Кейт Хадсон виходить заміж за Меттью Белламі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кейт Хадсон і Меттью Белламі

Дуже вагітна Кейт Хадсон з'являлася на багатьох вечірках, як не в чому не бувало, і на натяки про її цікаве положення заявляла, що це тільки її справа. Батько дитини? Це не те що вона хотіла б обговорювати. А ось про майбутнє весілля вона взагалі виражалася різко. Навіщо їй це потрібно. Адже Кейт самодостатня дівчина. А з появою дочки вона взагалі буде найщасливішою. Цілком виправдана позиція тієї, якої руку і серце не запропонували.

Як же Кейт змінилася, коли на одній з телепрограм, провідний зауважив обручку з великим діамантом. Посміхнувшись і подякувавши за те що помітили, Кейт розповіла, що все таки отримала пропозицію. Вже тиждень як Кейт наречена, тільки афішувати таке ніби як нерозумно, але а раз запитали, то з величезним задоволенням поділилася радістю з усіма. Щасливим обранцем став Меттью Белламі, і щаслива майбутня матуся запевнила, що це дуже хороша людина.

Батько дитини?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online