Новини України: На Україні дружину бійця "АТО" з дітьми виселяють на вулицю

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поки глава сім'ї воює в Донбасі на стороні ВСУ, київська влада вирішила виселити його малолітніх дітей і дружину з єдиного житла.

Дружина бійця Лідія Макаренко в Facebook розповіла історію своєї проблеми. сім'я бійця "АТО" проживає в місті Кременці Тернопільської області. Поки батько на фронті, жінка працює і виховує двох дочок 5 років, передає "Російський Діалог".

За словами Лідії, суд у справі про їх виселення запланований на 12.00 9 серпня. Відповідачами будуть виступати жінка і її дочки. В якості позивача виступає Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія імені Тараса Шевченка.

Жінка пише, що більше 20 років життя її чоловік віддав військовій службі, в 2014 році, після початку конфлікту на сході країни, пішов в "АТО".

За словами Макаренка, суд намагаються обдурити, надавши підроблені документи. Позивач сфальсифікував акти про те, що сім'я не живе за вказаною адресою.

"Створили фальшиві акти, що ми там не проживаємо. Навіть написали, що дзвонили в дзвінок, але дзвінка в нашій кімнаті немає .... спеціально відстежували "ФБ", і коли я була на конференції або на стажуванні, в ті дні зробили акти ", - прокоментувала жінка.

Раніше стало відомо, що в Балашисі виселені з будинку мешканці побили до смерті багатодітну матір-інваліда. А в Криму через будівництво траси "Таврида" місцеві родини виселять зі своїх будинків.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online