Чи небезпечно палити Химку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10% наркоманів, які вживають марихуану, намагаються посилити її дію за допомогою додаткових речовин. Приготовлені сурогати можуть бути небезпечними для здоров'я - попереджають фахівці наркологічного центру «Трансформація».

На сьогоднішній день представлена ​​величезна кількість курильних сумішей, що мають наркотичну вплив на організм кожної людини. Серед них величезну поширеність має так звана Химка. Звідси у багатьох виникає питання «чи небезпечна Химка?». Вона є найшкідливішим наркотичним препаратом в групі каннабіоідов. Являє собою сурогат, який приготовлений особливим чином - за допомогою змішування анаші чи конопель з розчинником і тютюном.

Вживання химки поширене серед тих наркоманів, які вважають, що звичайна травичка для них занадто слабкий наркотик, який вже не викликає одурманення. У зв'язку з тим, що до складу химки входить розчинник, в якому вимочується коноплі, вона є в кілька разів сильніше за ефектом і небезпечніша в порівнянні зі звичайною травою. Такий наркотичний препарат сильно отруйний і небезпечний для життя. Вживання химки заподіє шкоди не тільки здоров'ю, але й життю людини.

Чим шкідлива Химка: наслідки вживання?

Химка може надавати самий різний ефект на кращого. У кого-то може виникнути психомоторне збудження або загальмованість. В цілому симптоматика може бути схожа.

Основними симптомами вживання химки є:

1. Підвищена тривожність.

2. Відчуття, що час зупинився.

3. Проблеми з координацією.

4. Почастішання пульсу.

5. Сонливість і уповільнена реакція.

Величезної шкоди завдає в більшій мірі не марихуана, яка міститься в Хімках, а похідні від ацетону речовини. Завдану шкоду може бути незворотнім. Вживання цієї речовини може призвести до погіршення короткочасної пам'яті. Наркоман забуває елементарні речі, а недавні події зовсім можуть випасти з пам'яті. Уважність знижується, соціальні навички втрачаються і пропадає інтерес до діяльності будь-якого роду.

У бронхо-легеневої системи теж відбуваються порушення, які можуть призвести до онкологічних захворювань.

До складу химки входить сильна отрута - формальдегід, якого достатньо спробувати один раз, щоб отримати смертельну дозу. Іноді дуже складно розрахувати дозу, і згодом наркоман може ввести себе в коматозний стан або зовсім довести все до летального результату.

Є ризик появи таких діагнозів як безпліддя або інші сексуальні дисфункції.

Імунітет стає слабкішим, що призводить до неможливості впоратися з інфекціями на кшталт ГРВІ.

Лікування від залежності куріння химки

Деякі не знають, що таке Химка, і наскільки можуть виявитися чреваті наслідки від її вживання. На щастя, прийом цього наркотика не викликає фізичну залежність. Але негативний ефект на організм все одно виявляється, тому якщо ви помітили, що ваш близький не хочеться відмовлятися від куріння химки, спробуйте звернутися в центр психологічної реабілітації «Трансформація» до досвідчених професіоналів. Ретельно розроблена і ефективна система лікування допоможе вилікувати кожного від залежності. Звернутися до психологів можна по телефону, який вказаний на сайті.

Детальніше з програмою лікування ви можете ознайомитися за посиланням: https://netnarkotik.com.ua/lechenie-narkomanii/

Звідси у багатьох виникає питання «чи небезпечна Химка?
Чим шкідлива Химка: наслідки вживання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online