Краще на метро: 15 июня в Москві обмежать рух у зв'язку з Ураза-байрамом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Завтра, 15 червня, в Москві буде обмежений проїзд автотранспорту з нагоди ісламського свята Ураза-байрам. Завтра, 15 червня, в Москві буде обмежений проїзд автотранспорту з нагоди ісламського свята Ураза-байрам

Фото: Pravda.Ru

За інформацією РІА Новини, рух перекриють з 4:00 до 11:00 години ранку на вулиці Дурова (від Олімпійського проспекту до проспекту Миру), вулиці Щепкіна (від Самарської вулиці до Садового кільця), Міщанській вулиці, вулиці Гіляровського (від Капельского провулка до садового кільця), в Капельском провулку (від проспекту Миру до вулиці Гіляровського).

Також не можна буде проїхати на з'їзді з Садового кільця на Олімпійський проспект, вулиці Великій Татарській, в Старому Толмачевский провулку, Малому Татарському провулку, Климентівському і Озерковская провулках.

З 4:00 до 11:00 ранку частково не буде можливості скористатися для проїзду вулицею Хачатуряна (крайній правій смугою). При цьому не вийде вийти на зупинці міського транспорту "Новий Єрусалим".

Свято Ураза-байрам є завершальною віхою священного ісламського місяця Рамазан (в арабській транскрипції - Рамадан) і знаменує закінчення поста.

Як раніше повідомляла "Правда.Ру" , Днями в Туркменістані відбулася щорічна акція помилування засуджених. Це стосується тих з них, хто розкаявся і готовий почати нове життя. Подія має релігійне підґрунтя. Воно пов'язане зі священної для мусульман вночі Гадир гіджесі (приречення), якою вважається 27-а за рахунком ніч священного місяця Рамадан. У нинішньому році на свободу з цієї нагоди вийде 611 осіб. Указ про це підписав президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов.

Читайте також:

У Туркменії в "Ніч приречення" помилувані понад 600 ув'язнених

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online