Син Авакова обзавівся елітної квартирою за $ 1 мільйон - ЗМІ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Арсен Аваков з дружиною і сином Олександром / nashigroshi.org

Про це повідомляється на сайті проекту «Гарна хата», пишуть Наші гроші .

Олександр став власником квартири 30 травня 2014 року, через три місяці після призначення його батька Арсена Авакова главою МВС. Шестикімнатна квартира загальною площею 375 кв метрів може коштувати більше $ 1 млн, оскільки квартири в цьому комплексі продають від $ 3 тис / кв м.

Читайте також ЗМІ: Елітний будинок екс-міністра Ставицького восени оформили на кіпрський офшор

Харків'янин Арсен Аваков до того, як стати міністром, кілька років переховувався в Італії, оскільки в Україні мав проблеми з правоохоронними органами та мером Харкова Геннадієм Кернесом. Раніше він був одним з найбільших бізнесменів, а також губернатором Харківщини.

Після призначення на пост міністра Арсен Аваков оприлюднив декларацію про доходи за 2013 рік. У ній була вказана зарплата 247 тис грн., Ще 35 тис грн. матеріальної допомоги народному депутату, 18 тис євро було отримано з-за кордону.

Також Авакова вказав, що має цінних паперів і вкладів до статутних капіталів фірм на 9 млн грн., З яких 8,8 млн грн. припадають на зарубіжні. Грошей на депозиті Аваков не тримав. Отже, вартість квартири сина перевищувала всі доходи і вартість цінних паперів батька. Сам міністр вказав у декларації три квартири - дві невеликі (можливо трикімнатні) в Харкові та Чугуєві, і одну площею майже 700 кв. м в Харкові.

Даних про бізнес молодшого Авакова в відкритих джерелах немає. Відомо, що він мав 1,5% акцій батьківській фірми «Інвестор».

Квартиру Авакову продав Іван Куровський - екс-нардеп від Партії регіонів, власник компанії «Житлобуд», яка і будувала «Альпійський».

Житловий комплекс має 121 квартиру і підземний паркінг на 242 місця, цілодобову охорону, власний фітнес-центр з басейном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online