Дружина Безрукова з новонародженим сином уже вдома

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сергій забрав улюблених з пологового будинку Сергій забрав улюблених з пологового будинку   Анна Матисон і Сергій Безруков   Фото: Instagram

Анна Матисон і Сергій Безруков

Фото: Instagram.com

Стало відомо, що актор театру і кіно, народний артист Росії Сергій Безруков забрав дружину Анну Матисон і їх новонародженого сина з пологового будинку. Щасливі батьки назвали малюка Степаном - на честь прадіда актора. Дитина з'явилася на світ 24 листопада. Пологи пройшли без ускладнень, тому дружину Сергія Безрукова з клініки ще вчора. Про це сам Безруков розповів на прем'єрі фільму, режисером якого виступила Матисон.

«Наша величезна команда передає привіт нашому режисерові і моїй дружині Ганні ... вона з сином вдома! Тільки виписалися ... Відсутня з поважної причини, як ви розумієте », - пояснив Сергій відсутність дружини.

Нагадаємо, що про появу на світ другої дитини Безруков теж повідомив сам, опублікувавши в своєму мікроблозі Селфі з пологової палати зі словами подяки Ганні Матисон.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online