Електронна книга: eBay. Повний російське опис.

  1. Уривки з книги (скорочені версії):

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вашій увазі пропонується унікальна електронна книга про аукціон eBay

Вашій увазі пропонується унікальна електронна книга про аукціон eBay. Та інформація, яку колектив нашого сайту кілька років збирав по крихтах, нарешті, зібрана воєдино. Електронна книга (те саме, що і звичайна книга, тільки для читання на комп'ютері) «Аукціон eBay - повне російське опис» - це на наш погляд, найбільш повне на сьогоднішній день, посібник для російськомовних користувачів eBay.

Спочатку ми не планували випускати книгу, але величезний обсяг корисної інформації, який ми накопичили повинен був знайти вихід :-) З першого дня існування цього сайту у нас з'явилася велика проблема - написання контенту. Дійсно корисної інформації російською мовою було виключно мало - і ми знайомилися практично з усіма вихідними на Заході посібниками по аукціону eBay, перегортав тисячі сторінок американських, німецьких, канадських форумів, заводили знайомства серед досвідчених користувачів аукціону, контактували з фірмами-посередниками, банками, митницею , комітетами з нагляду за частотами (ввезення стільникових телефонів), персоналом eBay і т.д. Спочатку ми викладали на сайті всю інформацію, яку отримували, але в силу того, що деякі безсовісні вебмастера крали її - ми перестали це робити і почали збирати електронну книгу, яку і пропонуємо до Вашої уваги.

Уривки з книги (скорочені версії):

Книга містить три мегабайта текстової інформації і написана просто і дохідливо. Практично всі інструкції забезпечені ілюстраціями. Ми не хочемо розписувати цю книгу всіма кольорами веселки і вдаватися до стандартних рекламних текстів - просто якщо ви дійсно хочете почувати себе на голову вище всіх новачків eBay і впевнено ставити на місце тих, хто безапеляційно радить відверті дурниці (а повірте таких «знавців» буде чимало ) - ця книга звичайно знадобиться. Вона позбавить вас від багатогодинного перегортання сторінок всіляких форумів в пошуках відповіді. Ну і найголовніше - вона допоможе уникнути матеріальних втрат, які досить часто переслідують користувачів, які тільки починають працювати з eBay. Ви навчитеся грамотно вибирати товар, як для покупки, так і для продажу, розумно вести торги, оплачувати і доставляти товар з найменшими витратами. Великий розділ нашої книги присвячений продажу і є посібником для початківця продавця на аукціоні. Ви дізнаєтеся ключові моменти стратегії аукціонних торгів, навчитеся правильно організовувати продажу, і отримаєте масу рад, які допоможуть вам зробити аукціонний бізнес дійсно успішним.

Вартість книги символічна - 10 $ (акційна ціна). Для того, щоб замовити дану електронну книгу надішліть будь ласка лист з темою «Замовлення книги» на нашу електронну поштову скриньку: [email protected] , В якому вкажіть прийнятний для Вас спосіб оплати - і ми відразу надішлемо Вам необхідні дані для здійснення платежу. Ми приймаємо платежі практично всіма способами (Сбербанк, банківський платіж, готівкові, грошові перекази, електронні валюти і т.д.). Ви можете легко оплатити нашу книгу практично з будь-якого куточка земної кулі.

Відгуки про книгу «Аукціон eBay. Повний російське опис »

  • Книга постійно поповнюється новими матеріалами - і ви безкоштовно, протягом 2-х років завжди будете мати в своєму розпорядженні свіжу версію книги. «Зламаною» книги в мережі ви не знайдете, тому що використовується прив'язка її до комп'ютера.
  • Ви отримуєте можливість (при бажанні) підписатися на нашу спеціальній закритій розсилку, яка буде тримати вас завжди в курсі останніх подій.
  • І головне. Ви отримуєте привілейованих право на безкоштовні консультації в ЗАКРИТОМУ розділі нашого форуму. На будь-яке Ваше питання завжди знайдеться відповідь у наших співробітників. Ми відповімо навіть на ті питання, відповіді на які досвідчені користувачі eBay намагаються не розголошувати.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online