Купити гостинку під оренду в Харкові ЖК «Воробйови гори» | Воробйови гори

  1. Купити гостинку під оренду в Харкові ЖК «Воробйови гори» Ви не маєте потребу в квартирі-студії або...
  2. Купити гостинку під оренду в Харкові ЖК «Воробйови гори»

Купити гостинку під оренду в Харкові ЖК «Воробйови гори»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви не маєте потребу в квартирі-студії або гостинці в житловому кварталі «Воробйови гори». Ви почуваєте себе добре, але, знаючи, що таке життя, Ви навчилися бути розважливим і ніколи не втрачаєте можливості отримати вигоду ?!

Тоді, Вам точно сюди!

Завдання №1. У Вас давно лежать гроші в банку на депозиті. Ви хочете не просто їх зберегти, але і з їх допомогою заробити. Що в такому випадку можна зробити?

Рішення. Перший крок - зніміть свій банківський депозит. Другий - купіть гостинку під оренду в Харкові без посередників в ЖК «Воробйови гори». Думаєте, навіщо вкладати кошти в нерухомість? Все дуже просто. Рішення Ми кладемо гроші на рахунок, а банк за те, що ми довіряємо йому кошти, платить нам за це певний відсоток від суми вкладу. Банківська установа працює за такою схемою: взяти депозити - дати кредити - заробити на різниці. Але, якщо Ви цікавитеся економічною ситуацією в країні, то помітили, що за останні 4-5 років кредити банки майже не видають. Тоді як Ви думаєте, що робить банк з Вашим депозитом і де беруться кошти на оплату відсотків, якщо кредити майже не видаються? Нескладно зрозуміти, що банк Вашим внеском затикає старі дірки в балансі - покриває одні вклади іншими. Якщо дірок багато, банку не вистачить грошей з депозитів, і він оголошує себе банкрутом. Тепер, коли він банкрут і умиває руки, у Вас немає ні прибутку, яку ви планували отримати за 5 років від вкладу, ні самого вкладу. Прикро, правда ?!

Ми звикли думати, що комерційний банк - той же, що і державна організація, і вважаємо, що з ним нічого серйозного не може трапитися. Але це помилка. Банківська установа - це по суті приватна фірма і оформляється часто у вигляді акціонерного товариства або товариства з обмеженою відповідальністю, так як звичайний магазин, або підприємство. Банк в цьому плані нічим не відрізняється від магазину, де продають телевізори або продукти харчування. Ви ж не позичаєте свої готівкові, наприклад, Епіцентру або Каравану під боргову розписку. Депозит - це та сама боргова розписка, просто називається по-іншому. А ви знаєте, скільки банків в Україні вже розорилися ?! Згадайте хоча б відомий раніше банк «Надра», він розорився і не повернув гроші своїм вкладникам.

Напевно Ви дивитеся телевізор і помітили, що реклами депозитів від різних банків набагато більше, ніж реклами, наприклад, Доместосу та інших товарів Procter & Gamble. Ви тільки уявіть, скільки людей дивляться цю рекламу, йдуть в банк і кладуть свої заощадження на депозит? При цьому кількість нових виданих кредитів не збільшується. Банки просто погашають Напевно Ви дивитеся телевізор і помітили, що реклами депозитів від різних банків набагато більше, ніж реклами, наприклад, Доместосу та інших товарів Procter & Gamble заборгованість за старими депозитах вкладами нових клієнтів. Таким чином, вони нічого не заробляють. А що станеться, коли приплив нових вкладів закінчиться? Це трохи нагадує відому фінансову піраміду МММ. Люди інвестували в щось не зовсім зрозуміле, сподівалися добре заробити, але, в кінці-кінців, залишалися ні з чим.

Швидше за все, вас цікавило, чому при оформленні депозиту банк дає тільки договір, а щоб кредит отримати, треба купу документів принести? І довідку про доходи подавай, щоб вони зрозуміли, що людина зможе повернути гроші. А ще попросять в заставу квартиру або іншу нерухомість, яку банк ще і оцінить нижче ринкової вартості і, як наслідок, видасть меншу суму кредиту. Ще він може попросити третіх осіб поручитися за позичальника. У разі якщо позичальник у якийсь момент не сплатить кредит, його тут же виселять з квартири разом з дітьми і старими батьками, а саму житлову площу продадуть, до речі, за ринковою вартістю. Таким чином, банк поверне собі гроші, які займав свого клієнта, а ось позичальник втратить все. Несправедливо, чи не так ?! Виходить, коли Ви кладете свої заощадження на депозит, то натомість отримуєте простий папірець, а застави, гарантії того, що вони повернуть гроші, не буде.

Гарантії просто не існує. Може бути, Ви покладаєте надії на державу, яке в разі банкрутства банку продасть його майно і Гарантії просто не існує розподілить гроші між вкладниками. Але, суть в тому, що у банків за фактом немає свого майна. Всі приміщення філій беруться в оренду, тому продавати державі майже нічого. Згадаймо криза, що трапився на Кіпрі. Урядом Кіпру було прийнято рішення про видачу кожному вкладнику по 100 євро, незалежно від суми депозиту. А якщо людина поклала на депозит, наприклад, 30000 євро, а отримав всього 100 євро? Як то вже зовсім нечесно виходить. А Кіпр, між іншим, входить в Європейський Союз. А Ви уявіть як подібна ситуація буде розвиватися в нашій країні?

Депозит в банку можна порівняти з російською рулеткою. Пощастить - не пощастить. Пощастить - заберете внесок, а якщо не пощастить - Ви втратите все. За таким принципом працюють всі фінансові піраміди.

Тому то надійним і вигідним буде варіант покупки гостинки в Харкові з її подальшої здачею в оренду. Завдяки цьому Ви будете отримувати набагато більший прибуток, ніж від депозиту, і Ви уникнете будь-яких ризиків. Гарантія того, що гроші повернуться, в такому випадку є - це орендна плата, яку Ви будете отримувати стабільно кожен місяць. Гарантією буде ВАША квартира, а не усні обіцянки працівників банку.
Мотивацію людей, які можуть дозволити собі купити гостинку в Харкові для подальшої здачі в оренду, але все одно ризикують і кладуть кошти в банк, зрозуміти дуже складно. Уявіть, що Ви вирішили зайняти свої останні 1000 грн. сусідові, і вся Ваша подальша життя залежало від того, поверне гроші сусід чи ні. Аналогічно відбувається і з банками. Люди добровільно йдуть на ризик, і, як правило, після потім шкодують, що прийняли таке рішення.

