Як зміниться рух в місті 9 травня

  1. Як будуть ходити автобуси
  2. Зміна маршрутів тролейбусів та трамваїв
  3. Зміни в роботі метро
  4. Таксі для ветеранів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

9 травня в місті будуть введені обмеження для автомобілів. З 05:00 перекриють ділянку від вулиці Нижні Мнёвнікі до Тверської вулиці (по Звенигородському шосе і Садовому кільцю). У міру проходження колон обмеження будуть зніматися.

З 06:30 до кінця заходів буде заборонено проїзд на низці центральних вулиць всередині Садового кільця.

З 06:30 до 14:00 обмежать рух на Москворецкая набережній, Великій Нікітській вулиці і в Театральному проїзді, а також на Новій площі (від Малого Черкаського провулка до Старої площі).

Для підготовки до параду Перемоги з 6:30 до 08:00 буде закритий проїзд Дівочого Поля. З 12:00 до 19:00 від станції метро «Динамо» до станції метро «Охотний Ряд», а також по Великому Москворецкая мосту, Москворецкая і Кремлівської набережних буде повністю заборонено рух автомобілів для проходу учасників ходи «Безсмертний полк».

З 09:00 до 22:30 буде перекрито вулицю Волхонка. В цей же час обмежать рух на площі перед Білоруським вокзалом.

В цей же час обмежать рух на площі перед Білоруським вокзалом

Як будуть ходити автобуси

Зміни торкнуться і маршрутів автобусів. З 4:30 до закінчення заходів нічні автобуси Н1 будуть слідувати від аеропорту Шереметьєво до Білоруського вокзалу і від Озерній вулиці до станції метро «Жовтнева»; Н2 - від Біловезькій вулиці до готелю «Україна»; Н3 - від Уссурійської вулиці до саду імені Баумана; Н4 - від зупинки «Новокосіно» до станції метро «Таганська»; Н5 - від будинку 148 на Каширському шосе до станції метро «Таганська»; Н6 - від Осташковського вулиці до Капельского провулка.

Автобуси А курсуватимуть від спорткомплексу «Лужники» до станції метро «Кропоткинская»; Б * (внутрішнє, зовнішнє кільце) - від станції метро «Маяковська» через Курський вокзал і Смоленський бульвар до вулиці Новий Арбат; М1 - від вулиці Кравченко до кінотеатру «Ударник» (після 09:00 - до станції метро «Жовтнева»); М2 - від зупинки «Філі» до станції метро «Бібліотека імені Леніна» (після 09:00 - до готелю «Україна»); М3 - від спорткомплексу «Лужники» до станції метро «Кропоткинская» і від станції метро «Семенівська» до саду імені Баумана; М5 - від Нагорного бульвару до станції метро «Добринінський», М6 - від силікатної заводу до Ваганьковського шляхопроводу * (після проходу техніки - до станції метро «Краснопресненська») і від станції метро «Нагатинська» до кінотеатру «Ударник» (після 9:00 - до станції метро «Добринінський»); М7 - від 138-го кварталу Вихіно до станції метро «Таганська»; М8 - від зупинки «Дангауеровка» до станції метро «Таганська».

Автобуси М9 будуть слідувати від станції метро «Владикіно» до Капельского провулка, М - від Лобненського вулиці до станції метро «Маяковська», М27 - від Карачаровского шляхопроводу до станції метро «Таганська», а автобуси Т3 при русі від станції метро «Маяковська» стануть заїжджати на самопливний площа. Автобуси Т10 * поїдуть від станції метро «Нагатинська» до вулиці Новий Арбат, Т18 ** - від Ризького вокзалу до Новолесная вулиці і від Стрельбіщенскій провулка до станції метро «Краснопресненська».

