», вирішив знову замахнутися на військову тематику. «Іллінський кордон», над яким він зараз працює разом з режисером Вадимом Шмельовим, розповідає про один дуже важливий епізод війни - про подвиг подільських курсантів в жовтні 1941 року.

Це і справді був подвиг, адже з 3500 курсантів, які намагалися не пропустити німців в сторону Москви і зупинити їх на Іллінському рубежі, вижити змогли лише 350. Молоді радянські воїни при цьому знищили близько 100 ворожих танків і близько 5000 солдатів і офіцерів.

За словами Угольникова, фільм буде відрізнятися від всіх інших перш за все дуже високим рівнем достовірності, увагою навіть до найдрібніших деталей.

«Це стосується і військової техніки як вермахту, так і РККА, це стосується озброєнь і форми. Можу сказати, що такої кількості достовірної техніки і озброєнь ні в одному вітчизняному фільмі ще поки не було », - заявив генеральний продюсер« Іллінського кордону ».

Уже відомо, що фільм вийде в 2020 році, якраз на 75-річчя Перемоги.

Ідею фільму підказав В'ячеслав Фетисов

З пропозицією зняти фільм, присвячений подвигу курсантів з Подольська, ще в 2016 році виступив легендарний хокеїст і депутат Державної Думи В'ячеслав Фетисов, чиї проекти раніше вже виявлялися досить успішними . Ідея сподобалася всім і до її реалізації тут же підключилися актори, волонтери і прості громадяни.

Проект вирішено було зробити народним, щоб якомога більше людей змогли взяти в ньому участь і спільними зусиллями увічнити пам'ять загиблих воїнів. На ці ж цілі буде спрямована і весь прибуток від екранізації: за рахунок неї побудують музей під відкритим небом на Іллінському рубежі, реконструюють меморіал, побудують каплицю.

Знаменитий актор зіграє головну роль у фільмі «Іллінський кордон», який вийде до 75-річчя Перемоги   Жителів підмосковного Подольська днями здивували з'явилися в місті танки

Зйомки фільму «Іллінський кордон». Джерело: «Военфільм»

актори

Акторський склад для цього фільму був підібраний ідеально. «Багатоликий» Сергій Безруков тут виконує роль Івана Старчака - легендарного радянського військового розвідника, десантника, командира розвідувально-диверсійного загону, який керував оборонними діями на Варшавському шосе.

Ще один відомий актор Євген Дятлов постане перед нами в образі начальника Подільського артилерійського училища Івана Семеновича Стрельбицького.

Євген Дятлов. Джерело: Андрій перше, vk.com/id99277694

Колишній чоловік Анфіси Чехової Гурам Баблішвілі, знайомий глядачам за кримінальним серіалам, а також військовій драмі «Стомлені сонцем 2: Предстояння», тут буде грати роль командира взводу, лейтенанта Ірадіона Мусерідзе.

Гурам Баблішвілі у фільмі «Іллінський кордон». Джерело: «Военфільм»

Заслужений артист Росії Данило Співаковський в «Іллінському рубежі» виконає роль інженера Углова, а Катерина Редникова зіграє Нікітіну.

Дмитру Соломикін в цій кінострічці дісталася роль командира взводу, лейтенанта Шаповалова, Василю Міщенко - роль Єлісєєва. Молодий Артем Губін в «Іллінському рубежі» зіграє Сашку Лаврова, Любов Константинова - Машу Григор'єву.

На роль Міті був затверджений Ігор Юдін. Олексій Копашов, який виконав роль Сашки Акимова в «Бресткой фортеці», тут зіграє Симонова.

Зйомки фільму «Іллінський кордон». Джерело: «Военфільм»

зйомки проходили

Зйомки, як розповідали представники «Военфільма», проходять в Подольську, в тому числі в місцевому музеї-садибі «Іванівське», а також в Калузькій області.

Читайте також: Безруков розповів про свій новий фільм

Зйомки фільму «Іллінський кордон». Джерело: «Военфільм»

Справжні танки, справжні снаряди

Для зйомки картини про подвиг курсантів музей військової техніки у Верхній Пишми виділив 10 одиниць техніки. У їх числі - середній танк Т-34-76 зразка 1941 року, бронеавтомобіль БА-20 1936 року і зенітна прожекторні станція З-15-4 на базі ЗІС-5.

Майже справжніми були і артилерійські снаряди. Підприємство ОППП «Технологія» спеціально для цього фільму виготовило макети 45-мм бронебійних снарядів і снарядів з картеччю для зйомок батальних сцен.

Для того, щоб в «Іллінському рубежі» вдалося максимально схоже зобразити бойове застосування протитанкових сорокопяток, які як раз використовували справжні подільські курсанти, фахівцям довелося постаратися. І у них все вийшло: тепер знаряддя можуть не просто давати залпи, але і викидати при цьому стріляні гільзи.

І у них все вийшло: тепер знаряддя можуть не просто давати залпи, але і викидати при цьому стріляні гільзи

Сергій Безруков в картині «Іллінський кордон». Джерело: «Военфільм».

Безруков: «Війна була прямо тут»

За словами Сергія Безрукова, для фільму і для акторів, що беруть участь в його створенні, дуже важливо, що зйомки проходять саме в тому історичному місці, де колись йшла війна, де гриміли постріли і лилася кров.

«У цих місцях вражає те, що ти знімаєшся в кіно і розумієш, що ця земля була просто усипана патронами і гільзами. Розумієш, що війна була прямо тут, під нашими ногами. І останки бійців лежали тут, на цій землі. В цьому випадку кіно приймає зовсім інше звучання. Це все не «піддавки», що не збудовані декорації. Це все абсолютна правда, як і техніка, яка тут представлена: це все справжня техніка, реальна. Все колись воювало і зараз знімається в кіно », - зазначив актор.

Все колись воювало і зараз знімається в кіно », - зазначив актор

Читайте також: Батько Безрукова розповів про позашлюбних дітей актора


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online