Банерна реклама

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банерна або медійна реклама в інтернеті - це природний процес переходу традиційних інструментів реклами в мережу

Банерна або медійна реклама в інтернеті - це природний процес переходу традиційних інструментів реклами в мережу. Вже перевірені методи, які показали ефективність в офлайні, тепер успішно реалізовуються на онлайн майданчиках. Мережа агентства «Соната» об'єднує найбільші топові ресурси, рубрики за цільовою аудиторією, а також розміщення на регіональних майданчиках.

Першорядним нашим дією є визначення мети компанії.
Для чого вам потрібна банерна реклама.

Простий і ясний спосіб, який стає відправною точкою в рекламній кампанії. РА «Соната» розробило схему по роботі з усіма форматами банерів, які може надати той чи інший ресурс. Створюючи банер, ми враховуємо не тільки інформативність, а й можливість донести повідомлення з позитивним сприйняттям. Окремо ми відстежуємо поведінковий таргетинг людей за певними категоріями (авто / мото, ЗМІ, краса і здоров'я). Грамотна послідовність дій допомагає нам отримати максимальну реакцію аудиторії на нашу рекламну кампанію. Таким чином, медійна реклама стає «порожнім миготінням» перед очима, а приносить результат сумірний з поставленим завданням. Також РА «Соната» пропонує різні форми оплати: CPM (за 1000 переглядів) і СРС (за 1 клік).

Якщо підсумувати, то РА «Соната» в напрямку

банерна реклама пропонує наступні рішення:

  • 1 Визначення мети і позиціонування компанії / продукту;
  • 2 Створення банера будь-якої складності, під різні формати площин на інтернет-ресурсах;
  • 3 Визначення поведінкового таргетингу;
  • 4 Підбір найбільш затребуваних майданчиків по аудиторії або цілі компанії;
  • 5 Медіапланування;
  • 6 Прозора звітність;
  • 7 Гнучка оплата.

чоловічі портали чоловічі портали

Все, що стосується чоловіків. В дану рубрику включені сайти, присвячені стрімко розвиваються технологій, автомобілів, новин спорту і футболу в окремо, а також мода і стиль здоров'я чоловіка. Основна цільова аудиторія, безсумнівно - чоловіки. Банерна мережа РА Соната поєднала в собі всі найбільш відвідувані сайти з чоловічою аудиторією. Розміщення медійної реклами на порталах даної категорії - це залучення певного кола цільової аудиторії з достатком вище середнього, що ефективно вплине на Вашу рекламну кампанію і додасть впізнаваність Вашого товару або послуг.

Детальніше Детальніше   жіночі портали жіночі портали

Рубрика створена для прекрасної половини суспільства. Основною цільовою аудиторією даних інтернет-майданчиків є, безсумнівно, жінки. У пакет включені сайти про здоров'я та красу, здорового способу життя та догляду за собою, харчуванню, а також сайти присвячені молодим мамам і батькам. Банерна мережа РА Соната, вмістила в себе найбільш відвідувані інетрент-ресурси даної тематики, намагаючись максимально залучити цільову аудиторію. Розміщення банерної реклами на порталах пакета Жінки, зробить Ваш бренд впізнаваним і зацікавить потенційних клієнтів, що розширить коло цільової аудиторії.

Детальніше Детальніше   Дитячі портали Дитячі портали

Рубрика актуальна для дітей, молодят, основна цільова аудиторія це молоді мами і майбутні молоді батьки, діти. Розміщення банерної реклами на порталах Baby це можливість охопити певну цільову аудиторію за невеликі терміни. Банерна мережа РА Соната пропонує практичний пакет сайтів даної тематики з усіх необхідною інформацією для молодих батьків, які, безсумнівно, отримають відповіді на всі їхні запитання. Медійна реклама це ефективний спосіб реклами товарів і послуг, а також просування Вашого товару на ринку за рахунок візуального впливу на велику кількість потенційних клієнтів.