Автобуси Т19 * після Крилатского моста йтимуть по Крилатському вулиці і проспекту Маршала Жукова (замість вулиці Нижні Мнёвнікі). Автобуси Т25 від проспекту Будьонного відправляться до саду імені Баумана, а Т39 * - від зупинки «Філі» до вулиці Новий Арбат. Автобуси Т47 при русі до самопливних площі будуть доїжджати до станції метро «Маяковська». Автобуси Т79 поїдуть від Свалявського вокзалу до Ваганьковського шляхопроводу * (після проходу техніки - до станції метро «Краснопресненська») і від спорткомплексу «Лужники» до вулиці Новий Арбат.

Автобуси № 12 ** будуть слідувати від станції метро «Тімірязєвська» до Новолесная вулиці і від 2-го Червоногвардійського проїзду до станції метро «Краснопресненська»; № 15 - від зупинки «ВДНХ (південна)» до Петровських Воріт, № 38 - від Ризького вокзалу до станції метро «Трубна», № 39 * - від вулиці Расплетіна до Ваганьковського шляхопроводу, а № 48 * - в обох напрямках по проспекту Маршала Жукова (замість вулиці Мнёвнікі і Карамишевской набережній).

Автобуси № 60 * підуть від станції метро «Щукінська» до станції метро «Полежаевская» (по проспекту Маршала Жукова); № 64 - від Піщаної площі до Ваганьковського шляхопроводу * (після проходу техніки - до станції метро «Краснопресненська») і від спорткомплексу «Лужники» до вулиці Новий Арбат; № 69 * - від зупинки «Філі» до станції метро «Краснопресненська» (в обох напрямках по Шмітовському проїзду до вулиць Трехгорний Вал і Заморенова); № 84 - від Ризького вокзалу до станції метро «Динамо», № 101 - від палацу спорту «Мегаспорт» до Білоруського вокзалу (після 5:00 - до зупинки «Стадіон юних піонерів»).

Автобуси № 116 ** відправляться від зупинки «Філі» до станції метро «Краснопресненська»; № 122 - від станції метро «Сокольники» до станції метро «Червоні Ворота»; № 144 - від станції метро «Теплий Стан» до кінотеатру «Ударник» (після 09:00 - до станції метро «Жовтнева»); № 156 - від Нагатинського Затона до станції метро «Таганська»; № 158 - від 3-го Павелецького проїзду до Садовничиській вулиці; № 243 * - від силікатної заводу до станції метро «Краснопресненська» (після Краснопресненській набережній - по вулиці 1905 року, Шмітовському проїзду, вулицям Трехгорний Вал і Заморенова, назад - по Конюшківської вулиці і Краснопресненській набережній).

Автобуси № 255 поїдуть від спорткомплексу «Лужники» до станції метро «Кропоткинская», № 271 * - після Крилатского моста в обох напрямках по Крилатському вулиці і проспекту Маршала Жукова (замість вулиць Нижні Мнёвнікі, Народного Ополчення, Мнёвнікі); № 800 * - між зупинками «Магазин" Товари для дітей "» і «Станція" Хорошево "» в обох напрямках по проспекту Маршала Жукова (замість вулиці Мнёвнікі) з розворотом в районі Живописного моста.

Автобуси № 850 * підуть від вулиці Крилатські Пагорби до станції метро «Полежаевская», в обох напрямках по проспекту Маршала Жукова; № 869 * - від зупинки «Філі» до Стрельбіщенскій провулка (по маршруту автобуса Т18); автобуси № 904 - від 4-го мікрорайону Мітіна до Білоруського вокзалу (9 травня після 5:00 - до вулиці Серьогіна).

З 10:00 до закінчення заходів автобуси Т29 відправляться від станції метро «Владикіно» до станції метро «Петровський парк». Автобуси № 22 при русі до вулиці 8 Марта підуть по вулиці Верхня Маслівка та Мирського провулку до станції метро «Динамо» (замість вулиці Нова Башилівка і Ленінградського проспекту). Автобуси № 105 будуть слідувати від станції метро «Щукінська» до Петровського подорожнього палацу, далі - по Правою Двірцевій алеї в зворотному напрямку. Автобуси № 110 поїдуть від станції метро «Сокіл» до станції метро «Петровський парк», а автобуси № 818 - від силікатної заводу до станції метро «ЦСКА».

