На пільгове кредитування АПК виділять 5 млрд рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: прес-служба Уряду

Уряд Росії виділить 5 млрд рублів з резервів на пільгове кредитування сільського господарства, повідомив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, передає РІА Новини".

«Ми продовжимо надавати підтримку сільському господарству. Сьогодні виділяється більше п'яти мільярдів рублів з резервів уряду. Гроші підуть на субсидії кредитним організаціям, щоб аграрії змогли взяти кредит за пільговою ставкою - до п'яти відсотків річних, що є вельми популярною формою підтримки сільськогосподарських проектів », - заявив Медведєв.

З 14 березня в силу вступила постанова Уряду, скорегувати правила надання та розподілу субсидій в агропромисловому комплексі.

Відповідні зміни внесені до держпрограми розвитку сільського господарства та регулювання ринків сільгосппродукції, сировини і продовольства на 2013 - 2020 роки. Зокрема, оновлені правила надання субсидій на сприяння досягненню цільових показників АПК, розвиток меліорації сільгоспземель і підвищення продуктивності в молочному скотарстві.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online