Детальніше Детальніше   Туризм і відпочинок Туризм і відпочинок

Кожному в дитинстві хотілося подорожувати і цікаво проводити свій вільний час. Туризм і відпочинок - це слова, які навіюють на позитивні емоції практично будь-якої людини. Адже відпочинок - це довгоочікувана сатисфакція після тривалої роботи або просто важких будніх днів. Розміщення банерної реклами на сайтах туризму - це широке охоплення цільової аудиторії з доходами вище середнього. А так як туризм займає щодо лідируючу позицію в сфері послуг, число шанувальників такого виду відпочинку збільшується, слідчо і кількість відвідувань сайтів, пов'язаних з туризмом з кожним роком стрімко зростає і розміщення банерної реклами неодмінно виправдає себе в найкоротші терміни.

Детальніше Детальніше   ЗМІ та інформація ЗМІ та інформація

Банерна реклама в ЗМІ - прямий вплив на читає аудиторію. Людей постійно цікавляться ходом подій і виникненням інформаційних приводів. Тому медійна реклама в ЗМІ це в основному спосіб вплинути на інтелектуальних користувачів. І як раз в цій рубриці, реклама в інтернеті повинна бути особливо продумана, навіть якщо це інтерактивний банер, то в ньому має бути присутнім зерно раціоналізму. Банерна мережа РА «Соната» містить в собі, як самі передові і популярні ЗМІ, так і регіонального походження. Нашим замовникам це дає перевагу зробити максимальне охоплення на території України і достукатися до користувачів.

Детальніше Детальніше   Авто-Мото Авто-Мото

Банерна реклама в рубриці «Авто / Мото» це реклама на всіх затребуваних інтернет-майданчиках з цієї тематики. Автомобілісти це публіка з певним стилем життя. Люди, які придбали машину (або тільки планують), про них можна точно сказати, що вони можуть домагатися поставлених завдань. Нашим агентством розроблено напрямок для подібної цільової аудиторії таким чином, щоб, коли людина тільки задумався на цю тематику, ми вже готові показати йому Вашу пропозицію. Банерна реклама на автомобільних сайтах цільове потрапляння в сферу автолюбителів.

Детальніше Детальніше   Інформаційні технології Інформаційні технології

Для людей, які завжди в темі комп'ютерних інновацій, для проактивних користувачів. Банерна реклама в інформаційних технологіях дієвий і практичний метод привернути свою цільову аудиторію. Одна з спецефических рубрик (по публіці) uaneta. Тим самим, якщо привернути увагу аудиторію на свій продукт, є високий ступінь ймовірності, що користувач зробить як мінімум щільне ознайомлення з пропонованим, як максимум цільове дію. Таким чином, знаючи подібні факти і щоб не упустити потенційного споживача, банерна реклама в інформаційних технологіях РА «Соната» охоплює максимум сайтів цієї тематики, що за результатом призводить до якісних показників переходів на вашу рекламу.

Детальніше Детальніше   Нерухомість Нерухомість

Рубрика дуже актуальна для людей, які думають про майбутнє і знають правильне застосування грошам. Банерна мережа РА «Соната» дасть можливість ефективно провести Вашу рекламну кампанію і залучити величезну кількість орендарів і орендодавців, покупців і продавців нерухомості, а також донаторов і споживачів послуг будівельної індустрії. Розміщення банерної реклами на порталах нерухомості викличе позитивну реакцію на компанію, її товари та послуги. Банерна реклама обов'язково знайде свою цільову аудиторію і не буде проігнорована.

Детальніше Детальніше   Розваги Розваги

Дозвілля є частиною життя будь-якої людини, тільки проявляється він у кожного по-своєму. Раз в тиждень, хоч один користувач цікавиться індустрією розваг: театри, виставки, концерти, клубне життя, культурні заходи, кінотеатр. Банерна реклама на порталах розваг, робочий інструмент отримати свого лояльного клієнта / користувача. Рекламне агентство «Соната» створила мережу порталів, за принципом масового охоплення індустрії розваг. Незалежно від цілей відпочинку користувачів ми покажемо ваше повідомлення максимальній кількості людей.

Детальніше Детальніше   Бізнес і фінанси Бізнес і фінанси

Можна ще продовжити респектабельність і капіталізм. Напрямки, які, на думку ТОП-менеджменту і підприємців рухають розвитком суспільства. Як і збори серйозних гравців бізнесу визначає можливості ринків, так і рекламне агентство «Соната» об'єднала всі передові і вузькопрофільні сайти в цій тематиці. Банерна реклама на бізнес сайтах вплив на аудиторію переважно з доходом середній +, а отже при грамотно організованій рекламній кампанії це найбільш ймовірна віддача по вкладеним фінансів.

