Maa-amet

  1. Обмеження покупки нерухомості
  2. Обов'язки учасника

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

участь

Пошук об'єкта

Вхід в додаток

Участь від свого імені

Участь на підставі довіреності

Пропозиція в декількох ролях

Земельний департамент продає належать державі нерухомості на електронних публічних торгах відповідно до Закону про державне майно та постановою № 14 від 28.04.2010 року міністра навколишнього середовища «Порядок передачі в користування та відчуження нерухомого майна, що знаходиться під управлінням Міністерства навколишнього середовища».

Повідомлення про публічних торгах видаються не пізніше, ніж за два тижні до терміну подачі пропозицій.

Відомості про продавати нерухомість можна отримати за наступними адресами:

www.ametlikudteadaanded.ee

www.maaamet.ee/

www. maaamet.ee/maaoksjon

При необхідності, можна запитати додаткову інформацію по телефону за вказаними в повідомленні про прилюдні торги на домашній сторінці Земельного департаменту номерами:

· Про продавати нерухомість, технічних питаннях участі в публічних торгах і використання електронного середовища аукціону - до терміну подачі пропозицій;

· За іншими пов'язаним з публічними торгами питань - кожен робочий день.

Письмово запитання про продавати нерухомість або умови участі в публічних торгах слід подавати не пізніше, ніж за п'ять робочих днів до терміну подачі пропозицій на адресу електронної пошти [email protected] або на поштову адресу Акадееміа 4, 51003 Тарту.

Обмеження покупки нерухомості

У публічних торгах можуть брати участь і купувати державну землю як громадяни і комерційні об'єднання Естонії, так і громадяни та комерційні об'єднання іноземних держав, якщо закон не встановлює для них обмежень при покупці недвижимостей. Закон про обмеження купівлі нерухомості (KAOKS) встановлює такі обмеження придбання нерухомості:

1. містити сільськогосподарські і лісові угіддя нерухомість можна купити відповідно до встановлених в статті 4 KAOKS умовами. У встановлених в розділі 6 статті 4 та статті 5 KAOKS випадках покупець повинен до укладення договору продажу подати нотаріусу відповідну інформацію щодо умов повітового старійшини.

2. Згідно зі статтею 10 KAOKS фізичній особі, яка не є громадянином держави-члена Європейського Економічного Простору, або юридичній особі, місцем знаходження якого не є держава-член Європейського Економічного Простору, заборонено купувати нерухомість на наступних територіях або, в разі зміни величини або найменування земельного ділянки, в їх існували станом на 31 грудня 1999 року кордонах:

1) морські острови, за винятком Сааремаа, Хийумаа, Муху і Вормси;

2) Іда-Вірумаа: міста Нарва, Нарва-Йиесуу та Сілламяе, волості Алайие, Ійсаку, Іллука, Тойла і Вайвара;

3) Тартумаа: волості Меексі і Пійріссааре;

4) Пилвамаа: волості Мікітамяе, Орава, Ряпіна і Вярска;

5) Вирумаа: волості Меремяе, місія і Вастселійна.

Обов'язки учасника

1. уважно оглянути нерухомість на місцевості. Нерухомість можна оглянути на місцевості в будь-який час, якщо в повідомленні про прилюдні торги окремо не призначено конкретні час і умови ознайомлення з нерухомістю. У разі якщо пропонують не ознайомиться з нерухомістю і які належать їй даними, то пізніше він не зможе зможе посилатися на те, що йому не було відомо стан нерухомості;

2. ознайомитися з опублікованою на домашній сторінці Земельного департаменту інформацією про об'єкт, в т. Ч. З відображеному на карті обмежень інформацією і всіма доданими документами;

3. запросити у місцевого самоврядування інформацію з приводу ініціювання та встановлення детального планування, а також можливості видачі умов проектування і дозволу на будівництво. Продавець не може забезпечити збереження колишнього цільового призначення нерухомості, встановлення детального планування, а також видачі умов проектування і дозволу на будівництво;

ознайомитися з умовами публічних торгів і відзначити в середовищі аукціону відповідну клітинку. Цим учасник підтверджує, що він ознайомлений і згоден з усіма умовами публічних торгів.