Подумайте, навіщо класти свої заощадження під 15% річних в національній валюті (в доларах цей відсоток нижчий - 5-7%), коли вигідніше купити гостинку в Харкові в житловому кварталі «Воробйови гори», здати її в оренду і щорічно отримувати 12% прибутку від вартості квартири. При цьому у Вас Подумайте, навіщо класти свої заощадження під 15% річних в національній валюті (в доларах цей відсоток нижчий - 5-7%), коли вигідніше купити гостинку в Харкові в житловому кварталі «Воробйови гори», здати її в оренду і щорічно отримувати 12% прибутку від вартості квартири буде надійною запорукою - Ваша житлова площа, яка оцінюється в доларах і не залежить від коливання курсу валют. Виходить куплена і здана в оренду квартира - це безпечно розміщені заощадження під 12% річних, які ще і зберігаються в доларі. Якщо Вам, наприклад, захочеться терміново повернути свої вкладення назад, то досить просто продати квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори». Зробити це можна дуже швидко. Не вірите - проконсультуйтеся в будь-якому агентстві нерухомості. Це набагато простіше, ніж повернути свої кошти з банківського вкладу. Тому куди вигідніше і безпечніше буде прямо зараз зняти гроші з депозиту в банку і придбати на них квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори»!

Завдання №2. Ви один живете в 3-кімнатній квартирі в старому будинку. Вартість житла становить $ 60000. Плата за комунальні послуги в місяць у Вас виходить близько 800 грн. Начебто добре, що така велика квартира, але 65 м² для Вас одного - дуже багато. Таку площу важко прибирати. Та й пенсії вистачає тільки на оплату комунальних та продукти харчування. Як отримати вигоду в такій ситуації за допомогою ЖК «Воробйови гори»?

Рішення. Поміняйте свою 3-кімнатну квартиру на новеньку простору гостинку з ремонтом в ЖК «Воробйови гори».

  • Вигода №1. Від такого обміну ви отримаєте прибуток в розмірі 294000 грн. Відніміть від ціни Вашої старої квартири (492000 грн.) Вартість гостинки з євроремонтом в житловому кварталі «Воробйови гори» (198800 грн.) І отримаєте цю цифру. 294000 гривень залишаються у Вас в кишені. Витратити їх Ви можете на все що завгодно. Якщо, наприклад, щомісяця витрачати з цієї суми 1500 грн., То всіх грошей вистачить на цілих 9 років. Можна витратити цю суму на щорічні поїздки в Туреччину. Її вистачить на те, щоб відпочивати в сонячній країні 2 рази в рік протягом 10 років. І у Вас ще залишиться 274 тисячі гривень.

  • Вигода №2 - це різниця на оплату комунальних послуг. Комуналка старої квартири обходилася Вам в місяць приблизно в 800 грн. З них 280 грн - витрати на опалення. Комунальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» обійдуться Вам всього лише в 338 грн, з яких плата за опалення становить навіть найхолоднішою зимою 95 грн. Тепер порахуйте, яка виходить різниця. А різниця - 462 грн. у місяць. А уявіть скільки Ви переплачуєте в рік? Живучи в гостинці ЖК «Воробйови гори» Ви економите на комунальних 5544 грн. на рік. А все завдяки сучасним енергозберігаючим технологіям, які зберігають тепло в будинку. В результаті опалення в житловому кварталі «Воробйови гори» обходиться набагато дешевше, ніж в звичайному будинку.

  • Вигода №3. Тепер час на прибирання квартири зменшується в 3 рази.

  • Вигода №4. З старого будинку зі старими трубами, дахом і комунікаціями Ви переселяєтеся в абсолютно новий будинок!

  • Вигода №5. Закриваючи двері своєї старої квартири без ремонту, Ви перебираєтеся в гостинку з сучасним євроремонтом.

  • Вигода №6. До того ж до всіх перерахованих вище вигодам Ви отримуєте більше 35 переваг житлового кварталу «Воробйови гори».

Завдання №3. Ви живете зовсім одна в двокімнатній квартирі. Завдання №3 Вартість житла - $ 45000. За комунальні послуги щомісяця Ви платите близько 500 грн. Одна кімната у Вас закрита, так як Ви нею зовсім не користуєтеся. Але її треба прибирати. А ще кожен раз, коли Ви стоїте в черзі в ощадкасі з 500 грн. в руках, важко зітхаєте. Ви розумієте, що живете в старій квартирі: то труби протікають, то ще щось, а платите таку суму за комунальні послуги. Що в такому випадку зробити?

Рішення. Зараз же прямуйте в агентство нерухомості, продавайте свою стару квартиру і купуйте абсолютно нову гостинку в Харкові в ЖК «Воробйови гори».

  • Вигода №1: Буквально через місяць Ви переїдете в нове житло, де нічого не протікає, всі комунікації нові. До того ж від продажу старої квартири і покупки нової в ЖК «Воробйови гори» у вас залишається 193 тисячі гривень (різниця в ціні між квартирами).

  • Вигода №2: З будинку-ветерана Ви переїжджаєте в новобудову з новим дахом та новими комунікаціями. Все в будинку справно і працює злагоджено.

  • Вигода №3: ​​З квартири без ремонту Ви переселяєтеся в гостинку з євроремонтом. Вам не треба витрачати свій дорогоцінний час, сили, гроші на заміну вікон, кранів і сантехніки, тому Ви відчуваєте себе від цього просто чудово.

  • Вигода №4: Кожен місяць Ви радієте тому, що економите на оплату комуналки 162 грн., Що в рік становить 1 944 грн.

  • Вигода №5: Тепер у Вас більше вільного часу, так як воно не йде на прибирання квартири великої площі.

  • Вигода №6: На завершення, Ви стаєте власником більше 35 плюсів житлового кварталу «Воробйови гори». Будинки кварталу екологічні, нові, енергозберігаючі, з мінімальною комуналкою і якісним євроремонтом в квартирах. Євроремонт зроблений в під'їздах і коридорах, також вони забезпечені якісним світлодіодним освітленням. Під'їзди новобудови чисті, красиві, і прикрашені великими дзеркалами, живими квітами та картинами.

    Під'їзди новобудови чисті, красиві, і прикрашені великими дзеркалами, живими квітами та картинами

    Кожна гостинка обладнана санвузлом, кухнею і балконом. Територія двору цілодобово охороняється. А у дворі знаходяться дитяча, баскетбольна і спортивний майданчики. Для велосипедистів є спеціальна парковка, для любителів природи - багато квітучих клумб, лавочок та навіть мангал. Діти можуть кататися на подвір'ї на роликах, оскільки його територія встелена плиткою. У будинках також є велосипедна та колясочна. А для зберігання речей є окремі підсобні приміщення.

Завдання №4. Ваші батьки живуть в старій великій квартирі, в якій 3 кімнати. Пенсії на проживання їм не хапаємо, тому Ви щомісяця допомагаєте рідним грошима. Крім того, Ви витрачаєте час на лагодження поточного крана, або грубки, яка раптом перестала працювати. Як можна використовувати квартири житлового кварталу «Воробйови гори» так, щоб всім було комфортно?

