47-річна дружина Безрукова вагітна після 12 років спроб

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 8 вересня, «Татар-інформ»). Дружина Сергія Безрукова Ірина після 12 років шлюбу нарешті завагітніла.
Такий висновок зробили репортери порталу Life News, сфотографувавши Ірину з явно виступаючим животиком. Якщо інформація підтвердиться, то у Ірини це буде вже друга дитина, а ось Сергій стане батьком вперше.

пасинку Сергія Безрукова вже 21 рік, але до сих пір він поки що ніяк себе не зарекомендував в житті: знамениті батьки спочатку прибудували його вчитися на актора, потім - в МДІМВ, пізніше він взявся вивчати лінгвістику. Своєю невлаштованістю син уже давно засмучує свого батька Ігоря Ліванова.

За 12 років їх ідеального шлюбу чуток і всіляких пліток розпускали чимало: що Ірина не може мати дітей, що не хоче псувати фігуру, що вік вже не той. Говорили навіть, що Сергій та Ірина вимолюють первістка, здійснюючи паломнічесвто по святих місцях.
самі Безрукови не приховували, що сподівалися на диво. І воно сталося - в свої майже п'ятдесят Ірині вдалося завагітніти, і вже через кілька місяців на світ з'явиться їх перший і такий довгоочікуваний спільний з Сергієм дитина .

Безрукова і Домогаров мило фліртують в Інтернеті (фото)

Син Кудрявцевої беззаперечно підкоряється мамі (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online