Детальніше Детальніше   Спорт Спорт

Спорт сьогодні збирає максимальне охоплення інтернет аудиторії. Людей абсолютно різних поглядів і переконань. Також і в РА «Соната» зібрані воєдино майже всі спортивні сайти для реклами в uanet. Банерна реклама на спортивних сайтах можливість донести різнопланової публіці ваше повідомлення. Футбол вид спорту №1, далі йдуть баскетбол, хокей, олімпійські ігри, різні сезонні змагання, які притягують до себе ще більше аудиторії. В цьому випадку банерна реклама на спортивних сайтах створювалася за принципом - бути лідером в своєму напрямку. У чому ви можете самі переконатися, переглянувши наші спортивні інтернет майданчика.

Детальніше Детальніше   Регіональні ЗМІ Регіональні ЗМІ

Вплив ЗМІ на читає аудиторію очевидно. Функціонування і діяльність сучасних регіональних ЗМІ базується на результатах перетину політичної, правової та економічної сфер суспільства. Розміщення банерної реклами на порталах регіональних ЗМІ результативно вплине на Вашу рекламну кампанію, зуміє розставити правильні акценти і надати Вашій бренду або товару впізнаваність. Медійна мережа РА Соната вміщує в собі широкий спектр регіональних електронних майданчиків, які несуть оперативну інформацію і новини з усіх регіонів України.

Детальніше Детальніше   краса і здоров'я краса і здоров'я

Рубрика, яка актуальна для людей, що піклуються про свою зовнішність, здоров'я, харчування і як кажуть у слов'ян, силі духу. Банерна реклама у розділі краса й здоров'я з моменту появи в мережі збільшує свою ефективність з кожним роком, оскільки як кажуть в народі: здоров'я не купиш, не за якісь гроші. І люди приділяють цьому напрямку зараз пильна увага. У даній рубриці РА «Соната» поєднала всі основні і профільні сайти здоров'я і краси. Цільова Аудиторія тут переважно жінки, проте сучасний тренд на здоровий спосіб життя привертає все більше чоловіків.

Детальніше Детальніше   RON RON

Банерна реклама в RON це широке охоплення користувальницької аудиторії і потужний інструмент залучення потенційних клієнтів до товару або послуг Вашої компанії. Банерна мережа РА «Соната» об'єднує в собі величезну кількість сайтів різної тематики і таким чином, залучає потенційних клієнтів будь-якого віку. Розміщення банерної реклами в пакеті RON (Run-on-network), дає можливість максимально швидко залучити потрібну аудиторію і забезпечити якісне просування Вашого бренду, товарів або послуг. Банерна реклама в рубриці RON зможе зацікавити споживачів і змусить перейти на сайт з Вашою рекламою.

Детальніше Детальніше   кулінарія кулінарія

Кулінарія розрахована на людей, які люблять смачно поїсти і бажаючих навчитися добре готувати. Тому дана рубрика в основному користується популярністю як у жінок, так і в чоловіків, які хочуть продемонструвати свої кулінарні шедеври перед рідними і близькими, а також приємно порадувати своїх друзів, знайомих і улюблених. Розміщення банерної реклами на інтернет-порталах кулінарії дає можливість привернути увагу до Вашого продукту, що, відповідно, сприяє збільшенню споживчої аудиторії та підвищення впізнаваності Вашого товару.

Детальніше Детальніше   Медицина Медицина

Рубрика дуже актуальна для людей, які піклуються про своє здоров'я. Основна цільова аудиторія це жінки в середньому від 20 до 40 років. На сьогодні медицина і її технології розвиваються стрімкими темпами і цікавляться даним розділом користувачів все більше. До того ж медицина тонко пов'язана з розвитком таких наук як філософія і техніка. Розміщення банерної реклами в розділі медицина, зможе привернути увагу потенційних клієнтів і викликати інтерес до запропонованого Вами товару чи послуги, що гарантовано успішно завершить Вашу рекламну кампанію. Сумарна кількість відвідуваності сайтів банерної мережі набагато вище відвідуваності окремих порталів, нехай навіть розкручених. Слідчо, банерна реклама більш ефективна і перспективна.