Рішення. Продайте житлову площу батьків і отримаєте 594 тисячі гривень. Далі купите 3 квартири-студії в Харкові з євроремонтом в житловому кварталі «Воробйови гори». Вартість гостинки в Харкові в цьому житловому комплексі обійдеться Вам у 198 тисяч гривень. В одну гостинку Ви заселяють своїх батьків, а 2 інші здаєте в оренду по 4 тисячі гривень. 8 тисяч гривень на місяць від оренди буде цілком достатньо, щоб забезпечити батькам хороше життя.

Приблизно через кілька місяців Ваші батьки зможуть, як справжні європейці, подорожувати по світу, відпочивати в Єгипті, Туреччині.

І для цього не треба докладати ще й пенсію. Доходів від оренди буде цілком достатньо. Для пенсіонерів Великобританії і Німеччині здавання нерухомості в оренду звичайна практика. Думаєте, як у них виходить так багато подорожувати? Та дуже просто, адже вони здають свої квартири в оренду, а самі живуть в готелях, наприклад, в сонячній Туреччині. Ви теж так можете.

Якщо Ви будете здавати в оренду все 3 квартири, то щомісяця будете отримувати по 12 тисяч гривень прибутку. До відома, проживання на узбережжі океану в Гоа (Індія), включаючи щоденне харчування королівськими креветками і прогулянки по березі, обходиться в $ 600 на двох на місяць. Такий відпочинок Вам теж по кишені.

А якщо Ви залишите номер телефону в туристичному агентстві і скажете, що на пенсії і бажаєте мандрувати в будь-який час, то за смішну суму зможете подорожувати за гарячими путівками вартістю $ 300-400.

Якщо Вам не хочеться покидати своє рідне місце, тоді 96 тисяч гривень (сума заробітку від оренди 2 квартир по 4000 грн. За 1 рік) залишаться у вас на руках. Знайдете їм застосування? Можете допомогти фінансово дітям або купити собі автомобіль. А можна назбирати за 2 роки суму, щоб придбати ще одну квартиру без посередників в Харкові і здавати її в оренду. У Вас буде відмінний бізнес.

Змінити власне життя можете тільки Ви самі. Більш того, зробити це зовсім не складно. У Вас є багатство - гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори», вони здатні забезпечити Вам поїздки за кордон і здійснити інші Ваші мрії!

Завдання №5. Ви проживаєте в 1-кімнатній квартирі. Вам терміново потрібна велика сума грошей, але в банку не дають кредит, та й кредитні союзи з їх сверхпроцентамі не додають довіри. Що робити?

Рішення. Поміняйте свою 1-кімнатну квартиру на зручну гостинку в Харкові житловому кварталі «Воробйови гори». В результаті Ви вирішите фінансову проблему і до того ж отримаєте більше 35 вигод від проживання в житловому кварталі «Воробйови гори»!

Завдання № 6. Абсолютно раптово від бабусі у спадок Вам залишилася старенька трикімнатна квартира в центрі міста. Що з нею зробити, щоб отримати фінансову вигоду?

Напевно більшість людей думали над тим, у що можна вкласти Напевно більшість людей думали над тим, у що можна вкласти   свої заощадження, щоб інвестиції були максимально вигідними свої заощадження, щоб інвестиції були максимально вигідними? Як правильно розпорядитися спадщиною?

У європейських країнах це питання вже давно вирішене, враховуючи раціональність і ощадливість європейців. Замість дорогого Мерседеса і непотрібних чотирикімнатних апартаментів в центрі міста вони купують малогабаритні квартири і економні автомобілі. Вільну частину грошей європейці інвестують. Знаєте во что? У нерухомість! Нерухоме майно є стабільним джерелом доходу, адже від його здачі в оренду в Європі можна отримати близько 3-4% річних. У нашій країні цей показник в 4 рази вище і дорівнює 12%!

Яким чином можна заробити на трикімнатній квартирі в центрі, яка перейшла Вам від бабусі у спадок?

Рішення. Зверніться в агентство нерухомості і продайте її. На отримані гроші купите три гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори», вартістю всього 9980 доларів кожна, і отримуйте дохід в розмірі 12 тисяч грн. кожен місяць!

Маючи затишну гостинку європейського рівня в ЖК «Воробйови гори», Ви зможете заробляти і збільшувати свої накопичення в найкоротші терміни!

Популярні запити:

Гостинки біля метро , гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , купити гостинку в Харкові зі своїм санвузлом ціна , дворівневі гостинки , малогабаритки .

Купити гостинку під оренду в Харкові ЖК «Воробйови гори»

Ви не маєте потребу в квартирі-студії або гостинці в житловому кварталі «Воробйови гори». Ви почуваєте себе добре, але, знаючи, що таке життя, Ви навчилися бути розважливим і ніколи не втрачаєте можливості отримати вигоду ?!

Тоді, Вам точно сюди!

Завдання №1. У Вас давно лежать гроші в банку на депозиті. Ви хочете не просто їх зберегти, але і з їх допомогою заробити. Що в такому випадку можна зробити?

Рішення. Перший крок - зніміть свій банківський депозит. Другий - купіть гостинку під оренду в Харкові без посередників в ЖК «Воробйови гори». Думаєте, навіщо вкладати кошти в нерухомість? Все дуже просто. Рішення Ми кладемо гроші на рахунок, а банк за те, що ми довіряємо йому кошти, платить нам за це певний відсоток від суми вкладу. Банківська установа працює за такою схемою: взяти депозити - дати кредити - заробити на різниці. Але, якщо Ви цікавитеся економічною ситуацією в країні, то помітили, що за останні 4-5 років кредити банки майже не видають. Тоді як Ви думаєте, що робить банк з Вашим депозитом і де беруться кошти на оплату відсотків, якщо кредити майже не видаються? Нескладно зрозуміти, що банк Вашим внеском затикає старі дірки в балансі - покриває одні вклади іншими. Якщо дірок багато, банку не вистачить грошей з депозитів, і він оголошує себе банкрутом. Тепер, коли він банкрут і умиває руки, у Вас немає ні прибутку, яку ви планували отримати за 5 років від вкладу, ні самого вкладу. Прикро, правда ?!

Ми звикли думати, що комерційний банк - той же, що і державна організація, і вважаємо, що з ним нічого серйозного не може трапитися. Але це помилка. Банківська установа - це по суті приватна фірма і оформляється часто у вигляді акціонерного товариства або товариства з обмеженою відповідальністю, так як звичайний магазин, або підприємство. Банк в цьому плані нічим не відрізняється від магазину, де продають телевізори або продукти харчування. Ви ж не позичаєте свої готівкові, наприклад, Епіцентру або Каравану під боргову розписку. Депозит - це та сама боргова розписка, просто називається по-іншому. А ви знаєте, скільки банків в Україні вже розорилися ?! Згадайте хоча б відомий раніше банк «Надра», він розорився і не повернув гроші своїм вкладникам.

