Оскарження рішення мирового судді

  1. Порядок і терміни оскарження рішення мирового судді
  2. Юридична допомога при оскарженні судового рішення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У разі незгоди з винесеним мировим суддею рішенням, що не відповідає інтересам однієї зі сторін судового процесу та утискає його законні права, закон передбачає оскарження рішення мирового судді у цивільній справі в суді другої інстанції У разі незгоди з винесеним мировим суддею рішенням, що не відповідає інтересам однієї зі сторін судового процесу та утискає його законні права, закон передбачає оскарження рішення мирового судді у цивільній справі в суді другої інстанції.

Відповідно до ЦПК РФ апеляційному оскарженню підлягає прийняте в суді першої інстанції і не вступило в свою законну силу рішення мирового судді в встановлені законом терміни і порядку. Яке не набрало законної сили рішення мирового судді оскаржується в районному суді.

Порядок і терміни оскарження рішення мирового судді

Апеляційна скарга на судове рішення подається протягом одного місяця з моменту прийняття світовим судом рішення, за винятком інших встановлених законодавством РФ термінів. Оскарження рішення мирового судді в апеляційному порядку передбачається тільки за умови дотримання окремих умов. Зокрема, скарга складається за певними правилами і нормативам.

У документі обов'язково фіксується прохання про розгляд справи по цивільному судочинству, вагомі аргументи і доводи, а також посилання на закони і судову практику. Категорично забороняється вказувати вимоги, які раніше не були заявлені в позові мировому суду. В апеляційному порядку оскаржуються тільки конкретні висновки суду або їх частину, з якої не згоден заявник.

Оскаржимо рішення мирового судді!

Законодавець дозволяє подачу скарги представником (адвокатом, юристом). В цьому випадку до скарги додається довіреність або будь-якої іншої документ, що офіційно підтверджує дії представника. Оскарження рішення мирового суду передбачає сплату державного мита відповідно до положень податкового законодавства РФ. Копія квитанції сплати мита додається до скарги. Також існують окремі категорії громадян, які звільняються від сплати мита.

Юридична допомога при оскарженні судового рішення

оскарження рішення мирового судді в Москві - складне, тривале і копітка захід, що вимагає від заявника юридичних знань, процесуальних нюансів і тонкощів, терпіння, часу і витримки. Найчастіше, і на превеликий жаль, не всі витримують тривалі судові тяжби і кидають цивільну справу на півдорозі. Не потрібно здаватися і зневірятися, так як вихід з будь-якої найскладнішої судової ситуації є завжди!

Адвокатський Кабінет «Сприяння» допоможе визначитися з перспективами оскарження судового рішення, грамотно обчислити на оскарження рішення мирового судді терміни і при необхідності їх відновити. Компетентні юристи з багатою судовою практикою підготують приватну або апеляційну скаргу, представлять інтереси і права в тій чи іншій апеляційної інстанції і доведуть будь цивільну справу до кінця до необхідного результату.

Наша згуртована команда досвідчених адвокатів і судових юристів готова з гарантією надати будь-яку високо кваліфіковану юридичну допомогу, на будь-якій стадії виробництва цивільної справи. Для цього, ми зможемо виробити найбільш продуктивне рішення і підтримувати свого довірителя всюди і завжди, до моменту завершення всього судебногопроцесса.

- Юридичний Кабінет «Сприяння» гарантує індивідуальний підхід, відповідальність, конфіденційність і оптимальну вартість юридичних послуг. Оскарження рішення мирового суду за допомогою професіоналів дозволить вам добитися максимально ефективного результату, відстояти свої законні права, відновивши тим самим справедливість!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online