Детальніше Детальніше   Освіта / студенти Освіта / студенти

Хороша освіта необхідно для сучасної особистості. Освіта - глобальний двигун розвитку людства. Основна цільова аудиторія на порталах освіти - це студенти, школярі-абітурієнти, а також офісні співробітники. Банерна реклама на освітніх сайтах - потужний інструмент впливу на велику кількість потенційних клієнтів і впізнаваність Вашого бренду, що грає ключову роль в проведенні рекламної кампанії. Банерна мережа РА Соната об'єднує всі популярні сайти даної тематики, що дає можливість охопити максимальну кількість користувачів.

Детальніше Детальніше   фінанси фінанси

Рубрика актуальна для людей з достатком вище середнього. Основна цільова аудиторія - чоловіки. Банерна мережа РА Соната об'єднує в собі якісно підібрані сайти з високою рекламною ефективністю. Пакет Фінанси вміщує в собі новинні, фінансові та аналітичні ресурси, а також інформацію про фондових ринках, банківські послуги, події на міжнародних ринках і новинах в сфері економіки. Розміщення банерної реклами на сайтах пакету фінанси, робить рекламу більш ефективною, адже банер дає можливість донести більше корисної інформації, ніж преса або зовнішня реклама, до того ж надає рекламі динамічність.

Детальніше Детальніше   Товари та послуги Товари та послуги

Дана рубрика актуальна для людей, які хочуть продати або купити певний товар, розмістити оголошення про послуги, що надаються, або скористатися ними. Банерна мережа РА Соната об'єднала найбільш рейтингові портали з високою рекламною ефективністю, в пакет входять сайти з різними оголошеннями про продаваних послуги або товари, де можна купити і продати все, що душа забажає. Розміщення медійної реклами на сайтах товарів і послуг це чудова можливість охопити відвідувачів з усіх регіонів не тільки України, а й інших країн СНД. На сайтах рубрики Товари і послуги - основна цільова аудиторія, це люди шукають послугу або товар для придбання, а значить, банерна реклама гарантовано знайде свого потенційного клієнта.

Детальніше Детальніше   HoReCa HoReCa

Рубрика дуже актуальна для людей, які не можуть уявити своє повсякденне життя без ресторанів, кафе і клубів. Сегмент ринку індустрії послуг і харчування з кожним роком все більше набуває актуальності. Розміщення банерної реклами на сайтах такий стрімкий розвиток галузі - це гарантоване привернення уваги нових потенційних клієнтів і відмінний спосіб просування товарів або послуг на ринку. Медійна реклама дасть можливість Вашому товару стати впізнаваним і проінформує широке коло аудиторії про нову продукцію і акціях.

Детальніше Детальніше   Life Style Life Style

Рубрика для людей, які хочуть прикрасити і прикрашають своє життя різними яскравими моментами. Портали рубрики life style присвячені соціально значущим заходам, прем'єрам, відкриттів і презентацій модних брендів і альбомів музичних виконавців, новин шоу-бізнесу і перспективним модних показів. Банерна мережа РА Соната об'єднує в собі основні портали, присвячені Life style, що дає можливість максимально охопити потрібну цільову аудиторію і залучити, за допомогою банерної реклами, нових потенційних клієнтів.

Детальніше Детальніше   банки банки

Рубрика актуальна для людей, які цікавляться кредитуванням і залученням грошових коштів на вклади, купівлею і продажем іноземної валюти, видами банківських операцій з грошима і цінними паперами. Банерна мережа РА Соната об'єднала в пакеті Банки найактуальніші і відвідувані сайти інтернету, які також стануть зручним засобом для перегляду котирувань валют на міжнародному ринку в режимі онлайн, перегляду новин про банках, акціях і цінних металах, податки, а також форумах і блогах присвячених фінансовій тематиці. Розміщення банерної реклами на фінансових порталах дуже ефективно, оскільки орієнтоване на заможну і платоспроможну цільову аудиторію.

Детальніше

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online