Напевно Ви дивитеся телевізор і помітили, що реклами депозитів від різних банків набагато більше, ніж реклами, наприклад, Доместосу та інших товарів Procter & Gamble. Ви тільки уявіть, скільки людей дивляться цю рекламу, йдуть в банк і кладуть свої заощадження на депозит? При цьому кількість нових виданих кредитів не збільшується. Банки просто погашають Напевно Ви дивитеся телевізор і помітили, що реклами депозитів від різних банків набагато більше, ніж реклами, наприклад, Доместосу та інших товарів Procter & Gamble заборгованість за старими депозитах вкладами нових клієнтів. Таким чином, вони нічого не заробляють. А що станеться, коли приплив нових вкладів закінчиться? Це трохи нагадує відому фінансову піраміду МММ. Люди інвестували в щось не зовсім зрозуміле, сподівалися добре заробити, але, в кінці-кінців, залишалися ні з чим.

Швидше за все, вас цікавило, чому при оформленні депозиту банк дає тільки договір, а щоб кредит отримати, треба купу документів принести? І довідку про доходи подавай, щоб вони зрозуміли, що людина зможе повернути гроші. А ще попросять в заставу квартиру або іншу нерухомість, яку банк ще і оцінить нижче ринкової вартості і, як наслідок, видасть меншу суму кредиту. Ще він може попросити третіх осіб поручитися за позичальника. У разі якщо позичальник у якийсь момент не сплатить кредит, його тут же виселять з квартири разом з дітьми і старими батьками, а саму житлову площу продадуть, до речі, за ринковою вартістю. Таким чином, банк поверне собі гроші, які займав свого клієнта, а ось позичальник втратить все. Несправедливо, чи не так ?! Виходить, коли Ви кладете свої заощадження на депозит, то натомість отримуєте простий папірець, а застави, гарантії того, що вони повернуть гроші, не буде.

Гарантії просто не існує. Може бути, Ви покладаєте надії на державу, яке в разі банкрутства банку продасть його майно і Гарантії просто не існує розподілить гроші між вкладниками. Але, суть в тому, що у банків за фактом немає свого майна. Всі приміщення філій беруться в оренду, тому продавати державі майже нічого. Згадаймо криза, що трапився на Кіпрі. Урядом Кіпру було прийнято рішення про видачу кожному вкладнику по 100 євро, незалежно від суми депозиту. А якщо людина поклала на депозит, наприклад, 30000 євро, а отримав всього 100 євро? Як то вже зовсім нечесно виходить. А Кіпр, між іншим, входить в Європейський Союз. А Ви уявіть як подібна ситуація буде розвиватися в нашій країні?

Депозит в банку можна порівняти з російською рулеткою. Пощастить - не пощастить. Пощастить - заберете внесок, а якщо не пощастить - Ви втратите все. За таким принципом працюють всі фінансові піраміди.

Тому то надійним і вигідним буде варіант покупки гостинки в Харкові з її подальшої здачею в оренду. Завдяки цьому Ви будете отримувати набагато більший прибуток, ніж від депозиту, і Ви уникнете будь-яких ризиків. Гарантія того, що гроші повернуться, в такому випадку є - це орендна плата, яку Ви будете отримувати стабільно кожен місяць. Гарантією буде ВАША квартира, а не усні обіцянки працівників банку.
Мотивацію людей, які можуть дозволити собі купити гостинку в Харкові для подальшої здачі в оренду, але все одно ризикують і кладуть кошти в банк, зрозуміти дуже складно. Уявіть, що Ви вирішили зайняти свої останні 1000 грн. сусідові, і вся Ваша подальша життя залежало від того, поверне гроші сусід чи ні. Аналогічно відбувається і з банками. Люди добровільно йдуть на ризик, і, як правило, після потім шкодують, що прийняли таке рішення.

Подумайте, навіщо класти свої заощадження під 15% річних в національній валюті (в доларах цей відсоток нижчий - 5-7%), коли вигідніше купити гостинку в Харкові в житловому кварталі «Воробйови гори», здати її в оренду і щорічно отримувати 12% прибутку від вартості квартири. При цьому у Вас Подумайте, навіщо класти свої заощадження під 15% річних в національній валюті (в доларах цей відсоток нижчий - 5-7%), коли вигідніше купити гостинку в Харкові в житловому кварталі «Воробйови гори», здати її в оренду і щорічно отримувати 12% прибутку від вартості квартири буде надійною запорукою - Ваша житлова площа, яка оцінюється в доларах і не залежить від коливання курсу валют. Виходить куплена і здана в оренду квартира - це безпечно розміщені заощадження під 12% річних, які ще і зберігаються в доларі. Якщо Вам, наприклад, захочеться терміново повернути свої вкладення назад, то досить просто продати квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори». Зробити це можна дуже швидко. Не вірите - проконсультуйтеся в будь-якому агентстві нерухомості. Це набагато простіше, ніж повернути свої кошти з банківського вкладу. Тому куди вигідніше і безпечніше буде прямо зараз зняти гроші з депозиту в банку і придбати на них квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори»!

Завдання №2. Ви один живете в 3-кімнатній квартирі в старому будинку. Вартість житла становить $ 60000. Плата за комунальні послуги в місяць у Вас виходить близько 800 грн. Начебто добре, що така велика квартира, але 65 м² для Вас одного - дуже багато. Таку площу важко прибирати. Та й пенсії вистачає тільки на оплату комунальних та продукти харчування. Як отримати вигоду в такій ситуації за допомогою ЖК «Воробйови гори»?

Рішення. Поміняйте свою 3-кімнатну квартиру на новеньку простору гостинку з ремонтом в ЖК «Воробйови гори».

  • Вигода №1. Від такого обміну ви отримаєте прибуток в розмірі 294000 грн. Відніміть від ціни Вашої старої квартири (492000 грн.) Вартість гостинки з євроремонтом в житловому кварталі «Воробйови гори» (198800 грн.) І отримаєте цю цифру. 294000 гривень залишаються у Вас в кишені. Витратити їх Ви можете на все що завгодно. Якщо, наприклад, щомісяця витрачати з цієї суми 1500 грн., То всіх грошей вистачить на цілих 9 років. Можна витратити цю суму на щорічні поїздки в Туреччину. Її вистачить на те, щоб відпочивати в сонячній країні 2 рази в рік протягом 10 років. І у Вас ще залишиться 274 тисячі гривень.