Пошук об'єкта

На головній сторінці програми можна без входу в додаток подивитися і пошукати інформацію про діючі, що завершилися і непроданих аукціонах. Для розрізнення аукціонів їх можна відфільтрувати на підставі нижченаведених параметрів:

1. Дія аукціону. 1

З меню, що відкривається для цього слід вибрати що цікавить Вас, варіант: або всі діючі, все що завершилися, або непродані.

2. Місце розташування об'єкта продажу.

З меню, що відкривається повіт, Місто / волость можна обмежити свій пошук згідно цікавить Вас регіону: або повіт, або більш детально відповідний місто / волость повіту. Волость не можна визначити до того, як буде обраний повіт. Наприклад: щоб вибрати з меню, що відкривається Місто / волость волость Ліхула, попередньо з меню, що відкривається повинен бути обраний повіт - Ляенескій повіт.

3. Цільове призначення: По-третє, пошук можна обмежити за цільовим призначенням. Залежно від того, об'єкт з яким цільовим призначенням Вас цікавить, слід зазначити квадратик: Комерційна земля, Житлова земля, або Сільськогосподарська земля. 3

Коли параметри пошуку будуть визначені, для здійснення пошуку натисніть кнопку Коли параметри пошуку будуть визначені, для здійснення пошуку натисніть кнопку

Результати пошуку відображаються двома способами:

1) знаходяться в продажу (активні) об'єкти відображаються на білому тлі темним кольором, і по відношенню до них можна робити пропозиції:

2) Об'єкти, щодо яких пропозицію закінчилося, в тому числі об'єкти, пропозиція яких не вдалося (непродані об'єкти), відображаються більш світлим кольором, і по відношенню до них робити пропозиції неможливо:


Знаходяться в продажу об'єкти можна подивитися також за допомогою програми карти продажу державних земель Земельного департаменту. З середовища аукціону до названого додатку карти можна перейти, використовуючи для цього пряме посилання, що вказує на конкретний кадастровий ознака біля кожного об'єкту, що продається - Знаходяться в продажу об'єкти можна подивитися також за допомогою програми карти продажу державних земель Земельного департаменту

Також на домашній сторінці Земельного департаменту можна побачити більш детальну інформацію, що стосується конкретного об'єкта продажу, для цього необхідно натиснути на кнопку: Також на домашній сторінці Земельного департаменту можна побачити більш детальну інформацію, що стосується конкретного об'єкта продажу, для цього необхідно натиснути на кнопку:

Вхід в додаток

Для участі в аукціоні та здійснення пропозицій слід увійти в додаток. Для цього необхідно натиснути на що знаходиться в правому верхньому куті додатка кнопку «Увійти» Для участі в аукціоні та здійснення пропозицій слід увійти в додаток

Користувач направляється на сторінку входу також в тому випадку, якщо користувач натискає на кнопку «Зробити пропозицію», що знаходиться при мiсцi проживання аукціону.

Вхід за допомогою ID-карти

Вхід за допомогою ID-карти

Для входу в програму за допомогою ID-карти з відкриваються варіантів необхідно натиснути на іконку або посилання «Вхід з ID-карти».

Для входу в додаток з ID-карти до комп'ютера має бути підключено пристрій для зчитування ID-карти, а ID -карта повинна бути вставлена ​​в пристрій, що зчитує. Крім цього в комп'ютері має бути встановлено програмне забезпечення, необхідне для використання ID-карти. Якщо програмне забезпечення в комп'ютері не встановлено, то відсутню програмне забезпечення можна встановити за адресою: https://installer.id.ee/ . Більш детальну інформацію про ID-карти можна отримати на домашній сторінці ID-карти http://www.id.ee/ .

Після натискання на названу вище іконку відкривається діалогове вікно, в якому Вас попросять ввести код PIN1. Код PIN1 - це код з 4 цифр, який Вам видається в конверті разом з ID-карти. Після введення коду натисніть на кнопку «OK». Для переривання входу натисніть на кнопку «Перервати». У разі вдалого входу в додатку відображається головна сторінка аукціонної середовища, на якій в центрі верхнього краю відображається ім'я особи, який перебуває в додаток.

способи участі

способи участі

В аукціоні можна брати участь двома способами: від свого імені і на підставі довіреності. Варіант вибору слід зазначити після натискання на кнопку «Зробити пропозицію», коли відкриється форма «Дані особи, що робить пропозицію». Для підтвердження вибору «беру участь від свого імені» або «беру участь на підставі довіреності» натисніть на кнопку «Підтвердити дані».

