каслінского аномалія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 серпня 2010 року завершилася дводенна розвідувально-пошукова вилазка дослідницької групи "Челябінськ-Космопоїськ" до місця розташування двох унікальних об'єктів, умовно названих "каслінского аномалією". Версій про їх походження з'явилося досить багато: за різними припущеннями це можуть бути і експерименти селекціонерів місцевого лісгоспу, і дивацтво ландшафтних дизайнерів часів СРСР, і зрошувальна система, і стратегічний військовий об'єкт, і навіть космодром інопланетян. Основною метою поїздки було встановлення природи походження шуканих кіл і вивчення навколишньої місцевості.

Як видно з доданого супутникового знімка (проекту Google Планета Земля), "аномалія" представляє собою два концентричні кола, утворених з дерев, що ростуть на деяких кам'яних насипах.

Як видно з доданого супутникового знімка (проекту Google Планета Земля), аномалія представляє собою два концентричні кола, утворених з дерев, що ростуть на деяких кам'яних насипах

каслінского аномалія

Історія вивчення "кіл" почалася з обігу жительки Єкатеринбурга з проханням розібратися в незрозумілому їй супутниковому фотознімку, знайденому на сторінках google.com. Дивовижної формою лісопосадки пошуковики РВ "Урал-Космопоїськ" зацікавилися, адже ні з чим подібним нікому раніше стикатися не доводилося. Було вирішено організувати виїзд до об'єкта, і 7 серпня 2010 року група вирушила в дорогу. За результатами вилазки групі вдалося здійснити намічені цілі, а також виявити матеріальне підтвердження версії про використання досліджуваних об'єктів в діяльності людини.

За результатами вилазки групі вдалося здійснити намічені цілі, а також виявити матеріальне підтвердження версії про використання досліджуваних об'єктів в діяльності людини

Дерева в одному з кіл

На стадії обробки інформації відпрацьовувалися різні версії, включаючи найбільш фантастичні, наприклад, що "кола" - це залишки якогось городища або ж сліди від посадки НЛО ... Однак в процесі збору інформації версії ставали все більш прозаїчними. У підсумку основний стала версія про походження "кіл" не без участі військових. З членом "Челябінськ-Космопоиска" Андрієм Любушкін вийшов на зв'язок представник ВАТ "РАДІЙ" (Каслінскій радіозавод), який передав інформацію про те, що на місці розташування кіл колись існував полігон по випробуванню радіотехніки. За його словами, кола були спеціально створені для руху вантажних автомашин, переобладнаних під випробування радіоприладів. У кунгах вантажівок перебували радіопередавачі, на які з Каслінского радіозаводу посилався сигнал. Дослідники дослідним шляхом перевіряли радіотехніку і, можливо, займалися калібруванням приладів.

Дана версія знайшла своє підтвердження при обстеженні одного з кіл за допомогою металошукача - на глибині 35 сантиметрів був виявлений кабель старого зразка. Куди і звідки був прокладений кабель - невідомо, однак можна припустити, що кабель тягнувся через весь круг до якогось центру (знайти центр не вдалося). Тип кабелю і періоди його експлуатації зараз з'ясовуються. Подробиці досліджень можна буде дізнатися зі звіту, який обов'язково буде опубліковано на офіційному сайті "Урал-Космопоиска".


Уфолента •

Якщо у вас є додаткова інформація по цій публікації, пишіть нам на [email protected] Підписуйтесь на наш телеграм або вайбер канали, щоб завжди бути в курсі подій.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online