Ресторан Yoko на Новому Арбаті в Москві на Н.Арбате: японська кухня, забронювати - рецензії, відгуки, фото, телефон і адресу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скільки ми готові платити за якість? На що можна закривати очі заради відмінних, свіжих інгредієнтів? Від чого варто відмовитися на користь смачних, цікавих страв? Ці та інші питання виникають відразу після відвідування другого японського ресторану від пана Новикова під назвою Yoko. (Інший Yoko знаходиться в Соймоновскому проїзду.)
Розташувалося даний заклад в бізнес-готелі «Moscow Marriott Hotel Novy Arbat». Місце, прямо скажемо, зручністю не блищить. Проблеми починаються ще на підступах. По-перше, навколо гуде вічна пробка. По-друге, видимої, зовнішньої парковки біля готелю немає, а про підземний паркінг всі мовчать як партизани. Доводиться користуватися під'їзд головному вхід, а він кострубатий, вузький, що не наскрізний, через тротуар, який з самого з ранку забитий «Майбаху» і «Рейндж Ровер». Поки протіснешься, поки прорвешся, весь апетит розгубиш і штани забрудниш.
Скільки ми готові платити за якість

Про те, що ресторан тільки-тільки відкрився, каже все: і дивна, недороблена вхідні двері, і блиск новизни, що поєднується з ремонтної пилом, і повна відсутність людей, і схоже відсутність персоналу, який гостей явно не чекає. Мабуть, працівники здогадуються, що гостей в абсолютно порожньому, світлому обідньому залі з великими вікнами, наскрізним проходом, довгими столами і відкритої кутовий кухнею швидше за все і не буде, тому що ціни в меню зашкалюють до невідомих з часів ресторану «Три Пічкура» висот. Таких цифр (14 тисяч рублів за порцію, 11 тисяч, 9, 6, 3 і так далі) я не бачив давно. Вартість страв вводить в легкий ступор, змушує перечитувати не найлегше японське меню , Заново перегортати сторінки, а потім приставати до самотньої жінки-офіціантові з питаннями: «А чому? А як? А звідки? А ви в курсі, що у нас криза? »Тільки з допиту-бесіди з'ясовується, що майже всі продукти доставляються щотижня з Японії, продукти свіжі, високоякісні, є незвичайні, є рідкісні, тому-то і ціни« вище звичайного ». Тільки ціни не «вище звичайного», вони на іншому рівні, з якого «звичайне» і не видно, особливо якщо врахувати мізерність порцій. (Суші трохи більше зубочистки, ролл уміщається на долоні, шашлик - штрих на тарілці.)
Але ... «Місо-суп» - відмінний, чи не марно гарячий, що не прісний, легкий. Сам місо відчувається у всій своїй красі, але рецептори не забиває, не дратує.
«Унагі Кабаяки» правильний, яскравий. Вугор смачний, ніжний, солодкуватий, особливо в поєднанні з паровим рисом, який прибув окремо.
«Суші Тунець» хоч і дрібні, але дуже апетитні, так само як і «Ролл з креветкою».
«Креветки темпура» - свіжі, хрусткі, солодкі. Панірування легка, що не зів'яла, соус бадьорий і правильний.
«Лосось на пару» - не сухий, що не прісний, без рибного присмаку і без старості.
Сервіс непомітний. Все робиться вчасно і правильно. До персоналу жодних нарікань, а ось до дизайнерів-оформлювачам претензій кілька. По-перше, де гардероб або хоча б вішалки? По-друге, що це за подушки-сидушки такі невловимі на лавках? Чому вони весь час норовлять кудись втекти, втекти, втекти? І, по-третє, який дизайнерський геній вирішив підвісити світильник над столами так низько, що при підйомі неодмінно шарахатися про них верхівкою або лобом?
Підсумок такий:
Відмінні вихідні продукти, високоякісна японська кухня , Смачна їжа, мізерні порції, божевільні ціни, відсутність людей і полюють за головами відвідувачів світильники - таким побачив я новий Yoko на Новому Арбаті.

Yoko на Новому Арбаті

Скільки ми готові платити за якість?
На що можна закривати очі заради відмінних, свіжих інгредієнтів?
Від чого варто відмовитися на користь смачних, цікавих страв?
А як?
А звідки?
А ви в курсі, що у нас криза?
По-перше, де гардероб або хоча б вішалки?
По-друге, що це за подушки-сидушки такі невловимі на лавках?
Чому вони весь час норовлять кудись втекти, втекти, втекти?
І, по-третє, який дизайнерський геній вирішив підвісити світильник над столами так низько, що при підйомі неодмінно шарахатися про них верхівкою або лобом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online