"Вдома Януковича", "яхт-клуб Януковича", "яхта Януковича". фото

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«ОстроВ» вже писав про будівництво сином президента, Олександром Януковичем, розважального комплексу з яхт-клубом і житловою забудовою в Балаклаві. В середині червня комплекс був урочисто відкритий . Представникам ЗМІ були представлені відреставрована частина набережної Назукіна і комплекс історичних будівель, які отримали новий вигляд. Сам забудовник стверджував, що прохід на набережну для простих городян буде відкритий. Правда, після відкриття в інтернеті стали з'являтися коментарі про те, що вхід на територію комплексу все ж закрили. «ОстроВ» вирішив на власні очі побачити, що з себе представляє яхт-клуб сина Януковича і наскільки складно туди потрапити простому смертному ...

«Будинки Януковича»

На момент перебування кореспондента «Острова» в Балаклаві вхід на частину набережної Назукіна, де розташований комплекс знову відреставрованих будівель, був відкритий.

Незважаючи на вихідний день, особливого ажіотажу ні з боку місцевих жителів, ні з боку туристів, на набережній не спостерігалося. Можливо, це пояснюється тим, що комплекс знаходиться в деякому віддаленні від центральної частини Балаклави, ближче до виходу з бухти, і, як правило, туристи туди не доходять. Може бути грає роль і сам факт наявності масивних воріт, що перекривають вхід, на тлі яких невелика хвіртка, здалеку не помітна. Та й ті, хто не знають, що знаходиться за парканом, можуть просто не піти через прочинені хвіртку, щоб не ризикувати наштовхнутися на претензії сек'юріті. Люди вже звикли, що в Криму часто щось перекривається і несподівано стає «приватним». Багато місцевих жителів, наприклад, з подивом дізналися від кореспондента «Острова», що «будинку Януковича» вже у вільному доступі.

Закриті ворота і вузька двері відлякують від прогулянок по відреставрованої частини набережної

Сам комплекс поки що не обжитий. Про те, коли ж з'являться перші постояльці, кореспондент «Острова» поцікавився у охорони, яка чергує на набережній, але охоронці від коментарів відмовилися.

Комплекс виглядає необжиті

Територія розділена невеликим парканчиком, який відокремлює безпосередньо саму набережну і комплекс будівель. За тим, щоб гуляють по набережній не пробували перетнути цю умовну лінію між двома світами стежить вже згадана вище охорона. За огорожею періодично пересуваються автомобілі і люди, судячи з вигляду, що обслуговують комплекс будівель.

Парканчик розділяє два світи

У самих будівлях, судячи з усього, ще ведуться оздоблювальні роботи.

Будинки ще теж не обжиті

Поки не спостерігається і великої кількості яхт, що стоять уздовж набережної. Хоча, плавучі причали можуть обслуговувати близько 50 суден, тоннажністю до 130 тонн.

Порт приписки човна говорить сам за себе

Хоча трапляються суду і під таким прапором

Що ж стосується того, в якому режимі буде далі працювати яхт-клуб і набережна біля нього, - поки невідомо. Здається, багато ВІП-персони захочуть приховати від сторонніх очей своє перебування на території комплексу, а забезпечити їм це зможе лише закритий режим. Не дарма ж побудували ворота.

Прохід далі закритий

«Яхта Януковича»

У минулому році в вітчизняних ЗМІ з'явилася інформація про те, що Януковичу подарували яхту. Так, журналістка Тетяна Чорновіл писала про те, що, можливо, старший син президента став власником яхти під назвою «Bandido»: «А ось ця, - кивнув капітан одного суденця на велику чотирипалубних яхту під колоритною назвою« Бандит », - прийшла недавно. Кажуть, вона має якесь відношення до Януковича ». Інший капітан додав, що вона причалила на місці, де зазвичай паркуються «яхти» старшого сина Януковича Олександра ... ». Також Чорновіл стверджує, що знайшла інформацію, що саме ця яхта була продана в 2007 році, на аукціоні, загадковому «українському бізнесменові» за 5,9 млн. Євро.

В інтернеті є опис цього чуда суднобудування.

Д лин на яхти 26 м, повна висота - 15 м. "Bandido 90" - це міцний сталевий корпус з потужним набором і легка алюмінієва настройка. Броньовані ілюмінатори. Яхта має чотири палуби з гаражем, майстерні, салоном зі шкіри та екзотичного дерева, величезним телевізором і опріснювальної установкою виробляє 3500 літрів води на добу.

У самій Балаклаві про яхту «Bandido» вважають за краще не говорити. Так, багато співрозмовників «Острова» в розмові називали яхту «Bandido» «яхтою Януковича», але на уточнюючі питання відповідати відмовлялися. Цікавою деталлю є те, що як тільки Віктор Федорович з'явився в Криму, судно, як стверджують наші співрозмовники, стало значно частіше виходити в море.

Цікаво, що яхта стоїть не біля стінки відреставрованого яхт-клубу Олександра Януковича а окремо, у одного з причалів Балаклави.

«Bandido» стрімко заходить в бухту Балаклави

Віктор Калашников, «ОстроВ»


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online