  • Вигода №2 - це різниця на оплату комунальних послуг. Комуналка старої квартири обходилася Вам в місяць приблизно в 800 грн. З них 280 грн - витрати на опалення. Комунальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» обійдуться Вам всього лише в 338 грн, з яких плата за опалення становить навіть найхолоднішою зимою 95 грн. Тепер порахуйте, яка виходить різниця. А різниця - 462 грн. у місяць. А уявіть скільки Ви переплачуєте в рік? Живучи в гостинці ЖК «Воробйови гори» Ви економите на комунальних 5544 грн. на рік. А все завдяки сучасним енергозберігаючим технологіям, які зберігають тепло в будинку. В результаті опалення в житловому кварталі «Воробйови гори» обходиться набагато дешевше, ніж в звичайному будинку.

  • Вигода №3. Тепер час на прибирання квартири зменшується в 3 рази.

  • Вигода №4. З старого будинку зі старими трубами, дахом і комунікаціями Ви переселяєтеся в абсолютно новий будинок!

  • Вигода №5. Закриваючи двері своєї старої квартири без ремонту, Ви перебираєтеся в гостинку з сучасним євроремонтом.

  • Вигода №6. До того ж до всіх перерахованих вище вигодам Ви отримуєте більше 35 переваг житлового кварталу «Воробйови гори».

Завдання №3. Ви живете зовсім одна в двокімнатній квартирі. Завдання №3 Вартість житла - $ 45000. За комунальні послуги щомісяця Ви платите близько 500 грн. Одна кімната у Вас закрита, так як Ви нею зовсім не користуєтеся. Але її треба прибирати. А ще кожен раз, коли Ви стоїте в черзі в ощадкасі з 500 грн. в руках, важко зітхаєте. Ви розумієте, що живете в старій квартирі: то труби протікають, то ще щось, а платите таку суму за комунальні послуги. Що в такому випадку зробити?

Рішення. Зараз же прямуйте в агентство нерухомості, продавайте свою стару квартиру і купуйте абсолютно нову гостинку в Харкові в ЖК «Воробйови гори».

  • Вигода №1: Буквально через місяць Ви переїдете в нове житло, де нічого не протікає, всі комунікації нові. До того ж від продажу старої квартири і покупки нової в ЖК «Воробйови гори» у вас залишається 193 тисячі гривень (різниця в ціні між квартирами).

  • Вигода №2: З будинку-ветерана Ви переїжджаєте в новобудову з новим дахом та новими комунікаціями. Все в будинку справно і працює злагоджено.

  • Вигода №3: ​​З квартири без ремонту Ви переселяєтеся в гостинку з євроремонтом. Вам не треба витрачати свій дорогоцінний час, сили, гроші на заміну вікон, кранів і сантехніки, тому Ви відчуваєте себе від цього просто чудово.

  • Вигода №4: Кожен місяць Ви радієте тому, що економите на оплату комуналки 162 грн., Що в рік становить 1944 грн.

  • Вигода №5: Тепер у Вас більше вільного часу, так як воно не йде на прибирання квартири великої площі.

  • Вигода №6: На завершення, Ви стаєте власником більше 35 плюсів житлового кварталу «Воробйови гори». Будинки кварталу екологічні, нові, енергозберігаючі, з мінімальною комуналкою і якісним євроремонтом в квартирах. Євроремонт зроблений в під'їздах і коридорах, також вони забезпечені якісним світлодіодним освітленням. Під'їзди новобудови чисті, красиві, і прикрашені великими дзеркалами, живими квітами та картинами.

    Під'їзди новобудови чисті, красиві, і прикрашені великими дзеркалами, живими квітами та картинами

    Кожна гостинка обладнана санвузлом, кухнею і балконом. Територія двору цілодобово охороняється. А у дворі знаходяться дитяча, баскетбольна і спортивний майданчики. Для велосипедистів є спеціальна парковка, для любителів природи - багато квітучих клумб, лавочок та навіть мангал. Діти можуть кататися на подвір'ї на роликах, оскільки його територія встелена плиткою. У будинках також є велосипедна та колясочна. А для зберігання речей є окремі підсобні приміщення.

Завдання №4. Ваші батьки живуть в старій великій квартирі, в якій 3 кімнати. Пенсії на проживання їм не хапаємо, тому Ви щомісяця допомагаєте рідним грошима. Крім того, Ви витрачаєте час на лагодження поточного крана, або грубки, яка раптом перестала працювати. Як можна використовувати квартири житлового кварталу «Воробйови гори» так, щоб всім було комфортно?

Рішення. Продайте житлову площу батьків і отримаєте 594 тисячі гривень. Далі купите 3 квартири-студії в Харкові з євроремонтом в житловому кварталі «Воробйови гори». Вартість гостинки в Харкові в цьому житловому комплексі обійдеться Вам у 198 тисяч гривень. В одну гостинку Ви заселяють своїх батьків, а 2 інші здаєте в оренду по 4 тисячі гривень. 8 тисяч гривень на місяць від оренди буде цілком достатньо, щоб забезпечити батькам хороше життя.

Приблизно через кілька місяців Ваші батьки зможуть, як справжні європейці, подорожувати по світу, відпочивати в Єгипті, Туреччині.

І для цього не треба докладати ще й пенсію. Доходів від оренди буде цілком достатньо. Для пенсіонерів Великобританії і Німеччині здавання нерухомості в оренду звичайна практика. Думаєте, як у них виходить так багато подорожувати? Та дуже просто, адже вони здають свої квартири в оренду, а самі живуть в готелях, наприклад, в сонячній Туреччині. Ви теж так можете.

Якщо Ви будете здавати в оренду все 3 квартири, то щомісяця будете отримувати по 12 тисяч гривень прибутку. До відома, проживання на узбережжі океану в Гоа (Індія), включаючи щоденне харчування королівськими креветками і прогулянки по березі, обходиться в $ 600 на двох на місяць. Такий відпочинок Вам теж по кишені.

А якщо Ви залишите номер телефону в туристичному агентстві і скажете, що на пенсії і бажаєте мандрувати в будь-який час, то за смішну суму зможете подорожувати за гарячими путівками вартістю $ 300-400.

Якщо Вам не хочеться покидати своє рідне місце, тоді 96 тисяч гривень (сума заробітку від оренди 2 квартир по 4000 грн. За 1 рік) залишаться у вас на руках. Знайдете їм застосування? Можете допомогти фінансово дітям або купити собі автомобіль. А можна назбирати за 2 роки суму, щоб придбати ще одну квартиру без посередників в Харкові і здавати її в оренду. У Вас буде відмінний бізнес.

Змінити власне життя можете тільки Ви самі. Більш того, зробити це зовсім не складно. У Вас є багатство - гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори», вони здатні забезпечити Вам поїздки за кордон і здійснити інші Ваші мрії!

Завдання №5. Ви проживаєте в 1-кімнатній квартирі. Вам терміново потрібна велика сума грошей, але в банку не дають кредит, та й кредитні союзи з їх сверхпроцентамі не додають довіри. Що робити?