Участь від свого імені

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватися на аукціон. У разі участі користувача від свого імені учаснику необхідно заповнити форму реєстрації своїми даними. При вторинному і наступних реєстраціях в аукціонною системою система за замовчуванням заповнює поля з даними введеними в минулий раз даними, які при необхідності можна змінити. При реєстрації на новий аукціон кожен наступний раз необхідно знову підтвердити, що Ви ознайомилися з умовами аукціону, поставивши галочку в квадратику «Умови аукціону», а при бажанні зазначивши квадратик «Замовлення інформації». Для участі в аукціоні необхідно зареєструватися на аукціон

Роз'яснення полів з даними:

 Ім'я особи, що робить пропозицію - в загальному випадку заповнюється автоматично на підставі ID - карти особи, який перебуває в аукціонну середу. Якщо воно з якоїсь причини не заповнено, то його слід заповнити даними особи, що робить пропозицію.

 Особистий код особи, що робить пропозицію - в загальному випадку заповнюється автоматично на підставі ID - карти особи, який перебуває в аукціонну середу. Якщо воно з якоїсь причини не заповнено, то його слід заповнити даними особи, що робить пропозицію.

 Адреса особи, що робить пропозицію - слід ввести поштову адресу особи, що робить пропозицію.

 Телефон - номер телефону особи, що робить пропозицію.

 Адреса електронної пошти (адреса для відправки документів) - адреса електронної пошти особи, що робить пропозицію, на який особа, що робить пропозицію, бажає, щоб організатор аукціону відправляв пов'язану з аукціоном документацію.

 Замовлення інформації - відзначити в тому випадку, якщо особа, що робить пропозицію, зацікавлене в тому, щоб йому автоматично відправлялася наступна інформація:

o У випадку введення пропозиції вручну - про перевищення пропозиції з боку інших осіб, що роблять пропозицію

o У випадку введення пропозиції автоматично - оповіщення про те, що інша особа зробило пропозицію, яке перевищує межу Вашого автоматичного пропозиції,

o Сповіщення про те, що аукціон завершений або перерваний.

Заповнення полів, НАЗВАНИХ ДОСІ, Є ОБОВ'ЯЗКОВИМ ДЛЯ ОСОБИ, робить пропозицію.

Наступні три поля слід заповнити тільки в тих випадках, якщо Ви вносите заставу готівкою в банк або перерахуванням з банку іноземної держави. В інших випадках заставу автоматично повертається на рахунок, з якого був здійснений внесення застави.

 Номер рахунку для повернення застави - ввести номер рахунку.

 IBAN-код - заповнити IBAN-код клієнта. Детальніше про IBAN-код за адресою: IBAN

 Власник рахунку для повернення застави - власник введеного банківського рахунку.

ПЕРЕД ПІДТВЕРДЖЕННЯМ ДАНИХ І РЕЄСТРАЦІЄЮ НА АУКЦІОН БУДЕ НЕОДМІННО ПРОЧИТАТИ УМОВИ АУКЦІОНУ. ВІДЗНАЧАЮЧИ квадратики, ВИ, ЩО ОЗНАЙОМИЛИСЯ І ПОГОДЖУЄТЕСЯ З УМОВАМИ АУКЦІОНУ, ІНАКШЕ ЗРОБИТИ ПРОПОЗИЦІЯ НЕМОЖЛИВО.

Якщо Ви не підтвердите згоду з умовами аукціону, то Вам буде відображено наступне повідомлення про помилку:  Якщо Ви не підтвердите згоду з умовами аукціону, то Вам буде відображено наступне повідомлення про помилку:

Після введення даних їх слід підтвердити, натиснувши на кнопку «Підтвердити дані». Після введення даних їх слід підтвердити, натиснувши на кнопку «Підтвердити дані»

Якщо підтвердження даних пройде вдало, то користувачеві буде відображений наступний розділ «Сплата застави».

Участь на підставі довіреності

У публічних торгах як юридична особа, так і фізична особа можуть робити пропозиції також через представника, якому видано право представництва в забезпечує письмове відтворення формі.

