Рекламні місця і додаткові можливості

  1. Основні рекламні можливості
  2. Структура головної сторінки
  3. Структура внутрішніх сторінок
  4. Просування новобудов і апартаментів в єдиній базі об'єктів
  5. фотоблоке
  6. Банерна реклама
  7. Текстовий блок «IRN.RU рекомендує»
  8. Додаткові рекламні можливості
  9. Умови та обмеження
  10. оформлення заявки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В рамках порталу www .irn.ru передбачено чимало різних рекламних можливостей, які Ви можете використовувати для просування ваших об'єктів нерухомості, продуктів, послуг, заходів, а також вашої компанії.

* Примітка! Всі зазначені нижче пропозиції не є публічною офертою. Детальніше >>

Для досягнення різних цілей більш ефективними виявляються різні рекламні інструменти, яких в рамках порталу www .irn.ru предостатньо. Ви можете вибрати для своєї реклами:

Основні рекламні можливості

Наші фахівці завжди зможуть запропонувати Вам оптимальне розміщення, не забувши про бонуси і знижки.

Структура головної сторінки

Структура головної сторінки

Структура внутрішніх сторінок

Структура внутрішніх сторінок

Просування новобудов і апартаментів в єдиній базі об'єктів

Продукт "Просування новобудов і апартаментів в базі" націлений на отримання максимально можливого числа дзвінків з самого гарячого вузькоцільовий трафіку. Обнародувано об'єкти виводяться в ТОП всіх вибірок бази відповідного сегмента і географії, вбудовуються в результати оцінки наших калькуляторів, а також виводяться в різних найбільш привабливих для відвідувачів форматах на найгарячіших сторінках наших майданчиків. Таким чином, просуває об'єкти збирають найгарячішу той, хто телефонує аудиторію. Більш того, зацікавлений відвідувач дзвонить безпосередньо з Лендінзі, що розміщуються на наших сайтах за наданим вами телефонним номером, що мінімізує втрати на зайві переходи.
Більш докладний опис і приклади розміщення дивіться в Презентації.

презентація

фотоблоке

Фотоблоке (ТГБ, текстово-графічний блок) дозволяє поєднувати рекламний текст, що описує переваги рекламованого об'єкта, і ілюстрації, фотографії об'єкта. Найкраще фотоблоке підходять для реклами об'єктів нерухомості. Цей формат розміщення виводиться на всіх сторінках сайту. Разом з цим, в розділах і на сторінках сайту, що мають явну тематичну спрямованість, фотоблоке розміщуються по контекстного принципом - найбільш відповідні темі поточного розділу або сторінки фотоблоке розміщуються в центральній частині сайту над або під основним контентом, що дозволяє привернути увагу найбільш цільової аудиторії порталу www.irn.ru . Додатковою перевагою є можливість розмістити на одне рекламне місце до трьох об'єктів в ротації (від 1 компанії)

Коди на зображенні: фотоблоке

Зовнішній вигляд:
Зовнішній вигляд:

вимоги:
Зображення: без анімації в форматах PNG, JPG або GIF, розміром 80x80 пікселів і вагою не більше 30 кб.
Тема: до 35 символів
Текст: до 110 символів, без форматування
Ціна: до 30 символів
Назва компанії: до 30 символів

Завантажити вимоги до фотоблоке на сайті IRN.RU

Банерна реклама

Банери є класичним видом реклами в Інтернеті. Вони дозволяють розміщувати ілюстрації, фотографії, анімацію та інші візуальні образи, націлені як на емоційний, так і на раціональне сприйняття потенційних клієнтів. Найкраще банери підходять для реклами об'єктів нерухомості, особливо якщо є гарні фото фасадів, макета або 3D-модель об'єкта. Однак банери універсальні: - вони в рівній мірі виявляються ефективні для іміджевої реклами компаній, просування продуктів і послуг, різних заходів, спецпропозицій або суміжних товарів.

В рамках порталу www .irn.ru існує кілька ефективних банерних форматів:

- Перетяжка над заголовком сайту
Коди на зображенні: A1, A2
Формат: Ширина екрана х 90
Доступна: Головна і внутрішні сторінки
Найбільший, найефективніший і найдорожчий банер. Ідеально підходить для іміджевої реклами, анонсів знакових об'єктів нерухомості, нових продуктів і послуг або спецпропозицій. Перетяжка над заголовком сайту - кращий спосіб «заявити про себе», щоб Вас помітили всі.