Рішення. Поміняйте свою 1-кімнатну квартиру на зручну гостинку в Харкові житловому кварталі «Воробйови гори». В результаті Ви вирішите фінансову проблему і до того ж отримаєте більше 35 вигод від проживання в житловому кварталі «Воробйови гори»!

Завдання № 6. Абсолютно раптово від бабусі у спадок Вам залишилася старенька трикімнатна квартира в центрі міста. Що з нею зробити, щоб отримати фінансову вигоду?

Напевно більшість людей думали над тим, у що можна вкласти Напевно більшість людей думали над тим, у що можна вкласти   свої заощадження, щоб інвестиції були максимально вигідними свої заощадження, щоб інвестиції були максимально вигідними? Як правильно розпорядитися спадщиною?

У європейських країнах це питання вже давно вирішене, враховуючи раціональність і ощадливість європейців. Замість дорогого Мерседеса і непотрібних чотирикімнатних апартаментів в центрі міста вони купують малогабаритні квартири і економні автомобілі. Вільну частину грошей європейці інвестують. Знаєте во что? У нерухомість! Нерухоме майно є стабільним джерелом доходу, адже від його здачі в оренду в Європі можна отримати близько 3-4% річних. У нашій країні цей показник в 4 рази вище і дорівнює 12%!

Яким чином можна заробити на трикімнатній квартирі в центрі, яка перейшла Вам від бабусі у спадок?

Рішення. Зверніться в агентство нерухомості і продайте її. На отримані гроші купите три гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори», вартістю всього 9980 доларів кожна, і отримуйте дохід в розмірі 12 тисяч грн. кожен місяць!

Маючи затишну гостинку європейського рівня в ЖК «Воробйови гори», Ви зможете заробляти і збільшувати свої накопичення в найкоротші терміни!

Популярні запити:

Гостинки біля метро , гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , купити гостинку в Харкові зі своїм санвузлом ціна , дворівневі гостинки , малогабаритки .

Купити гостинку під оренду в Харкові ЖК «Воробйови гори»

Ви не маєте потребу в квартирі-студії або гостинці в житловому кварталі «Воробйови гори». Ви почуваєте себе добре, але, знаючи, що таке життя, Ви навчилися бути розважливим і ніколи не втрачаєте можливості отримати вигоду ?!

Тоді, Вам точно сюди!

Завдання №1. У Вас давно лежать гроші в банку на депозиті. Ви хочете не просто їх зберегти, але і з їх допомогою заробити. Що в такому випадку можна зробити?

Рішення. Перший крок - зніміть свій банківський депозит. Другий - купіть гостинку під оренду в Харкові без посередників в ЖК «Воробйови гори». Думаєте, навіщо вкладати кошти в нерухомість? Все дуже просто. Рішення Ми кладемо гроші на рахунок, а банк за те, що ми довіряємо йому кошти, платить нам за це певний відсоток від суми вкладу. Банківська установа працює за такою схемою: взяти депозити - дати кредити - заробити на різниці. Але, якщо Ви цікавитеся економічною ситуацією в країні, то помітили, що за останні 4-5 років кредити банки майже не видають. Тоді як Ви думаєте, що робить банк з Вашим депозитом і де беруться кошти на оплату відсотків, якщо кредити майже не видаються? Нескладно зрозуміти, що банк Вашим внеском затикає старі дірки в балансі - покриває одні вклади іншими. Якщо дірок багато, банку не вистачить грошей з депозитів, і він оголошує себе банкрутом. Тепер, коли він банкрут і умиває руки, у Вас немає ні прибутку, яку ви планували отримати за 5 років від вкладу, ні самого вкладу. Прикро, правда ?!

Ми звикли думати, що комерційний банк - той же, що і державна організація, і вважаємо, що з ним нічого серйозного не може трапитися. Але це помилка. Банківська установа - це по суті приватна фірма і оформляється часто у вигляді акціонерного товариства або товариства з обмеженою відповідальністю, так як звичайний магазин, або підприємство. Банк в цьому плані нічим не відрізняється від магазину, де продають телевізори або продукти харчування. Ви ж не позичаєте свої готівкові, наприклад, Епіцентру або Каравану під боргову розписку. Депозит - це та сама боргова розписка, просто називається по-іншому. А ви знаєте, скільки банків в Україні вже розорилися ?! Згадайте хоча б відомий раніше банк «Надра», він розорився і не повернув гроші своїм вкладникам.

Напевно Ви дивитеся телевізор і помітили, що реклами депозитів від різних банків набагато більше, ніж реклами, наприклад, Доместосу та інших товарів Procter & Gamble. Ви тільки уявіть, скільки людей дивляться цю рекламу, йдуть в банк і кладуть свої заощадження на депозит? При цьому кількість нових виданих кредитів не збільшується. Банки просто погашають Напевно Ви дивитеся телевізор і помітили, що реклами депозитів від різних банків набагато більше, ніж реклами, наприклад, Доместосу та інших товарів Procter & Gamble заборгованість за старими депозитах вкладами нових клієнтів. Таким чином, вони нічого не заробляють. А що станеться, коли приплив нових вкладів закінчиться? Це трохи нагадує відому фінансову піраміду МММ. Люди інвестували в щось не зовсім зрозуміле, сподівалися добре заробити, але, в кінці-кінців, залишалися ні з чим.

Швидше за все, вас цікавило, чому при оформленні депозиту банк дає тільки договір, а щоб кредит отримати, треба купу документів принести? І довідку про доходи подавай, щоб вони зрозуміли, що людина зможе повернути гроші. А ще попросять в заставу квартиру або іншу нерухомість, яку банк ще і оцінить нижче ринкової вартості і, як наслідок, видасть меншу суму кредиту. Ще він може попросити третіх осіб поручитися за позичальника. У разі якщо позичальник у якийсь момент не сплатить кредит, його тут же виселять з квартири разом з дітьми і старими батьками, а саму житлову площу продадуть, до речі, за ринковою вартістю. Таким чином, банк поверне собі гроші, які займав свого клієнта, а ось позичальник втратить все. Несправедливо, чи не так ?! Виходить, коли Ви кладете свої заощадження на депозит, то натомість отримуєте простий папірець, а застави, гарантії того, що вони повернуть гроші, не буде.

Гарантії просто не існує. Може бути, Ви покладаєте надії на державу, яке в разі банкрутства банку продасть його майно і Гарантії просто не існує розподілить гроші між вкладниками. Але, суть в тому, що у банків за фактом немає свого майна. Всі приміщення філій беруться в оренду, тому продавати державі майже нічого. Згадаймо криза, що трапився на Кіпрі. Урядом Кіпру було прийнято рішення про видачу кожному вкладнику по 100 євро, незалежно від суми депозиту. А якщо людина поклала на депозит, наприклад, 30000 євро, а отримав всього 100 євро? Як то вже зовсім нечесно виходить. А Кіпр, між іншим, входить в Європейський Союз. А Ви уявіть як подібна ситуація буде розвиватися в нашій країні?

