Де купити справжній бездріжджовий хліб в Зеленограді?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В 4-му мікрорайоні Зеленограда відкрився перший фірмовий магазин ремісничого хліба - «Пекарня Сурукіних». Засновники пекарні, вони ж і головні пекарі, корінні жителі Зеленограда - Олег і Ірина Сурукіни - розповідають про свою ідею пекти хліб без використання добавок і дріжджів.

Ми печемо домашній хліб з 2012 року. Тоді за рекомендацією педіатрів нашій дитині довелося дотримуватися суворої гіпоалергенної дієти, в тому числі виключити дріжджовий хліб. Тобто практично будь-який, який продається в магазинах. Ми змогли відмовитися від багатьох продуктів, але тільки не від хліба. Тому ми почали пекти його самі, і у нас вийшло!

Ми печемо хліб чесно, без промислових дріжджів, розпушувачів, консервантів, підсилювачів смаку та інших добавок. Головні компоненти нашого хліба: борошно, вода і сіль. Підйом тесту забезпечує закваска. «А що таке закваска?» - запитаєте ви. Закваска - це просте тісто з борошна і води, заграло природним чином. Не зовсім вірно стверджувати, що хліб на заквасці - бездріжджовий, оскільки дріжджі в ньому культивуються мимовільно як результат процесу бродіння. Також закваска містить молочнокислі бактерії, які збагачують хліб ароматом і сприяють більш тривалому зберіганню.

Так, наш хліб коштує дорожче звичайного, і ось чому: приготування хліба на заквасці без промислових дріжджів займає багато часу: від 14 до 36 годин. Як і інші продукти бродіння, наприклад, хороший сир або вино, наш хліб вимагає знань, уважності й терпіння. Ми створюємо хліб вручну і випікаємо його в кам'яній печі. Завдяки цьому він виходить ароматним, з тонкою хрумкою скоринкою і неймовірно смачний. Тому наш хліб коштує дорожче, ніж заводський, але він того вартий. Спробуйте і переконайтеся самі.

Зеленоград, копрус 403А

Режим роботи: щодня, крім неділі та понеділка, з 10:00 до 20:00

8 (926) 544-01-54, [email protected]

«»,,

Якість товару для нас важливіше, ніж обсяги продажів, а ручна праця набагато правильніше масового машинного виробництва.

Наш хліб виробляється в невеликої сімейної пекарні, що знаходиться в Солнечногорском районі. Ми використовуємо тільки перевірені рецепти бездріжджового хліба. Весь хліб випікається в кам'яній подовой печі італійської компанії Zanolli. У виробництві свого хліба ми використовуємо борошно найвищої якості від компанії «Чорний хліб» з Bio зерна, вирощеного методами органічного агровиробництва, без застосування мінеральних добрив, отрутохімікатів і пестицидів. Борошно «Чорний хліб» також можна придбати в нашому магазині.

Ми випікаємо як пшеничні, так і житні види хліба. У нашому асортименті є хліб з додаванням насіння льону, соняшнику і кунжуту. Є італійська чіабатта, французькі булочки з родзинками, житній хліб з оливками, пшеничний вершковий, пшеничний цільнозерновий, заварні хліба: «Бородинський», «Духмяний білоруський» і багато інших.

Наші досвідчені продавці допоможуть вам визначитися з вибором, розкажуть про склад і особливості того чи іншого виду хліба. Будь-хліб в нашому магазині можна спробувати, оцінити на смак і вибрати той, який сподобається саме вам. Також можна купити і половину будь-якого хліба.

Приходьте і спробуйте справжній, чесний хліб на заквасці з подовой печі! Будь-хліб можна замовити заздалегідь і оформити доставку. За Зеленограду доставка поки за символічною ціною 50 рублів. Подробиці доставки можна дізнатися, зателефонувавши в магазин за телефоном 8 (926) 544-01-54 з 10:00 до 20:00.

Весь хліб « пекарні Сурукіних »Пройшов необхідну сертифікацію і має декларацію про відповідність ЕАС (Реєстраційний номер декларації про відповідність: ЄАЕС N RU Д-RU.АЯ56.В.11431, ТУ 10.71.11-001-0117222814-2017).



Концепція магазину «Пекарня Сурукіних» - здорове харчування і все що з ним пов'язано, тому крім хліба в магазині є широкий асортимент (більше 200 найменувань) БІО продуктів, смачних і корисних солодощів. Ми співпрацюємо з багатьма виробниками, які відповідають головній концепції нашого магазину. Одним з таких виробників є ЗЕЛЕНОГРАДСК кондитери Володимир та Ірина - засновники кондитерської «Ікавака». Любителі солодощів, ви не залишитесь байдужими!

До смачним солодощів і печінкою ви можете замовити на місці або взяти з собою справжній зернової кави від наших друзів BunaBuna за цілком демократичними цінами.

І який же хліб без обробної дошки? У нашому магазині ви можете купити авторські обробні дошки ручної роботи з масиву дуба від «Мануфактури голубиного».

Ми чекаємо вас щодня, крім неділі та понеділка, з 10:00 до 20:00 за адресою Зеленоград, копрус 403А (окремий вхід під зеленим козирком з боку входу в ТЦ «Кедр»).



На правах реклами. Інформація надана рекламодавцем.

«А що таке закваска?
І який же хліб без обробної дошки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online