Блог дизайнера Лебедєва хочуть закрити через фотожаби на патріарха Кирила

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пост в ЖЖ Артемія Лебедєва з фотожабами на Патріарха Кирила. © Ridus.ru

Користувачі звернулися в Конфліктну комісію Livejournal з проханням закрити блог Артемія Лебедєва. Скарги викликала запис дизайнера, який запропонував своїм читачам зробити карикатури на патріарха Кирила.

Різні обробки фотографії священнослужителя під загальною назвою "прірісуйте вуса патріарху", оприлюднені в пості Лебедєва, включали фотожабу з заячими вухами, значок Mercedes, що визирає з-за плеча Владислава Суркова, пензлик, якою написано "Free Pussy", мигалку і інші предмети, повідомляє Newsru.com.

Прес-секретар патріарха диякон Олександр Волков закликав усіх православних користувачів підтримати звернення до Конфліктну комісію, додавши, що ті з них, хто використовує ЖЖ, "в якомусь сенсі підтримують подібного роду капості".

Медіадиректор компанії SUP Media, що володіє російськомовним сегментом "Живого Журналу", Антон Носик висловив сумнів в тому, що скарги користувачів будуть задоволені за недостатністю майна нагадав, що ЖЖ регулюється законами Каліфорнії і може бути заблокований тільки в разі закликів до насильства.

«Припустимо, є Володимир Володимирович Путін. За нього проголосувало 40 млн. Чоловік. Тобто, якщо домалювати Путіну вуса, або іншу форму карикатури створити на нього - можна сказати, що це образить 40 млн. Чоловік, які віддали за нього свої голоси. Ви можете собі уявити, щоб в цивілізованій демократичній країні заборонили б малювати карикатури на політиків? Я собі такого уявити не можу, тому що свобода критики і свобода сатири - це базові цінності, неотторжима від свободи слова, прописаної в Конституції навіть у Росії », - цитує Носика портал "Православ'я і світ".

Ви можете собі уявити, щоб в цивілізованій демократичній країні заборонили б малювати карикатури на політиків?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online