Так, скіфи ми, так, азіати ...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Так, скіфи ми, так, азіати ми   З розкосими і жадібними очима »   Коли бачиш на екрані нескінченну, на генетичному рівні рідну, рве серце степ, здається поринаєш в бездонний світ підсвідомості «Так, скіфи ми, так, азіати ми
З розкосими і жадібними очима »
Коли бачиш на екрані нескінченну, на генетичному рівні рідну, рве серце степ, здається поринаєш в бездонний світ підсвідомості. Фільм Сергія Бодрова «Монгол», можливо і не є високоінтелектуальної елітної картиною, але саме він викликає в душі гордість і радість за повернення російського кіно в наші серця.

Наскільки набридли більшості звичайних людей численні детективні історії, що переходять з фільму у фільм одноманітні слідчі і злочинці, здається, все вже втомилися говорити. Чому наші діячі культури вважають, що у нас саме низькопробні кримінальні історії з надокучили до мозолів на очах артистами викликають незвичайний інтерес - незрозуміло. Але це вже з предмета іншої розмови.

«Моноголо» повертає нас у світ, який при всій своїй первісній простоті, говорить з нами на забутому нами в суєті цивілізації мовою глибинних первісних почуттів: відданості і вірності, любові і ненависті, зраду і відплату. Поняття і почуття прості, і саме своєю чистотою і первозданністю невід'ємно пов'язані зі світом, жорстоким, могутнім і нескінченно прекрасним.
Їде хлопчик вибирати собі дружину ... І разом з дружиною він вибирає свою долю.

Коли починається фільм, деяке здивування викликає те, що він дубльований. Але вже після кількох хвилин перегляду забуваєш про голосі за кадром. Музика, монгольська мова, картини нескінченної степи, яскраві фарби східного міста - все зливається воєдино в потужному вирі подій. Все пов'язано і все одно. Все має свою мету, все має ціну. За ніч кохання доводиться платити кров'ю і нескінченної розлукою. Тільки той, хто пізнав жах тюремного ув'язнення зрозуміє безцінність свободи. Смертю ченця куплена життя монастиря. Брат стає ворогом, але ворог залишається братом. Світ схожий на безкрайній степ - тисячі шляхів, вони розходяться і зливаються, і знову розходяться, щоб злитися десь за горизонтом.

Хлопчик змужнів, з дитини виріс чоловік, для якого стала тісна безмежна степ. Світ кличе його - і він підкорить світ.
обговорити фільм

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online