Представник зобов'язаний при реєстрації на публічні торги уявити до закінчення аукціону відповідну довіреність організатору продажу (Земельному департаменту) по електронній пошті (за адресою: [email protected] ) Або поштою (за адресою: Земельний департамент, Акадееміа 4, 51003 Тарту). Організатор продажу має право вимагати подання довіреності, при необхідності, також після закінчення публічних торгів.

Довіреність не потрібно пред'являти, якщо право представництва подає пропозицію від імені комерційного об'єднання відображено в електронному комерційному регістрі. Для забезпечення можливості контролю права представництва яка бере участь в публічних торгах юридична особа повинна стежити, щоб право представництва його представника або видав представнику довіреність особи знайшло своє відображення в електронному комерційному регістрі.

Якщо у який подав пропозицію від імені іншої особи при публічних торгах особи відсутнє під час подачі пропозиції право представництва, то воно не вважається учасником публічних торгів. Якщо участь названої особи істотно вплинуло на результат публічних торгів, то публічні торги вважаються вдалими, і результати прилюдних торгів не затверджуються.

Для того щоб взяти участь в аукціоні, слід зареєструватися на аукціон і заповнити форму реєстрації даними як тієї особи (юридичної або приватної особи), від імені якого Ви бажаєте взяти участь при здійсненні пропозиції (особа, що робить пропозицію), так і даними представника, який робить пропозиція за дорученням особи, що робить пропозицію.

Для того щоб взяти участь в аукціоні, слід зареєструватися на аукціон і заповнити форму реєстрації даними як тієї особи (юридичної або приватної особи), від імені якого Ви бажаєте взяти участь при здійсненні пропозиції (особа, що робить пропозицію), так і даними представника, який робить пропозиція за дорученням особи, що робить пропозицію

Роз'яснення полів з даними:

 Ім'я представника: в загальному випадку заповнюється автоматично. Якщо воно з якоїсь причини не заповнено, його слід заповнити даними уповноваженої особи.

 Особистий код представника: особистий код уповноваженого представника.

 Контактні дані представника: необхідно ввести адресу (поштову адресу або адресу електронної пошти), за допомогою якого можна зв'язатися з представником.

 Ім'я особи, що робить пропозицію: Заповнити даними особи, що робить пропозицію (від імені якого робиться пропозиція), відповідно, ім'ям якого приватного, або юридичної особи.

 Регістровий код або особистий код особи, що робить пропозицію: Відповідно, або регістровий код (юридична особа), або особистий код (приватна особа) особи, що робить пропозицію.

 Адреса особи, що робить пропозицію: слід ввести поштову адресу особи, що робить пропозицію.

 Телефон: номери телефонів особи, що робить пропозицію, і представника.

 Адреса електронної пошти (адреса для відправки документів): Адреси електронної пошти особи, що робить пропозицію, і представника, на який робить пропозицію особа бажає, щоб організатор аукціону відправив пов'язану з аукціоном документацію.

 Замовлення інформації: Відзначити в тому випадку якщо робить пропозицію особа зацікавлена ​​в тому, щоб йому автоматично відправлялася наступна інформація: в разі введення пропозиції вручну - про перевищення пропозиції з боку інших осіб, що роблять пропозицію, в разі введення пропозиції автоматично - оповіщення про пропозицію, перевищує ліміт, а також оповіщення про закінчення аукціону.

Заповнення полів, НАЗВАНИХ ДОСІ, Є ДЛЯ КОРИСТУВАЧА ОБОВ'ЯЗКОВИМ.

Наступні три поля слід заповнити в тих випадках, якщо Ви вносите заставу готівкою в банк безпосередньо на рахунок Міністерства фінансів або перерахуванням з банку іноземної держави. В інших випадках заставу автоматично повертається на рахунок, з якого було перераховано заставу.

 Номер рахунку для повернення застави: ввести номер рахунку, на який Ви бажаєте повернути заставу.

 IBAN-код: Заповнити IBAN-код клієнта. Детальніше про IBAN-код за адресою: IBAN

 Власник рахунку для повернення застави: Власник введеного банківського рахунку.

ПЕРЕД ПІДТВЕРДЖЕННЯМ ДАНИХ І РЕЄСТРАЦІЄЮ НА АУКЦІОН БУДЕ НЕОДМІННО ПРОЧИТАТИ УМОВИ АУКЦІОНУ. ВІДЗНАЧАЮЧИ квадратики, ВИ, ЩО ОЗНАЙОМИЛИСЯ І ПОГОДЖУЄТЕСЯ З УМОВАМИ АУКЦІОНУ, ІНАКШЕ ЗРОБИТИ ПРОПОЗИЦІЯ НЕМОЖЛИВО.