- Банери в лівій колонці сайту
Коди на зображенні: C2.1 - C2.2
Формат: 200 х 300
Доступні: Внутрішні сторінки
Банери, вбудовані в структуру основного меню сайту (ліва колонка), що неминуче фокусує на них увагу. Найбільш ефективні для реклами послуги, заходи або адреси об'єкта.

Завантажити вимоги до банерів на сайті IRN.RU

Текстовий блок «IRN.RU рекомендує»

«IRN.RU рекомендує» - текстова рядок, яка сприймається, як частина контенту.
Формат: 60 знаків
Доступний: Головна і внутрішні сторінки, перша прокрутка

Додаткові рекламні можливості

Крім стандартних рекламних форматів, таких як банери і текстові блоки, на www .irn.ru передбачені й інші можливості:

- Створення розділу-представництва вашої компанії на IRN. RU

На сьогоднішній момент практично будь-який оператор ринку нерухомості має свій корпоративний сайт. Однак такі сайти дозволяють вирішувати далеко не всі завдання, а також їх відвідуваність, як правило, нижче, ніж у великих інформаційно-аналітичних порталів. Одним з ефективних способів привернути більшу увагу потенційних клієнтів до вашої компанії, її продуктів, послуг і відмінних рис, є створення постійного представництва на одному з провідних порталів по нерухомості. портал www .irn.ru надає таку можливість.

В рамках цієї програми Вам надається розділ на www .irn.ru , В якому Ви практично не обмежені в своїх можливостях. Ви можете створити в ньому розгалужену внутрішню структуру: - розмістити всю інформацію про вашу компанію, її маркетингових перевагах, принципах роботи, філософії, продукти та послуги. Вказати всі необхідні контакти та адреси відділень, а також регулярно оновлювати ці матеріали, розміщувати всі ваші новини і статті у внутрішній стрічці, вести рубрику питання-відповідь, on-line консультації або форум. При цьому Ваш розділ буде активно рекламуватися і просуватися в рамках порталу www .irn.ru відповідно до програми «IRN.RU рекомендує». Втім, всі ці можливості краще подивитися на прикладах компаній, які вже відкрили свої представництва на www .irn.ru :

- Реклама в розсилці по передплатникам порталу IRN. RU

Щодня розсилку від www .irn.ru отримує більше 7.500 чоловік, причому наша розсилка має кілька унікальних особливостей. По-перше, для отримання дозволу не достатньо просто вказати якийсь e-mail, а необхідно заповнити анкету передплатника. В результаті на розсилку від www .irn.ru підписуються невипадкові люди, а тільки ті, кому це дійсно потрібно. По-друге, на www .irn.ru встановлені фільтри, які видаляють з розсилки «померлі» адреси (ящик більше не існує, розсилка блокується антиспамових програмами, ящик одержувача тривалий час переповнений, тому що людина давно не дивився свою пошту і т.п.) Тому всі заявлені передплатники - « живі », в той час як в більшості розсилок по випадково зібраних баз із застарілим адресами« живими »можуть виявитися не більше 10% одержувачів.

Умови та обмеження
  1. Всі зазначені вище пропозиції не є публічною офертою.
  2. Адміністрація порталу www .irn.ru залишає за собою право відмовити в розміщенні рекламно-інформаційних матеріалів, які суперечать редакційну політику порталу, нашим принципам, реаліям ринку, здоровому глузду, чинному законодавству, а також викликають сумніви з інших об'єктивних причин.
  3. портал www .irn.ru не розміщувати рекламно-інформаційні матеріали про продукти та послуги сторонніх компаній, які становлять конкуренцію власним продуктам і послугам аналітичного центру IRN.RU. Як правило, це стосується маркетингових досліджень і послуг з інвестиційного консалтингу. Детальніше про продукти і послуги >>
  4. Для розміщення реклами на www .irn.ru Вам необхідно заповнити наведену нижче заявку. Після цього наш співробітник зв'яжеться з Вами, вишле вам прайс на розміщення реклами або підготує комплексну пропозицію виходячи з ваших умов і завдань.

оформлення заявки

Для розміщення реклами на www.irn.ru Вам необхідно заповнити наведену нижче форму, після чого наш співробітник зв'яжеться з Вами. Якщо у Вас виникли якісь запитання, то Ви можете зателефонувати за вказаним нижче телефоном.

З питань реклами на www.irn.ru звертайтесь до відділу реклами.
Телефон: +7 (495) 543-50-03

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online