Депозит в банку можна порівняти з російською рулеткою. Пощастить - не пощастить. Пощастить - заберете внесок, а якщо не пощастить - Ви втратите все. За таким принципом працюють всі фінансові піраміди.

Тому то надійним і вигідним буде варіант покупки гостинки в Харкові з її подальшої здачею в оренду. Завдяки цьому Ви будете отримувати набагато більший прибуток, ніж від депозиту, і Ви уникнете будь-яких ризиків. Гарантія того, що гроші повернуться, в такому випадку є - це орендна плата, яку Ви будете отримувати стабільно кожен місяць. Гарантією буде ВАША квартира, а не усні обіцянки працівників банку.
Мотивацію людей, які можуть дозволити собі купити гостинку в Харкові для подальшої здачі в оренду, але все одно ризикують і кладуть кошти в банк, зрозуміти дуже складно. Уявіть, що Ви вирішили зайняти свої останні 1000 грн. сусідові, і вся Ваша подальша життя залежало від того, поверне гроші сусід чи ні. Аналогічно відбувається і з банками. Люди добровільно йдуть на ризик, і, як правило, після потім шкодують, що прийняли таке рішення.

Подумайте, навіщо класти свої заощадження під 15% річних в національній валюті (в доларах цей відсоток нижчий - 5-7%), коли вигідніше купити гостинку в Харкові в житловому кварталі «Воробйови гори», здати її в оренду і щорічно отримувати 12% прибутку від вартості квартири. При цьому у Вас Подумайте, навіщо класти свої заощадження під 15% річних в національній валюті (в доларах цей відсоток нижчий - 5-7%), коли вигідніше купити гостинку в Харкові в житловому кварталі «Воробйови гори», здати її в оренду і щорічно отримувати 12% прибутку від вартості квартири буде надійною запорукою - Ваша житлова площа, яка оцінюється в доларах і не залежить від коливання курсу валют. Виходить куплена і здана в оренду квартира - це безпечно розміщені заощадження під 12% річних, які ще і зберігаються в доларі. Якщо Вам, наприклад, захочеться терміново повернути свої вкладення назад, то досить просто продати квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори». Зробити це можна дуже швидко. Не вірите - проконсультуйтеся в будь-якому агентстві нерухомості. Це набагато простіше, ніж повернути свої кошти з банківського вкладу. Тому куди вигідніше і безпечніше буде прямо зараз зняти гроші з депозиту в банку і придбати на них квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори»!

Завдання №2. Ви один живете в 3-кімнатній квартирі в старому будинку. Вартість житла становить $ 60000. Плата за комунальні послуги в місяць у Вас виходить близько 800 грн. Начебто добре, що така велика квартира, але 65 м² для Вас одного - дуже багато. Таку площу важко прибирати. Та й пенсії вистачає тільки на оплату комунальних та продукти харчування. Як отримати вигоду в такій ситуації за допомогою ЖК «Воробйови гори»?

Рішення. Поміняйте свою 3-кімнатну квартиру на новеньку простору гостинку з ремонтом в ЖК «Воробйови гори».

  • Вигода №1. Від такого обміну ви отримаєте прибуток в розмірі 294000 грн. Відніміть від ціни Вашої старої квартири (492000 грн.) Вартість гостинки з євроремонтом в житловому кварталі «Воробйови гори» (198800 грн.) І отримаєте цю цифру. 294000 гривень залишаються у Вас в кишені. Витратити їх Ви можете на все що завгодно. Якщо, наприклад, щомісяця витрачати з цієї суми 1500 грн., То всіх грошей вистачить на цілих 9 років. Можна витратити цю суму на щорічні поїздки в Туреччину. Її вистачить на те, щоб відпочивати в сонячній країні 2 рази в рік протягом 10 років. І у Вас ще залишиться 274 тисячі гривень.

  • Вигода №2 - це різниця на оплату комунальних послуг. Комуналка старої квартири обходилася Вам в місяць приблизно в 800 грн. З них 280 грн - витрати на опалення. Комунальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» обійдуться Вам всього лише в 338 грн, з яких плата за опалення становить навіть найхолоднішою зимою 95 грн. Тепер порахуйте, яка виходить різниця. А різниця - 462 грн. у місяць. А уявіть скільки Ви переплачуєте в рік? Живучи в гостинці ЖК «Воробйови гори» Ви економите на комунальних 5544 грн. на рік. А все завдяки сучасним енергозберігаючим технологіям, які зберігають тепло в будинку. В результаті опалення в житловому кварталі «Воробйови гори» обходиться набагато дешевше, ніж в звичайному будинку.

  • Вигода №3. Тепер час на прибирання квартири зменшується в 3 рази.

  • Вигода №4. З старого будинку зі старими трубами, дахом і комунікаціями Ви переселяєтеся в абсолютно новий будинок!

  • Вигода №5. Закриваючи двері своєї старої квартири без ремонту, Ви перебираєтеся в гостинку з сучасним євроремонтом.

  • Вигода №6. До того ж до всіх перерахованих вище вигодам Ви отримуєте більше 35 переваг житлового кварталу «Воробйови гори».

Завдання №3. Ви живете зовсім одна в двокімнатній квартирі. Завдання №3 Вартість житла - $ 45000. За комунальні послуги щомісяця Ви платите близько 500 грн. Одна кімната у Вас закрита, так як Ви нею зовсім не користуєтеся. Але її треба прибирати. А ще кожен раз, коли Ви стоїте в черзі в ощадкасі з 500 грн. в руках, важко зітхаєте. Ви розумієте, що живете в старій квартирі: то труби протікають, то ще щось, а платите таку суму за комунальні послуги. Що в такому випадку зробити?

Рішення. Зараз же прямуйте в агентство нерухомості, продавайте свою стару квартиру і купуйте абсолютно нову гостинку в Харкові в ЖК «Воробйови гори».

  • Вигода №1: Буквально через місяць Ви переїдете в нове житло, де нічого не протікає, всі комунікації нові. До того ж від продажу старої квартири і покупки нової в ЖК «Воробйови гори» у вас залишається 193 тисячі гривень (різниця в ціні між квартирами).

  • Вигода №2: З будинку-ветерана Ви переїжджаєте в новобудову з новим дахом та новими комунікаціями. Все в будинку справно і працює злагоджено.

  • Вигода №3: ​​З квартири без ремонту Ви переселяєтеся в гостинку з євроремонтом. Вам не треба витрачати свій дорогоцінний час, сили, гроші на заміну вікон, кранів і сантехніки, тому Ви відчуваєте себе від цього просто чудово.

  • Вигода №4: Кожен місяць Ви радієте тому, що економите на оплату комуналки 162 грн., Що в рік становить 1944 грн.

  • Вигода №5: Тепер у Вас більше вільного часу, так як воно не йде на прибирання квартири великої площі.