Якщо Ви не підтвердите згоду з умовами аукціону, то Вам буде відображено наступне повідомлення про помилку:

 Якщо Ви не підтвердите згоду з умовами аукціону, то Вам буде відображено наступне повідомлення про помилку:

Довіреність: Квадратик слід зазначити для підтвердження наявності довіреності. Представник зобов'язується надати відповідну довіреність організатору продажу до закінчення аукціону по електронній пошті (за адресою [email protected] ) Або поштою (за адресою Земельний департамент, Акадеемія 4, 51003 Тарту). Організатор має право вимагати подання довіреності при необхідності також після закінчення аукціону. Юридичним особам слід подати довіреність тільки в тому випадку, якщо представницьке право особи, які зареєструвалися від імені юридичної особи, не відображається в комерційному регістрі.

У разі якщо квадратик відзначений не буде, користувачеві буде відображено повідомлення про помилку:

После сплата застави и плати за участь (див. Інструкція по сплаті застави и плати за участь ) Особа, яка бажає брати участь в аукціоні, реєструється як учасник, и Йому відкрівається доступ до аукціону. Особи, які не сплатять заставу і плату за участь або в банківських перерахування яких не будуть міститися необхідні в умовах аукціону дані, брати участь в аукціоні не зможуть.

У разі коли подані в банківському перерахування дані є вірними і сума перерахованої застави є достатньою, то об'єкт, в аукціоні якого приймається участь, стає зеленим в переліку знаходяться на аукціоні об'єктів, і перед ним відображається зелений кружечок У разі коли подані в банківському перерахування дані є вірними і сума перерахованої застави є достатньою, то об'єкт, в аукціоні якого приймається участь, стає зеленим в переліку знаходяться на аукціоні об'єктів, і перед ним відображається зелений кружечок.

При реєстрації на аукціон відкриваються пов'язані з робить пропозицію особою можливості пошуку аукціонів, тобто у користувача є можливість для здійснення пошуку на основі двох додаткових критеріїв - «Свої діючі» і «Свої завершилися». Свої діючі пропозиції включають в себе аукціони, на яких ще можна робити пропозиції. А свої завершилися пропозиції - завершені аукціони, в яких робить пропозицію особа брало участь. При реєстрації на аукціон відкриваються пов'язані з робить пропозицію особою можливості пошуку аукціонів, тобто  у користувача є можливість для здійснення пошуку на основі двох додаткових критеріїв - «Свої діючі» і «Свої завершилися»

Участь від імені кількох осіб

Одна особа має можливість брати участь в аукціоні також в декількох ролях. Якщо Ви, наприклад, вже зареєструвалися в якості учасника від свого імені, то крім обраної ролі у Вас є можливість зареєструватися також на підставі довіреності, і навпаки. Також у однієї особи є можливість зареєструватися в якості представника декількох юридичних осіб. Для уявлення кожного приватного або юридичної особи повинна бути довіреність, яку необхідно подати до закінчення аукціону за адресою Земельного департаменту, який вказаний біля квадратика, що підтверджує наявність довіреності.

Щоб додати новий ролі слід перейти до вже заповненим даними особи, що робить пропозицію, де можна додати нову роль для прийняття участі за посиланням: Додати новий спосіб участі.

Щоб додати новий ролі слід перейти до вже заповненим даними особи, що робить пропозицію, де можна додати нову роль для прийняття участі за посиланням: Додати новий спосіб участі

Відкривається сторінка з даними особи, що робить пропозицію, на якій можна заповнити дані тієї особи, що робить пропозицію, якого Ви представляєте. Після підтвердження даних аукціонна система становить повідомлення про оплату, на підставі якого необхідно внести заставу. При надходженні застави можна робити пропозиції як від свого імені, так і від імені акредитуючої (их). У разі подання кількох осіб з меню, що відкривається Вибрати спосіб участі слід вибрати обличчя, за яке Ви бажаєте зробити пропозицію.

У разі подання кількох осіб з меню, що відкривається Вибрати спосіб участі слід вибрати обличчя, за яке Ви бажаєте зробити пропозицію

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online