Де відпочивають українські депутати

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. АВТОР:
  3. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

3 серпня 2018, 6:23 Переглядів: 3 серпня 2018, 6:23 Переглядів:   Яника Мірило їздила до мами в Естонію і планує поїздку до Харкова

Яника Мірило їздила до мами в Естонію і планує поїздку до Харкова. Фото: Facebook.com.

Минулого тижня дніпровські обранці провели останню літню сесію і вирушили на заслужений відпочинок. У нинішньому році дорогим закордонним курортам депутати дніпровського міськради віддали перевагу відпочинку в Україні, відправившись гріти кістки на узбережжі Чорного і Азовського морів. А ось градоначальник Дніпра Борис Філатов вирішив відправитися в джунглі Амазонки, де разом з дружиною відзначив річницю весілля.

"Сегодня" з'ясувала, де можновладці провели літо, знявши на час строгі ділові костюми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Літня відпустка мер Дніпра Борис Філатов відправився проводити з дружиною в Південній Америці, де подружжя відзначила срібне весілля.

"Ми відзначаємо наш ювілей в джунглях Амазонки серед диких племен. Адже після 25 років шлюбу людині вже не варто нічого боятися. Ні людожерів, ні крокодилів", - написав на своїй сторінці в соцмережі іронічний мер.

Виконуюча обов'язки заступника мера Дніпра Яника Мірило відпустку провела разом з сином в рідній Естонії. Хоча чиновниця і зазначає, що в цей час не відходила від телефону, вирішуючи робочі питання.

"Відпочивала я приблизно тиждень, але скоріше це можна назвати віддаленою роботою. З'їздила з сином до мами в Естонію. А пару останніх днів відпочинку проведу в Харкові. У мене там живуть друзі. Синові дуже подобаються екопарк Фельдмана, парк Горького і звичайно ж Superior ( гольф-клуб. - Авт.), яким пишався б будь-яке місто ", - розповідає" Сегодня "Яника Мірило.

), яким пишався б будь-яке місто , - розповідає Сегодня Яника Мірило

Яника Мірило їздила до мами в Естонію і планує поїздку до Харкова. Фото: Facebook.com

А ось заступник голови депутатської фракції "Наш край" Руслан Вишневецький віддає перевагу українським курортам. Разом з сім'єю він відпочивав в селищі Кирилівка Запорізької області, де освоював водний спорт і стрільбу з лука.

"Сьогодні ми повинні розуміти, що для подолання економічної кризи ні в якому разі не можна вивозити гроші з країни. Тому в черговий раз вирішив їхати відпочивати на український курорт", - розповів нам народний обранець.

Тому в черговий раз вирішив їхати відпочивати на український курорт, - розповів нам народний обранець

Руслан Вишневецький. У Кирилівці освоював стрільбу з лука. Фото: Facebook.com

Депутат від політичної партії "Самопоміч" Олександр Лигин у відпустці сидіння розкішного Jaguar змінив на автобусне крісло, відправившись в Бердянськ громадським транспортом.

"Відпочиваю там не перший рік. Подобається море, пляж, інфраструктура. І ще важливий фактор: з точки зору дороги, оптимально провести літню відпустку з однорічною дочкою", - ділиться з "Сегодня" Олександр Лигин.

І ще важливий фактор: з точки зору дороги, оптимально провести літню відпустку з однорічною дочкою, - ділиться з Сегодня Олександр Лигин

Олександр Лигин відправився в український Бердянськ на автобусі з однорічною донькою. Фото: Facebook.com

Чи не забула зробити фотоочет про відпочинок в мережі і член депутатської фракції "Наш край" Олена Степанян, яка не призналася, де відпочивала, підкресливши лише, що провела час з користю.

"Відпочивала у моря - смарагдового і вабить. Була в повному Дзене, для гармонізації світу навколо. Час провела з користю для здоров'я. Медитувати", - скромно зауважує депутат.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розпитав представників туристичної галузі, як змінилися напрямки літніх подорожей українців і ціни в цьому році . Адже такі поїздки плануються заздалегідь і, незважаючи на те, що літо ще не настало, загальну картину цілком можна зрозуміти по заброньованим місцях.

Крім того, ми писали, чи можна недорого відпочити цього літа і вкластися, враховуючи харчування, проживання і проїзд, в 10 тисяч гривень .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Депутати Дніпра вибирають українські курорти і джунглі Амазонки". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Журавель Максим

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online