Крім того, в День Перемоги маршрут автобусів Т86 пройде від Срібного бору до Свалявського вокзалу. Автобуси № 27 будуть курсувати від силікатної заводу до Свалявського вокзалу; № 82 - від 7-го автобусного парку до Свалявського вокзалу; № 904к (після 5:00) - від 4-го мікрорайону Мітіна до вулиці Серьогіна; № 905 (з 05:00) -від 75-го кілометра МКАД до вулиці Серьогіна.

Зміна маршрутів тролейбусів та трамваїв

Тролейбуси М4 поїдуть від Озерній вулиці до станції метро «Жовтнева»; № 4 - від станції метро «Університет» до станції метро «Жовтнева»; № 7 - від станції метро «Парк Перемоги» до станції метро «Жовтнева»; № 8 - від Москворецкая ринку до станції метро «Нагатинська».

Тролейбуси № 35 * поїдуть від вулиці Маршала Тухачевського до Ваганьковського шляхопроводу; № 43 * - від прибережного проїзду до проспекту Маршала Жукова, далі - до Срібного бору; № 54 ** - від станції метро «Філевський парк» до станції метро «Краснопресненська»; № 61 * - від станції МЦК Панфіловська до вулиці Генерала Глаголєва (по маршруту тролейбуса № 59); № 66 * - від станції метро «Філевський парк» до станції метро «Краснопресненська».

З початку руху до закінчення заходів тролейбуси № 12 поїдуть від зупинки «Гидропроект» до вулиці Серьогіна; № 20 - від Срібного бору до Ваганьковського шляхопроводу; № 70 - від зупинки «Братцево» до вулиці Серьогіна; № 82 - від лікарні МПС до вулиці Серьогіна.

Також 9 травня з 08:00 до закінчення заходів трамваї № 7 відправляться від станції метро «Бульвар Рокоссовського» до станції метро «Смоленська». Трамваї № 9 в цей день на лінію не вийдуть.

Зміни в роботі метро

9 травня введуть зміни в роботу деяких станцій метро. З 07:00 до закінчення параду тільки на вхід і пересадку працюватимуть станції «Площа Революції», «Мисливський Ряд», «Театральна», «Олександрівський сад», «Боровицкая» і «Бібліотека імені Леніна». На час проведення параду обмежать вихід пасажирів зі станцій «Пушкінська», «Тверська», «Чеховська», «Маяковська», «Луб'янка» і «Китай-місто».

Після завершення святкового салюту буде обмежений вхід на станції «Площа Революції», «Мисливський Ряд», «Олександрівський сад», «Арбатська» (Арбатсько-Покровської лінії), «Боровицкая», «Бібліотека імені Леніна», «Пушкінська», «Парк культури »,« Жовтнева »,« Тверська »,« Чеховська »,« Воробйови гори »,« Університет »,« Спортивна »,« Луб'янка »і« Китай-місто ».

Таксі для ветеранів

Ветеранів 9 травня возити безкоштовне таксі. Щоб скористатися послугою, необхідно оформити попереднє замовлення в диспетчерській службі одного з таксомоторних компаній, а пізніше показати водієві посвідчення ветерана. Також біля головного входу ВДНГ і на Поклонній горі чергуватимуть автомобілі, які відвезуть учасників Великої Вітчизняної війни додому після свята.

Детальніше про зміни руху в місті 9 травня можна дізнатися на сайті «Московський транспорт» .

* На час висунення колон техніки, а також після закінчення параду.

** На час висунення колон техніки, після закінчення параду, а також до закінчення заходів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online