  • Вигода №6: На завершення, Ви стаєте власником більше 35 плюсів житлового кварталу «Воробйови гори». Будинки кварталу екологічні, нові, енергозберігаючі, з мінімальною комуналкою і якісним євроремонтом в квартирах. Євроремонт зроблений в під'їздах і коридорах, також вони забезпечені якісним світлодіодним освітленням. Під'їзди новобудови чисті, красиві, і прикрашені великими дзеркалами, живими квітами та картинами.

    Під'їзди новобудови чисті, красиві, і прикрашені великими дзеркалами, живими квітами та картинами

    Кожна гостинка обладнана санвузлом, кухнею і балконом. Територія двору цілодобово охороняється. А у дворі знаходяться дитяча, баскетбольна і спортивний майданчики. Для велосипедистів є спеціальна парковка, для любителів природи - багато квітучих клумб, лавочок та навіть мангал. Діти можуть кататися на подвір'ї на роликах, оскільки його територія встелена плиткою. У будинках також є велосипедна та колясочна. А для зберігання речей є окремі підсобні приміщення.

Завдання №4. Ваші батьки живуть в старій великій квартирі, в якій 3 кімнати. Пенсії на проживання їм не хапаємо, тому Ви щомісяця допомагаєте рідним грошима. Крім того, Ви витрачаєте час на лагодження поточного крана, або грубки, яка раптом перестала працювати. Як можна використовувати квартири житлового кварталу «Воробйови гори» так, щоб всім було комфортно?

Рішення. Продайте житлову площу батьків і отримаєте 594 тисячі гривень. Далі купите 3 квартири-студії в Харкові з євроремонтом в житловому кварталі «Воробйови гори». Вартість гостинки в Харкові в цьому житловому комплексі обійдеться Вам у 198 тисяч гривень. В одну гостинку Ви заселяють своїх батьків, а 2 інші здаєте в оренду по 4 тисячі гривень. 8 тисяч гривень на місяць від оренди буде цілком достатньо, щоб забезпечити батькам хороше життя.

Приблизно через кілька місяців Ваші батьки зможуть, як справжні європейці, подорожувати по світу, відпочивати в Єгипті, Туреччині.

І для цього не треба докладати ще й пенсію. Доходів від оренди буде цілком достатньо. Для пенсіонерів Великобританії і Німеччині здавання нерухомості в оренду звичайна практика. Думаєте, як у них виходить так багато подорожувати? Та дуже просто, адже вони здають свої квартири в оренду, а самі живуть в готелях, наприклад, в сонячній Туреччині. Ви теж так можете.

Якщо Ви будете здавати в оренду все 3 квартири, то щомісяця будете отримувати по 12 тисяч гривень прибутку. До відома, проживання на узбережжі океану в Гоа (Індія), включаючи щоденне харчування королівськими креветками і прогулянки по березі, обходиться в $ 600 на двох на місяць. Такий відпочинок Вам теж по кишені.

А якщо Ви залишите номер телефону в туристичному агентстві і скажете, що на пенсії і бажаєте мандрувати в будь-який час, то за смішну суму зможете подорожувати за гарячими путівками вартістю $ 300-400.

Якщо Вам не хочеться покидати своє рідне місце, тоді 96 тисяч гривень (сума заробітку від оренди 2 квартир по 4000 грн. За 1 рік) залишаться у вас на руках. Знайдете їм застосування? Можете допомогти фінансово дітям або купити собі автомобіль. А можна назбирати за 2 роки суму, щоб придбати ще одну квартиру без посередників в Харкові і здавати її в оренду. У Вас буде відмінний бізнес.

Змінити власне життя можете тільки Ви самі. Більш того, зробити це зовсім не складно. У Вас є багатство - гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори», вони здатні забезпечити Вам поїздки за кордон і здійснити інші Ваші мрії!

Завдання №5. Ви проживаєте в 1-кімнатній квартирі. Вам терміново потрібна велика сума грошей, але в банку не дають кредит, та й кредитні союзи з їх сверхпроцентамі не додають довіри. Що робити?

Рішення. Поміняйте свою 1-кімнатну квартиру на зручну гостинку в Харкові житловому кварталі «Воробйови гори». В результаті Ви вирішите фінансову проблему і до того ж отримаєте більше 35 вигод від проживання в житловому кварталі «Воробйови гори»!

Завдання № 6. Абсолютно раптово від бабусі у спадок Вам залишилася старенька трикімнатна квартира в центрі міста. Що з нею зробити, щоб отримати фінансову вигоду?

Напевно більшість людей думали над тим, у що можна вкласти Напевно більшість людей думали над тим, у що можна вкласти   свої заощадження, щоб інвестиції були максимально вигідними свої заощадження, щоб інвестиції були максимально вигідними? Як правильно розпорядитися спадщиною?

У європейських країнах це питання вже давно вирішене, враховуючи раціональність і ощадливість європейців. Замість дорогого Мерседеса і непотрібних чотирикімнатних апартаментів в центрі міста вони купують малогабаритні квартири і економні автомобілі. Вільну частину грошей європейці інвестують. Знаєте во что? У нерухомість! Нерухоме майно є стабільним джерелом доходу, адже від його здачі в оренду в Європі можна отримати близько 3-4% річних. У нашій країні цей показник в 4 рази вище і дорівнює 12%!

Яким чином можна заробити на трикімнатній квартирі в центрі, яка перейшла Вам від бабусі у спадок?

Рішення. Зверніться в агентство нерухомості і продайте її. На отримані гроші купите три гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори», вартістю всього 9980 доларів кожна, і отримуйте дохід в розмірі 12 тисяч грн. кожен місяць!

Маючи затишну гостинку європейського рівня в ЖК «Воробйови гори», Ви зможете заробляти і збільшувати свої накопичення в найкоротші терміни!

Популярні запити:

Гостинки біля метро , гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , купити гостинку в Харкові зі своїм санвузлом ціна , дворівневі гостинки , малогабаритки .

Ви почуваєте себе добре, але, знаючи, що таке життя, Ви навчилися бути розважливим і ніколи не втрачаєте можливості отримати вигоду ?
Що в такому випадку можна зробити?
Думаєте, навіщо вкладати кошти в нерухомість?
Тоді як Ви думаєте, що робить банк з Вашим депозитом і де беруться кошти на оплату відсотків, якщо кредити майже не видаються?
Прикро, правда ?
А ви знаєте, скільки банків в Україні вже розорилися ?
Ви тільки уявіть, скільки людей дивляться цю рекламу, йдуть в банк і кладуть свої заощадження на депозит?
А що станеться, коли приплив нових вкладів закінчиться?
Швидше за все, вас цікавило, чому при оформленні депозиту банк дає тільки договір, а щоб кредит отримати, треба купу документів принести?
Несправедливо, чи не так ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online