Земля для учасників АТО і інсулін для діабетиків: два пікети під Харківської мерією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відразу два пікети загальною кількістю в двісті чоловік проходять біля будівлі Харківської мерії, де почалася чергова сесія.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники одного з пікетів тримають в руках плакати "Землю в Харкові - тим, хто її захищає ". Поруч інші пікетувальники, судячи з плакатів, закликають владу забезпечити хворих на цукровий діабет необхідним інсуліном:" Ми хочемо жити! ".

Відразу два пікети загальною кількістю в двісті чоловік проходять біля будівлі Харківської мерії, де почалася чергова сесія У Харкові під стінами міської ради вимагають вирішити проблему з інсуліном / Фото В'ячеслава Мадієвський

Як пояснив один з пікетників, учасники АТО вимагають забезпечити їх право на безкоштовне виділення землі під забудову в межах Харкова, адже ветерани досі залишаються і без житла, і без землі.

"Ми зібрали більше 5 тисяч підписів під петицією до міськради. Наш представник попередньо подав заяву з проханням дозволити йому зачитати це звернення депутатам на сесії, але йому не дозволили", - сказав він.

Учасники АТО пікетують сесію міської ради з вимогою виділення землі в межах міста / Фото В'ячеслава Мадієвський

Учасники пікету намагалися прорватися в сесійний зал, але посилений наряд поліції їх не пустив.

Учасники другого пікету налаштовані більш мирно, пройти в зал не намагаються.

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня Харківський голова Геннадій Кернес відповів на петицію учасників АТО-ООС, що їх заяви про виділення землі в Харкові розглядаються разом з заявами інших черговиків: "Окремий порядок не передбачений законодавством".

Читайте також: Харківську мерію пікетують інсулінозалежні пацієнти

.

Що стосується інсуліну, то в серпні хворі на цукровий діабет вже пікетували Харківську міськраду. На минулій сесії міськради додатково на інсулін виділено 1,86 млн грн.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online